Nereye şikayet edebilirim?

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merhaba isim veremeyeceğim bir kurumsal kozmetik firmasında işe girdim 1 ay oldu üniversite okudum sadece elim harçlık kazansın sigortam yatsın ve nişanımda kimseye yük olmayım 3-5 kuruş param olsun diye girdiğim bu sektörde mağaza yöneticisi tarafından sürekli aşağılanma ve hakaret altındayım diğer personellerin yalakalığına alışmış bu yönetici benden istediği ilgiyi göremeyince ciddi anlamda beni çok fazla geriyor resmen ağlayarak eve dönüyorum her akşam, kendi nişanıma hazırlık sürecinde istediğim dilerse telefi edebileceğimi (fazla mesai ile) belitrttiğim iznimi vermedi. Ağlayarak oje reyonu dizdim. Bugün son damla bardağını taşırdı günaydın dediğim yönetici vasat görünüyorsun diye aşağılayarak baktı daha sonrasında kasada bozuk para sorunu ona aitken ve bunu belirttiğim halde çözüm sağlamamasından dolayı müşteriyle ayrı bir münakaşa yaşadım sonrasında da kendini geliştir yoksa ben geliştireceğiz tarzındaki tehtidkarvari cümlesini yediremiyorum kendime bunu şikayet edebileceğim ciddi bi kurum var mı acaba çünkü yaşadığım bu psikolojik tacizin kimsenin yanına kalmasını istemiyorum.
Nereye şikayet edebilirim?