Ne düsünürsünüz böyle biriyle ilgili?
Bizde anne kiz baba kiz iliskisi yok ayni evin icindeyiz ama uzagiz mesafeliyiz nebilim cok yanliz kaldim birinin beni hem cok sevmesini istedim hemde hic sevilmek istemedim ama Şu an birinin yanimda olmasina bana sarilmasina cok ihtiyac duyuyorum cünkü ben kimseye sarilamiyorum ve buna cok ihtiyacim var..
Bizde anne kiz baba kiz iliskisi yok ayni evin icindeyiz ama uzagiz mesafeliyiz nebilim cok yanliz kaldim birinin beni hem cok sevmesini istedim hemde hic sevilmek istemedim ama Şu an birinin yanimda olmasina bana sarilmasina cok ihtiyac duyuyorum cünkü ben kimseye sarilamiyorum ve buna cok ihtiyacim var..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üzüldüm şu an siz kizlar niye böylesiniz ya. Benimde çevremle ilisikim kötü ama umrumda değil mesela. Allah sana değer veren insanlarla karşılaştırsın.
Belli etmem ama ben cok hassasim.. amin
Bu durumda oldugu için bır erkegın kusurunu gozardı edebilirsin istemsizce de olsa bu yuzden arkadas edinmek en dogrusu. dua et karsına ıyı bır arkadas cıksın ve sevgılı edinip ondan darbe yemıyesin. arkadasda bulamazsan Allaha sıgın karanlıkta aglayarak dua et seni dinleten bırı oldugu hissi insana oyle iyi geliyor ki. Yolun açık olsunn💘
Arızalı oldukları kanaatindeyim. Aile ilişkisi ne kadar sağlıklı, birey o kadar sağlıklı.
kendi kendine sarilmayi ogrendigin zaman buyumus olacaksin seni senden baska kimse iyilestiremez
öyle insanlar daha çok yakınlık arar daha semptik olurlar bence umarım yalnızlık hissi geçer
Gecmiyor maalesef
Yakın arkadaşların varsa aslında yalnız hissetmemen lazım
Var ablam kardesim dedigim onlara ailem diyorum ama ben yinede kendimi bazen cok yanliz hissediyorum
Ben ailemle yakınım ama yine öyle hissediyorum hissetmeyen yoktur
Baskalari beni ilgilendirmiyor Şu an
Keyfin bilir
Babayı boşverde anne niye
Anlasamiyoruz hic bir yakinligimiz olmadi simdiye kadar
Hadi babanı anladıkta annenle niye mesafelisin?
Anlasamiyoruz
Ne olursa olsun annen o yahu ona da sarılamayacaksan kime sarılacaksın.
Bikere bile sarilmamisim simdimi sarilcam yazarken bile tuhaf oluyorum yakin olmadigim birine sarilamam ben zaten
Aile ve mesafe çok garip neden böyle oldu
Sevgi görmedigim icindir belkide yabanci gibiyiz nebilim
Madem çocuklarını sevip koruyup ilgilenmiyor ekler neden çocuk yaparmi bazı aileler anlamak mümkün değil
Eğer onlar sevgiden nasibini almamışsa seni sevecek bı çevre bul sev sevil bu ihtiyacıni karşılamaya bak
Yillarca birini sevdim ama sevilmedim duygularimla oynandi kimseyi sevesim yok ama insan bazi seylere ihtiyacta duyuyor iste
Hem sevilmek istiyorum diyosun hemde sevmiycem diyosun bu nasil celiski
Ne istedigimi bende bilmiyorum artik
Sevgisiz büyüyen çocukların derin sorunlarını vardır bunlarla yüzleşmeye hazır olursan aşmak istersen o zaman bu çelişkilerden kurtulur sağlıklı bı yol izlemeye başlarsın ne istediğini bile bilmezken bı yere varamazsin
Beni isteyen biri varmis daha tanimiyorum ama cok övüldü evlenmeyi düsünüyorum sence dogrumu olur
Arı kovanına çomak sokarsan ne olur
Ben cok bunaldim yanliz kalmaktan hayatimda birinin olmasina ihtiyacim var
Çevrendeki evli çiftlere bak sorunlardan kurtulmuş huzur icindelermi sen şu an kendi sorunlarıni aşamaz durumdayken hiç kaldiramayacagin başka sorunlar yumağına dalicaksin sence bunu basarabilirmisin ya da kaç ay goturebilirsin önce sorunlarına odaklan
Kendi sorunlarim biter belkide
Mümkün degil
Ama cok güvendigim biri tarafindan övüldü o yüzden düsündüm zaten
Sen kendi sorunlarının üzerine yenileri ekleyip başarabileceğini düşünüyorsun bu mumkunndegil ama adamı tani bı ne hissedexegine bak eğer olumlu bişey hissedersen tanıma surecinde onunla uyumuna bakarsın biseyler paylasirsin eğer aradığın iyileştirici bı tipse o zama. Olabilir ama bu ihtimal çok zayıftır kendini bu a hazirla
Bende öyle yapmayi düsündüm iste her ihtimali düsünüyorum ondan yana sorun yok.. tesekkür ederim
Umarım istediğin gibi biri çıkar ve bu sıkıntıdan kurtulursun bol sans
Cok tesekkürler umarim öyle olur
Yalnizmisin benim gibi sende
Cok yanlizim
Neden kendine hobi birseyler edinebilirsin yeni cevre arkadasliklar vs
Hobilerim var zaten yakinlarimda var ama bunlarla bi ilgisi yok bazen bazi seylere ihtiyac duyuyorum iste ben bunu disariya hic yansitmam ama tek kalinca kötü hissediyorum biri bana sarilsa sevse diyorum ama yok öyle biri
Benimde yok biliyormsun gercekten sinemaya bile tek gidiyorum bazen ne bileyim ama sen feyk degilsin dimi :)
Fake ne alaka simdi deglim fake dertte anlatilmiyor burada
Yok anlatabilirsin sabaha kadar dinlerim yardimci olmakda cok isterim 🙏
Birileri beni anlasin istiyorum sadece
Tamam sorun ne anlat paylas anlarim elbette instg da ekleyebilirsin burakolckkkk
Bendede pek yok
Ahhh ah