Kan donduran cinayetler işlemiş olsalar da, bir ailenin evine ateş düşürmüş olsalar da insanlar onları seviyor, destekliyor ve hatta fanatiği oluyorlar. Nevada-tanCameron HerrinIsabella GuzmanPeki siz bir katile hayranlık duyar mısınız? Sırf yakışıklı/güzel olduğu gerekçesiyle beraat etmesini ya da az ceza almasını ister miydiniz?
Yakışıklı/Güzel olduğu gerekçesiyle bir katilin hayranı olur musunuz?
Bu insan neticede bir cinayet işlemiş benim böylesi birinin hayranı veya fanatiği olmam zor biraz, her ne kadar güzel olsada yakışıklı olsada neticede yaptığı olay ortada bir ailenin evine ateş düşürmüş ciğerini yakmış bu öyle basit sıradan deyil, eyer bir suç işlemişse bunun bir bedeli olacak her ne kadar masum güzel yakışıklı olsada cezasını çekmesi lazım, şimdi diyelim aynı suçu işlemiş vede çirkin tipsiz bir şey eee bu cezasını çeksin yakışıklı güzel olan çıksın gezsin bu nasıl bir anlayış söylermisiniz, soru sahibi biri sizin ailenizden birini veya eşini öldürse öldüren yakışıklı veya güzel olsa bu yüzden hüküm vermeseler ne yapardınız acaba?
Dış ülkelerde katil olmalarına rağmen bu insanlar çok seviliyor. Nevada-tan yazarak kızın anime çizimlerine, cosplaylerine erişebilirsiniz. Ülkemizde de bu kadar psikopat var mı diye merak ettim. Ben kimseye hayran değilim yani. Ayrıca soru ekleri ayrı yazılır amca, o kadar şey biliyorsun hala bildiğin tek dil olan Türkçe'yi yazmayı bilmiyorsun.
Ben ilkokul mezunu bir insanım belki imla hataları yapıyor olabilirim, ama sizin gibi vay Avrupalılar bu kişilere hayranlık duyuyor ben duymuyorum nerede ulaşabileceğim adresinide yazmışsınız peki sizin içinizde bulara hayranlık duygusu olmasa siz bunlara nasıl ulaşır vede nasıl buraya bu soruyu yazardınız, birde siz her profilde yazan yaşın gerçek yaşı olduğunu biliyormusunuz? bu sitede yüz yaş yazan var yüzüç yaş yazan var doksan yazan var bunlar gerçek yaşlarımı sizce?
Benim sistemdeki yaşım 121 biliyorum elbette. Ama siz en az 28 yaşındasınız, amcasınız :) Bununla birlikte, ben onlara hayranlık duymuyorum. KS'de rozet almak için süper soru sormaya çalışıyorum. Bu yüzden de gündemi araştırıyorum, gündemde de bu muhabbet var. Daha fazla sizinle uğraşamam, yanıt vermeyin. Aksi halde görüşünüzü silerim. İyi günler.