Toplumun sağlığı ne kadar düşünülüyor?

Merhaba,

(okunmayacak belki ama yazayım yine de)
Gerçekler bazen TV de de gündeme gelince bir sessizlik oluştu gibi...
Ama biz yine susmayacağız. Sağlığından olanlar oldu, hâlâ olabiliyorlar... Pandeminin başından beri sanki ilk defa düşünülüyormuşçasına bir tedavi arayışına girildi.
Fransız bir doktor klorokin ilacının etkili olabileceğini söylemişti. E doktordur dinleyelim... Dünya uygulamaya geçti ve etkisiz olduğunu görünce vazgeçtiler, biz geçmedik.
DSÖ rehberinden çıkarmasına rağmen Türkiye bu ilacı kullanmaya devam etmişti...
Bugün yine aynı sorunu yaşıyoruz Favipavir ilacının etkisiz olduğu kanıtlandı ama hâlâ kullandırtmaya devam ettiklerini söylediler.
Öldürme oranı %2 lik virüsün tantanası oluyorsa ne idüğü belirsiz ilaçları kullandırtmanın hesabı sorulmalı!
Öldürme oranı %2 lik virüsün tantanası oluyorsa ne idüğü belirsiz ilaçları kullandırtmanın hesabı sorulmalı!

Trajikomik sohbet

Esin Davutoğlu bunu retweetlediyse vardır bir şeyler de biz yemiyoruz. Siz bu ilaçlar önerildiği zaman hekimliğinizi gösterip kullanmayalım diyecektiniz diğer doktorlar gibi.
Hekimlerin aklı yok mu? İstifa edenler, dava açanlar oldu siz neden sustunuz? Durumun ciddiyetini vurgulamak şimdi mi aklınıza geldi? Dünya Suçlar Örgütü - Suçlar bakanlığı ve maalesef bu suça ortak edilen ve sesini çıkarmayan çalışanlar birbirleri arasında paslaşmaya devam ediyor.
Favipaviri sahiplenen yine Türkiye.
''İlaç şirketleri için tedavi edilmiş her hasta kaybedilmiş bir müşteri demektir. Temel gaye: Öldürmeyin ama sakın da iyileştirmeyin, şeklindedir. Bitmeyen hastalıklar, sonu gelmeyen sorunlar, artan problemler bu sebepledir.
Bugün aşı için aynı şeyler yazıyor söyleniyor. Formda faz çalışmalarını geçmediği, uzun vadede etkilerinin bilinmediği yazıyor, hiçbir yan etken gözlenmeksizin sadece aşı kaynaklı ölenler var hâlâ üç maymun oynanıyor hâlâ gece gündüz aşılama derdinler.
Şanlıurfa dakiler yüzünden Ordu dakiler mi ölüyor yoksa?
Şanlıurfa dakiler yüzünden Ordu dakiler mi ölüyor yoksa?
Aşı/ilaç üreticileri bugün ödül alıyor. Biz kıtlıkla savaşırken yine bizim üzerimizden trilyonlar kazanıyorlar. Neyin ödülü bu? İlaçların etkisi olumlu mu sonuçlandı?
Her dozda diğeri için etkisiz diyorlar, vaka bitmiyor ölüm bitmiyor, aşının sonuçları mı olumlu da bunlar ödül alıyor?
Aşı olmadıkları için ölenleri ispatlasınlar! Aşıdan ölenler ispatlandı.
Aşı olmadıkları için ölenleri ispatlasınlar! Aşıdan ölenler ispatlandı.
Ben bunu buraya yazınca dünyayı değil ama belki bir kişi de olsa onun dünyasını değiştirmiş oluyorum. Benim gibi binlerce insan var ve tek isteğimiz artık gerçeklerin görülmesi ve bunlar için harekete geçilmesidir.
(Saygı ile gelin, saygı bulun; bunun dışındaki yorumlar kalkacaktır.)

Esen kalınız...🍃
19.11.21/13:54
Güncellemeler
+1 yıl
Tarihi geçmiş ilacın paylaşımını yapan ben değilim, Esen Davutoğlu. Ona göre yorum yapın. Aşı destekçisi ama yargılanmamak için ben de yanlışlarını söyleyeyim kafasında