Nasıl insanlar var. Kişinin kimliği üslubudur ve gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ve kedi ulaşamadığı ciğere murdar der, bu karakter yoksunu kişiler atalarımızın sözlerini ispatlıyor resmen.. Kendisine saygı duyan kişi çirkin kelimeler konuşmaz, edepsiz olmaz. Kalitesiz kişilerin boş yorumlarına aldırmamak lazım. Benim de mesaj kutum kapalı, belki mesaj kutum açık olsa bende maruz kalabilirim böyle saldırılara, hoş benim profil resmim yok.. Anlayamıyorum ya, burada bazı kişiler gerçekten çok kuyu kazıyor ve çok şeytani düşünüyor.. Kendisine zararı dokunmayan kişilere bile art niyet besleyen kişiler var burada. Görüş paylaşmıştım, birisi mavili görüşüme yorum yaptı, güzel bir yorum, sonra bende cevap yazacaktım, baktım görüşüm silinmiş. burada var bir hinlik ve ikiyüzlülük.. Zannımca mavili üye görüşümün silindiğini anlamamı istedi ya da ben günahını alıyorum ama böyle bir tesadüf olamaz. Görüşüm de silinecek bir görüş değildi. Hak etmedim ben bunu.. Bakıyorum engelleyenler oluyor, engelleyenler niye böyle yapıyor anlamıyorum ama bildiğim bir şey varsa burada gerçekten çok art niyetli kişi var.. Onun için cevap vermeye bile tenezzül etmemek lazım.. Canımı sıkan kişileri engellesem mi diye düşündüğüm de oldu, sonra dedim ki kendi kendime, ne gerek var, başka bir hesap açar yine rahatsız eder. İt ürür kervan yürür. Böyle yorum yapan kişi, durup dururken saldıran kişi kendisiyle geçinemiyordur. Kendi kalbinin kötülüğü ona yeter
Görüşün mod almışsa uyarı mesajı gelir canısı ama soru sahibi almışsa gelmez ki kurallara uygunsa zayen mod almışsa zayen geri verilir soru sahibine sorman da fayda bu. Dediklerine harfiyen katılıyorum
İşte tam anlamıyla bu yüzden mesaj kutumu kapatıyorum gerçekten o kadar saçma o kadar böyle nefret dolu sanki böyle dersin annesini babasını var ya öldürmüşüm Öyle bir nefretle dolaşan insanlar var burada gerçek anda karşıma çıksa iki kelime edemeyecek eli ayağına dolaşacak ama burada bilgisayarın klavyesinden sanki dünyaların efendisi gibi benimle uğraşan o kadar çok kadın erkek var ki yani her iki cinsiyette yapıyor bunu gerçekten tuhaf olan şey bu sen de bence yani moderatör olsan bile mesaj kutunu kapat gerçekten böyle deliyle uğraşmaya değmez
Gerçekten tuhaf ya Hakkatten var ya aşırı tuhaf bana da var böyle sataşan dur bir dakka fotoğrafını bırakacağım
Var böyle tipler yazanın yaptığı terbiyesizlik ama karşı tarafa bilerek cevap vermemekte ayrı bi saygısızlık bence. kendini o yazan kişiden üstün gördüğünü insanlara tepeden bakan bir tip olduğunu gösterir senden benden büyük Allah var bu kadar kibir 3 günlük dünya için fazla
Kardeş boşa yazmışsın ne bilsin saygıyı insanlığı bu soran gibi aklı beş karış havada tipler bu kadar hassas düşünmek için sağlam bir karakter ve olgunluk lazım
@Şapkasızadam Evet ama ben bunu soru sahibini hedef alarak yazmadım genel anlamda yazdım üzerinde ne var? çok güzelsin tanışalım mı? gibi cümleler kuran mutant tayfayı bende ciddiye almıyorum direk engelliyorum ancak düzgün yazan birisine bilinçli olarak cevap vermeyen kişi kendide iyi niyetli değildir ego ve kibriyle hareket ediyordur bence
Durduk yere satasir tarzda yazacak şahısları neden ciddiye alıp da cevap vereyim? Bu kibir değildir bulaşmak istememektir adam gibi uslunce yazana cevap veririz boş boş laf açıp başka şeylere gelenlere ne diye cevap verelim.
Mesaj kutum kapalı :D mod olmama şeysi rahatlığı, bu seferde yorumlarda gösteriyor böylesi kendini 😅 acilen tedavi olmalarını öneriyorum maymundan beş dakika önce doğmuş insan müsveddelerine. Hayır yani, bize değil kendilerine zarar, düşünsene onlara dert olmuşsun “ne yapsam da dikkat çeksem” çabaları 😌💅
banada oelden kizla kufur ediyor bazen nedenini bilmiyom hic tanimadigim takio etmediyim mesajlasmadigim uyler hemde😂😂😂habeş maymunu hahahahhacok guldum o sana yazan benzetmisse bi bildiyi ola bilirmi diye dusunurken😂😂😂yok dedim ruyamsi guzel kiz var mı bizim ruyamsidan baska yerde o adami bulayim yonlendir bana azina kirmizi bibey surcem ahahah
Saçma sapan mesajlar elbette tasvip edilemez fakat insanlar iletişim kurmak için yazıyor olabilirler cevap vermeyerek de enkaz onun kadar saygısızlık yapmış olur insan bir selam a cevap vermemek bana göre yanlış ancak görüşmek istemeyen insan da nezaketi ile konuşmayacağını söyler geçer gider ve hala ısrar varsa o zaman öküz der geçersin
1. Sen güzel bir kızsın onu yazan kardeşim 💩 yesin Kesin senden istediği bir şey vardır ve alamamıştır. 2. Bence biraz sert ve hazır cevap olmayi öğrenmelisin seni burada aylardır takip ediyorum sorularına rastlıyorum DM den konusmugumuzda var gözlemlediğim kadarıyla insanlara karşı yumuşak huylu birisin çok sert olmayı beceremiyorsun sana tavsiyem insanlara bunu söyleyebilecek cesareti vermemen👍
Mesaj atmadan engelliyorlar. Hiç tanımadığım insanlar bakıyorum engellemişler :D Ya şu tip insanları gerçekten ciddiye alıyor musun? Kalite ortada yani.
Muhtemelen sana mesaj atıp senden cevap alamadığı için saçma sapan mesajlar atarak seni sinir etmek istiyor olabilirler. Bu gibi sorunlar ile karşı karşıya kalmamak için mesaj kutumun kapalı olmasını tercih ediyorum sinir olmak istemiyorum
bana hiç böyle atan olmadı abla ama cinsel şeyler attılar ve ben bundan hoşlanmıyorum iğrenç bir şey yaa tiksiniyorum bu şeylerden bu yüzden ben herkesi takibe almıyorum sende öyle yap bir şey yazarsa böyle şikayet etsene
her kadına yapıyorlar. bu kadar akıl yoksunu olmaz insan 10 saniyede aşık olmamız istedikleri cevapları vermemiz bekleniyor. yoksa hakaret ediyorlar ne güzel dünya
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya seninki biraz bu hesap olmuş galiba Uzun zaman önce burada okumuştum " Biri de günün nasıl geçti diye sorsun dişimi kırıcam" diye yazmıştı yine bir kadın üye bunu görünce o aklıma geldi ahaha