Sabah erken uyanıyorum diye oda arkadaşım hakkını helal etmedi, bu durumda ne yapabilirim?

Sabahları dersim erken başlıyor saat 8 de ders başlıyor bende saat 6 da uyanıyorum alarm koyuyorum. Oda arkadaşım bu gün “beni yine uyattın ya ben sana hakkımı helal etmiyorum, benim hakkıma giriyorsun” dedi. Kendimi şerefsizlik yapmış gibi hiss ettim bi an valla sabah derse gidiyorum diye neredeyse kızdan özür dilemem gerek galiba😀 Anlatıyorum konuyu saat 8 de dersim 6 da uyanmam gerekki hazırlanıp yetişeyim otöbüse. Kız şey diyo bana saat 8 de dersin var 6 da niye uyanıyorsun diyor. Ya cidden artık kıza nasıl neyi anlatayım bilemedim. Genellikle her şeyden rahatsız bi insan uymaya çalışıyorum elimden geldiğince ama yine öyle şeyleri sorun ediyor ki artık bilemiyorum napim. Derse mi gitmeyeyim şimdi ben. Her şeyde de dini konuya ilave ediyor. Kendisi kapalı diye beni kptü birisiymişim gibi davramıyor yani hakkımı helal etmiyoeun falan din konularına giriyor hep. Bu durumda ne yapa bilirim? Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyide ev sahibine şikayet ediyor
Sabah erken uyanıyorum diye oda arkadaşım hakkını helal etmedi, bu durumda ne yapabilirim?