Kocama eski sevgilimle alakalı bir laf söyledim aramız bozuldu hâla eve gelmedi cok uzgunum ve hamileyim, ne yapabilirim ben?

Hepinize merhabalar,
29 yasindayim gecen yil evlendim basın calisaniyim ama suanda calismiyorum ve 32 haftalik hamileyim.
Evlenmeden önce 10 yillik bi iliskim olmustu.
Ayrildiktan sonra eşimle tanistim 4 ay icinde evlendik kocami seviyorum asla aklim gecmiste degil ama aksam kavga ettik onun arkadaslari yuzunden biktim her gun bir bara , meyhaneye, halı sahaya v. s cagiriyorlar, arada gidiyor ama yetti. Sonra dedi ki ben onceden de gidiyordum ya erkek erkege gidiyoruz ne var bunda? Adamlar sabaha kadar oturuyor ben 1, 2 saat sonra kalkiyorum yalan soylemiyorum bisey yapmiyorum bu tepkin agir degil mi? dedi Bende ben gidiyorum o zaman bi kac hafta ayri kalalim biz, sende istedigin saate kadar gez toz dedim. Bu kadar kolay mi gitmek diyince, bi anda agzimdan 10 yılı bi anda biraktıgima göre dedim. Sonra bu bir delirdi gözleri doldu, sinirlendigim icin bi anda agzimdan cikti ozur dilerim dedim ama nafile sus diyecegini dedin daha ne diceksin dedi ve gitti aramadi , gelmedide eve bende aramadim.
Az öncede baktim o lanet arkadasi story atmis etiketlemis benimkini hâla meyhanedeler ve zil zurnalar oraya gitmemek icin zor duruyorum moralim cok bozuk napicam ben bilmiyorum.
Kocama eski sevgilimle alakalı bir laf söyledim aramız bozuldu hâla eve gelmedi cok uzgunum ve hamileyim, ne yapabilirim ben?