(okunmayacak belki ama yazayım yine de) Gerçekler bazen TV de de gündeme gelince bir sessizlik oluştu gibi... Ama biz yine susmayacağız. Sağlığından olanlar oldu, hâlâ olabiliyorlar... Pandeminin başından beri sanki ilk defa düşünülüyormuşçasına bir tedavi arayışına girildi. Fransız bir doktor klorokin ilacının etkili olabileceğini söylemişti. E doktordur dinleyelim... Dünya uygulamaya geçti ve etkisiz olduğunu görünce vazgeçtiler, biz geçmedik. DSÖ rehberinden çıkarmasına rağmen Türkiye bu ilacı kullanmaya devam etmişti... Bugün yine aynı sorunu yaşıyoruz Favipavir ilacının etkisiz olduğu kanıtlandı ama hâlâ kullandırtmaya devam ettiklerini söylediler.Öldürme oranı %2 lik virüsün tantanası oluyorsa ne idüğü belirsiz ilaçları kullandırtmanın hesabı sorulmalı!
Sağlık Bakanlığı, tarihi geçmiş "Favicovir" ilaçlarının üzerine yeni etiket yapıştırarak Koronavirüs hastalarına vermeye devam ediyor
Dünya Sağlık Örgütü'nün tedavi listesinden çıkardığı ilacın kullanımına, tarihi geçmiş de olsa Türkiye’de devam ediliyor. pic.twitter.com/RkYp3erlUk— Yol TV (@YolTV) November 18, 2021
Esin Davutoğlu bunu retweetlediyse vardır bir şeyler de biz yemiyoruz. Siz bu ilaçlar önerildiği zaman hekimliğinizi gösterip kullanmayalım diyecektiniz diğer doktorlar gibi. Hekimlerin aklı yok mu? İstifa edenler, dava açanlar oldu siz neden sustunuz? Durumun ciddiyetini vurgulamak şimdi mi aklınıza geldi? Dünya Suçlar Örgütü - Suçlar bakanlığı ve maalesef bu suça ortak edilen ve sesini çıkarmayan çalışanlar birbirleri arasında paslaşmaya devam ediyor. Favipaviri sahiplenen yine Türkiye. ''İlaç şirketleri için tedavi edilmiş her hasta kaybedilmiş bir müşteri demektir. Temel gaye: Öldürmeyin ama sakın da iyileştirmeyin, şeklindedir. Bitmeyen hastalıklar, sonu gelmeyen sorunlar, artan problemler bu sebepledir. Bugün aşı için aynı şeyler yazıyor söyleniyor. Formda faz çalışmalarını geçmediği, uzun vadede etkilerinin bilinmediği yazıyor, hiçbir yan etken gözlenmeksizin sadece aşı kaynaklı ölenler var hâlâ üç maymun oynanıyor hâlâ gece gündüz aşılama derdinler. Şanlıurfa dakiler yüzünden Ordu dakiler mi ölüyor yoksa?Aşı/ilaç üreticileri bugün ödül alıyor. Biz kıtlıkla savaşırken yine bizim üzerimizden trilyonlar kazanıyorlar. Neyin ödülü bu? İlaçların etkisi olumlu mu sonuçlandı? Her dozda diğeri için etkisiz diyorlar, vaka bitmiyor ölüm bitmiyor, aşının sonuçları mı olumlu da bunlar ödül alıyor?Aşı olmadıkları için ölenleri ispatlasınlar! Aşıdan ölenler ispatlandı. Ben bunu buraya yazınca dünyayı değil ama belki bir kişi de olsa onun dünyasını değiştirmiş oluyorum. Benim gibi binlerce insan var ve tek isteğimiz artık gerçeklerin görülmesi ve bunlar için harekete geçilmesidir.(Saygı ile gelin, saygı bulun; bunun dışındaki yorumlar kalkacaktır.)
Esen kalınız...🍃 19.11.21/13:54
Güncellemeler
+1 yıl
Tarihi geçmiş ilacın paylaşımını yapan ben değilim, Esen Davutoğlu. Ona göre yorum yapın. Aşı destekçisi ama yargılanmamak için ben de yanlışlarını söyleyeyim kafasında
Hepsini sonuna kadar okudum.1. doz biontech olduktan sonra biraz yan etki oldu fakat bilemiyorum. Onca kişininin koranadan ölümü yalan mı yani. Eğer öyleyse ölümümüz kaçınılmaz.:ffffffff bugün 2. doz biontech olcam.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Koronadan ölüm yalan evet çünkü otopsi yapılmıyor. Aşıdan ölse korona krizden ölse koronayı yapıştırıyorlar. Bugün bu ilaçların etkisiz olduğu söylendi bu ilaçlar o hastalara verildi hiç mi etkisi olmadı? Bu bizim elimizde biz sesimizi çıkarırsak onların sesini keseriz. Ne demek başka ülke kullanmıyor sadece Türkiye.
İlaç konusunda katılıyorum fakat aşı konusunda yapabileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum. Yani biz verilen bilgilere göre hareket ediyoruz. Kimsenin aşıdan veya koronadan öldüğünden emin olamayız. Aşının insanları öldürdüğüne dair bilimsel bir açıklama bir delil olmadığı sürece. Ve ayrıca 18 yaş altı olup aşı vurulan insanların yapabileceği bir şey yok. Aile ne derse yapmak durumundalar.":f üzücü gerçekten. İnsanların kimseye güveni kalmıyor.
Bunu sağlık bakanlığı yapmaz. Bu çalışma da aşı olmayın diyenlerin başlattığı bir çalışma. DSÖ geçindiği bir şeyi açıklar mı :) otopsi bile yapmıyorlar covid ölümleri için gerçekler onların dediğiyse kanıtlayablirlerdi.
Bilimsel açıklamalar derken tabiki sağlık bakanlığını kastetmedim. Doktorlar ve uzmanların aşı konusunda yaptıkları görüşler var. Az da olsa aşı karşıtı olanlar da var. Kesin bir kanıt olmadan hiç bir şeyi bilemeyiz. Ben de emin olmadığım bir şeyi vurulmaktan hoşnut değilim fakat aşıların kesin olarak bir ölüme yol açtığına da emin olamayız. Uzmanların dediklerine inanmak veya inanmamak arasında bir seçim yapmak durumundayız. Doğrusu sürekli fikir değiştirmeleri ve bazı şüpheli davranışları beni de şüphelendiriyor. Bilmiyorum şu an aşı vuruldum bile fakat pek de kendi isteğimle bile denemez. Umarım bir şey olmaz.
Yok olmadım. Kimse aşı kesinlikle öldürüyor demiyor. Olmayın diyenler "ruhsatsız bir aşının sonuçlarını bilemeyiz mobbing uygulamayın isteyen olsun" diyoruz ama bakın aşıdan ölenler de var diyoruz bu sebeple yine mobbing uygulamayın diyoruz. Adamlar her yerde planlarını açıklamış, bizim bunları yaymamız mı hata? Ben memnunum belki rızam olmadan bu tür çalışmalar istemiyorum belki di mi? Asıl komplocular TV ye tektip doktor çıkartıp milleti uyutanlardır.
Doğru aşırı derecede mobbing yapıyorlar maalesef. Aşı vurmayana hayat zorlaşıyor. Eğer kandırıyorlarsa TV'den daha çok yaşı büyük olan kesimi kandırıyorlar. TV üzerinden siyasal anlamda da uyuttukları olmuştu. Ben TV izlemiyorum. Zaten artık sosyal medya daha fazla tutuyor. maalesef ailem örn:annem, babam TV üzerinden söylenenlere biraz çabuk kanıyorlar gibi. Zaten ülkemde pek bir şey iyiye gitmiyor. Kimseye güvenim kalmamış hissediyorum. Gerçekten de aşı vurlumak istemeyen insanları zorlamaları rahatsız edici. Umarım aşılar kötü amaçla kullanılmıyordur.
Yazdıklarında zerre şüphe yoktur. Sana katılıyorum.
Siyasete girmek istemiyorum ama sağlığımız hiçe sayıldığı aşikârdır. Bu dün ile sınırlı değil sadece. Maalesef bu ülkede paran varsa Adalet senden yana, paran varsa Sağlık senden yana.
İş, işten geçtikten sonra bu insanlar uyanacaklar ama geride hiç bir şey kalmayacak. İşte o zaman insanlar başkalarının menfaati için farkında olmadan birbirlerinin kuyusunu kazdıklarını anlayacaklar. O zaman KEŞKE fayda etmeyecek ama belki o zaman insanlar birbirlerinin yüzene bakmaya utanacaklar. Biz ne yaptık.
şu an aynı haber Twitter da yayınlanıyor arkadaşlar. Bu haberi HAVUZ Medyasında göremezsiniz. Onlar için önemli olan PARALARI' dır. Paraları kadar Karakterleri vardır.
Virüsten kaçarak onu güçlendirmiş oluyoruz virüs ne kadar bulaşırsa o kadar az tehlikeli olur insanları aşılatıp virüsü güçlendirmekten başka bir şey yapmıyoruz. Aşı olmalı tabii ki tehlike grubu aşılanmalı ama diğer gruplar aşı olmamalı ve virüse maruz kalıp virüsü güçsüzleştirmeli.
İnsanlara fayda sağlamak onları bilinçlendirmek onları uyandırmak için sağlıkçı olmak gerekmiyor. Memnun değilseniz takip etmezsiniz, yorum yazmazsınız.