Sınıfta Gruplaşma var ve hocalarda buna dahil ne yapmalıyım?

12. sınıf öğrencisiyim evet şimdi sınava odaklan bu soru çok saçma diyeceksiniz ama artık bunalıma girdim çıkamıyorum.
Ben 12. sınıfa geçtiğim günde kimseyle sorunum yoktu sadece farkli siniflarda karismis olarak bizim sinifa düşmüştü.
Bana hakaret eden bir erkek vardı ve artık anneme kadar kufur edince hocaya sikayet ettim hoca fazla umursamadi aileler araya girdi bu seferde hocalar umursadi. niye bize demedin falan dediler
dedim ya dedim.
bu kadar buyutulecek bir konumuydu kafasina girenler mi dersiniz..
o cocukta iftira atmisim gibi davrandi, bir cok kisi o malin yaninda oldu genelde erkekler boyle durumlara girmez
hep kizlar onun yaninda oldu kadin kadinin dusmanidir lafi dogruymus. kufuru duyan kisiler bile bana uyduruyormusum gibi.
sacmalama demedi oyle birsey kafasina girip durdular. hocada dememis iste kizim derken
onlar bana bakinca sinsice guluyorlar ne kadar yirtinsam fayda yok sonrasinda sinifta onun grubuna giren ve benim grubuma giren kisiler oldu sinifta gruplasma oldu bu bahsettigim erkek kisi sayisaldaydi sonradan esit agirliga gecmisti ve butun kizlar neredeyse onun yaninda 3 5 kiz haric ,
butun erkeklerde benim yanimda 3 5 erkek haric o kisiylede konusuyolar ama arada laf sokuyorlar o kizlarda bana laf sokuyor deneme yapildiginda ilk 3 e giren birisiyim ve o kizlarin baya bi ust seviyesindeydim simdi ben arkalarda oturmaya baslayinca hocalar banada takti ve benim grubuma laf sokuyorlar haksiz yere sacma sapan laflar ediliyo oradan kalk one gec diyorlar kalkip nereye oturayim dedigimde gel kucagima otur slk diyen hocalar var ve artik bunaldim en yakin arkadasim kavga ettigim kisilerle konusup duruyor ve ben onun derdini dinliyorum ve cozum ariyorum fakat o benim derdimi dinlemiyor bisey oldu diyorum aa evet banada oldu diyor ve 5 dakika sonra onu dinlerken buluyorum artik hayattan zevk almiyorm yks stresi, arkadas sorunu, hocalar vs cok bunalimdayim. cok sevecen bi insanim komigimde ama artik ice kapanik oldum sinifta konusmamama ragmen konusuyo diyorlar ve hocalarda inanip sus artik diyorlar falan artik sıkıldım karsi cikinca iyice dusman oluyorlar bende tm sustum diyorm ama yemin ederim bir defa bile konusmadim onlar konusunca sorun yok ben konusmasamda sorun var biz onlara susun diyince kulak kapatin falan gibi sacma sapan laflar ediliyor dovsem doverim ama son senem basim yansin istemiyorum hicbir seyden zevk almiyorum dost falan kalmadi.. tek dostum var oda yan sinifta erkek birisi ve onun dusunceleri de benimle ayni , benim dusuncelerim cok farkli oldugu icin dıslaniyorum sadece ergence davranmiyormusum olgun davraniyormusum fazla mantikli konusuyormusum ve bu sorun olmus denemede bunlara kafa takmaktan kafami denemeye veremiyorum ne yapmam lazim sakın özür dile baris falan demeyin asla yapmam benim sinir olma sebebim kavgali olmak degil hocalarinda sacmalamasi ve onlara cevap verememem gormeniz lazim sinirden kuduruyorum sizce kim hakli anlayamiyorum bendemi sorun var
Sınıfta Gruplaşma var ve hocalarda buna dahil ne yapmalıyım?