Öncelikle bize vaka darp diye verildi. Neyse eve gittik bunlar 24 25 li yaşlarda sevgililer 😊 bu sefer malum kadına şiddet değil de erkeğe şiddet olmuş 🙈😄 gittik adam yerde iki büklüm olmuş 😄 dedik noldu kadın sevgilime kızdım dizimle kasıklarına vurdum dedi 😄 baktık bişeyi zaten sonra kendine geldi gelmek istemedi de siz hiç o şekilde birine vurdunuz mu 😊?
Güncellemeler
+1 yıl
@Piposs o diziyle vur diyen bendim
112 de çalışıyorum gittiğim vakayı anlatıyorum yorum sizin 😊?
Ahahaha 🙈😄 bilemezsin ki ama 😄🤣 kız arkadaşım vardı sevgilimdi daha doğrusu arkadaşının düğünü vardi ben gitmek istemedim sevmediğim birisiydi bana dedi ki fatihcim işemen gerekecek dedi bende nasıl yani canım dedim şimdi anlarsın dedi alttan diziyle kasıklarıma bir geçirdi 🙈😄🤣🤣
Sağlıkçı olduğu için tedavisini de söyledi işte önceden vuracam orana seninde gidip işemen gerekecek dedi acısının geçmesi için dedi 🙈😄🤣öyle yaptırırlar ya darbe alınca oraya ise derler 😄😄🤣
Kızlar Ne Diyor
Aha benim kafadan 😂😂
Ahahaha 🙈😄en değil mi ama ya 😄
@Feyzairmakgul20 sende mi o şekilde vurdun birine yoksa 🙈😄
112yi arayan kim 😂
Tâbiki kadın 🙈🙈🤣🤣
Hem darp edip hem niye arıyor
Kıyamıyor demekki sonrasından veya korktu 🙈😄
😂😂
Sende hemşiresin galiba 😊
Evet
Bende paramedigim 🙈😊 atandın mi 😊
Hayır
Lisans mezunumusun
Hayır lise
Kpssden kaç aldın
Girmiyorum
Çalışıyor musun peki hastanede filan 😊
Tabi 6 yıldır 😂
Çalışıyor musun peki hastanede filan 😊 öyle mi çok iyi 😊 bızde böyle abstruktif vakalarla uğraşıyoruz işte 🙈😄
Kolay gelsin
Teşekkür ederim 😊 cümlemize kolay gelsin inşallah 😊 ya Bizim istasyonun gruptan bu gittiğimiz vaka konuşuluyor 😊sen ne diyorsun bu duruma 🙈😄
Yani cahil insanlarla uğraşmak zorun üzülüyorum onlar adına böyle saçma yaşantıları odugu için trajikomik bir vaka😂
Ahahaha 🙈🙈😄😄 aynen öyle 🙈😄🤣 sen vurdun mu hiç birine o şekilde 🙈😄
Yok 😂
Biliyor musun aynısını ben yaşadım 🙈😄🤣🤣
Hoş insanlarla arkadaşlık etmemişsin😂
Ahahaha 🙈😄 bilemezsin ki ama 😄🤣 kız arkadaşım vardı sevgilimdi daha doğrusu arkadaşının düğünü vardi ben gitmek istemedim sevmediğim birisiydi bana dedi ki fatihcim işemen gerekecek dedi bende nasıl yani canım dedim şimdi anlarsın dedi alttan diziyle kasıklarıma bir geçirdi 🙈😄🤣🤣
Neden işemen gerekti 😂
Sağlıkçı olduğu için tedavisini de söyledi işte önceden vuracam orana seninde gidip işemen gerekecek dedi acısının geçmesi için dedi 🙈😄🤣öyle yaptırırlar ya darbe alınca oraya ise derler 😄😄🤣
Hiç duymamıştım
Aklında olsun 🙈😄🤣 birine yapacak olursan sende öncesinden söyle 🙈😄🤣
Yok yapmam öyle şeyler 😂
Ciddi mi bayanların meşhur hareketidir o aslında ya 🙈😄 erkeklere vurmak isteyince direk hedefleri orası olur 🙈😄
Yok ya
Ama bir erkeğin canıni yakmak istiyorsan en etkili hareket söyleyim bak 🙈😄🤣bizzat denendi 😄🤣🤣
Bu değerli bilgi için teşekkür ederim😂
Ahahaha 🙈😄🤣 bencede değerli bilgi tavsiye ederim şiddetle 🙈😄🤣sen yaz ben vakaya gelip gidip geliyim yazıcam 😄
👋kolay gelsin sana
Teşekkür ederim efendim 🤗😄 bu değerli bilgiyi ve şiddetle tavsiye etmemi nasıl buluyorsun bakalım 🙈😄🤣
Gereksiz 😂
Aaaa🙈😄 niye gereksiz buldunnn
Troll müsün takıldın aynı şeye 😂
Yok ya takılma değil de insan yaşayınca tecrübe edince daha farklı oluyor 🙈😄
Sayın meslektaşim 🙈😄
@birhemşirehanimmm uyudun mu yoksa 😊
Evet uyudum
Bu saatte uyunur mu uyuma daha erken😊 bu arada nerede yaşıyorsun 😊
Evde
🤦🤦herkes gibi diyorsun 🙈😊 niye benim gibi minnoş meslektaşına böyle davranıyorsun😔😔
Günaydın musmutlu taptatli sabahların olsun sayın meslektaşim 🤗
Günaydın
Napıyorsun nasılsın bakalım 😊