21 yaşındayım ayrı eve çıkmak istiyorum tek Calisarak tek başıma kirada yaşayabilir miyim?
Aylık en az ne kadar kazancım olmali
Aylık en az ne kadar kazancım olmali
Çıkabilirsin tabi ama öncelikle ilk etapta birikmiş minimum 8000 ila 10000 kadar paran olması lazım ondan ki aylarda düzenli minimum bi 3500 ila 4000 kadar bir gelirin olması lazım
Cevap
17Cevap
Valla seni bilemicem cunku turkiyede yasamiyom ama ben ogrenciyim ve kendi evim var yasim 20 ve 18 iken tasinmistim hem ogrenci parasi aliyom hem ayriyetten calisiyom bos vakitlerimde okuldan sonra hafta sonu vs yani sadece ogrenci parasiyla yine oderdim zaten ogrenci parani ona gore veriyorlar...
Ne güzel bende yasayabilisem keşke kız olduğum için korkuyorum biraz
Yani hem sen korkuyorsun hem ailen korkar ya ozellikle turkiye gibi bir yerde bide yalniz yasiyon diye duydu mu millet (erkekler) hadi hayirli isler. Ya ne bilim seni de tanimiyon tabi belki duzgun birisisindir ne bilim kafasini dersinden kaldirmayan ne bilim her hafta kiz arkadaslariyla birinizin evine gidip ders calisan tarzindanmisin eger oyleysen zaten pek fazla bu tarz sorunlar olmaz her halde bide tabi erkek (sevgili) pesinde/arayisinda degilsin, ki sanmiyom boyle bir kizin olacagini yani o zaman zaten bu dediklerim pek fazla olacagini sanmiyom ama o korku dedigin dogru hem senin hem ailen icin bir kiz olarak zor tabi.
Valla beni de annemler buldu evi benim haberim bile yoktu direk hadi evin cikti haydi hayirli ugurlu olsun kovar gibi kdjsfkjsf
ben tek yaşıyorum asgarinin biraz üstü yeterli olucaktır ama eve çıkmak başlı başna masraf apart gibi yerlerle aylık anlaşma yapmaya bak derim
Bulursan bana haber verir misin, bende düşünüyorum da oluyorsa yapayım olmuyorsa uğraşmayayım boşuna
10 bin kazanıyorsan çik ama sanmıyorum o kadar kazandığını
Aylık kazancının ortalama 3 bin TL olması gerekir.
İzin verdik, çıkabilirsin.
En az 4.000. İstanbul’da yaşıyorsan 5-7.000
hangi şehirde? yaşayacağına bağlı
hangi şehirdesin
Hedefler ve hayaller tartışılmaz
Hangi şehir olduğuna bağlı o
Nerede yaşadığına bağlı
18 yaşındaydım, ayrı eve çıktığımda..
Çıkarsın
Tek zor caanim ya
Yanıma gel 🤣
3500-4000 civarı
Türkiye de olmaz o canım
Çıkabilirsin bi zorluğu yok aslında
Hangi sehir yasiyosun
Ewet cikarsin
Şehre bağlı.
Benim aylık harcamam 3000-3500 ₺
Evet. Kira, internet, doğalgaz, elektrik, su, aydat, market harcamaları, otobüs ve dolmuş parası, haftada bir gün dışarda yeme...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?