Bugün hiçbir şeye yetemediğimi hissettim neden olmuyor?

Ben ablamın bebeğine bakıyorum ablam ve eşi çalışıyor.
Annem yardımcı olmaya çalışsa bile yeğenim onda durmuyor.
Ev temizliği deseniz annem benim gibi yapmıyor hiç memnun kalmıyorum. Ben titiz bir insanım ama annem hızlıca süpürüp geçen birisi. Yemekleri de güzel yapmıyor. Bugün resmen mutfakta oturdum ağladım. Eniştem hastaydı işe gitmedi ablam da giderken tavuk aldır da suyuna çorba yap dedi neyse annem gitti aldı haşlamaya koydu öğlen 13.00 gibi ablam yeğenimi emzirmeye geliyor ( iş yeri yakın ) o zamana kadar yetiştirmek istemiştim. Neyse ben tavuk dışındaki diğer malzemeleri ocağa almıştım sonra tavuğa geçtim ama bir de ne göreyim tavuk çiğ. Güya çatal geçmiş ve ocaktan almış. Neyse ben bir yandan didiklemeye çalışıyorum bir yandan da bebek annemde durmadığı için onu sakinleştirmeye çalışıyorum o sırada ablam geldi.. banyo temizlenmemiş , ev süpürülmemiş, makineye çamaşır atılmamış her yer dağınık ya salonda dünden kalan poşeti bile ben söylemesem kaldırmıyor annem , ben artık diğer biriken şeylerden de etkilenerek dayanamadım oturdum ağladım. Evde annem var ama bana tam anlamıyla yardımcı olamıyor ben hiçbir şeye yetişemiyorum zaten uykusuzum sabahın 7 sinde kalkmışım. Bir anne akıl verir benim annem ise her şeyi bana soruyor. Beni öyle bir yoruyor ki beynim şişiyor. bebeği olan kadınlar gerçekten böyle mi hissediyorlar?
Bugün hiçbir şeye yetemediğimi hissettim neden olmuyor?