Arkadaşlar emlakciyim ama isinde benim gibi saygılı , ve iyi bir emlakçı biriyle evlenmek istemem normal mı hem parası olsun ki ileride ikimizde emlakçı olarak dah iyi iyi yerlere gelelim her şey için. gelecek için
Ama tek sorun ben daha genç bir emlakciyim ve amlakcilarin geneli 30 yaşından itibaren oluyor tabi ki bende 27 falan evlenirim o zamana kadar 40 yaşında falan olmuş oluyorlar snnzbsbwbs genç emlakçı hic yok
Ama tek sorun ben daha genç bir emlakciyim ve amlakcilarin geneli 30 yaşından itibaren oluyor tabi ki bende 27 falan evlenirim o zamana kadar 40 yaşında falan olmuş oluyorlar snnzbsbwbs genç emlakçı hic yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Emlakçı fantezin mi var ilk defa böyle bişey duyuyorum
Ahahaha evet nsbsvavsh
Sala bir yana benden aşağıda. yani düşük bir. maaş almasını istemem emlakcilarda iyi kazaniyorlar ondan emlakçı olsun istiyorum doktor polis falan benim 2.3 katin asagisinda asgari ücretle falan kazanıyor değmez yani ondan
Para mı senin için her şey ucuzsun o zaman
Sizin gibi asgari ücretle kecinmek için okumadim çok şükür sende çalış cabal ucuzluktan kurtul asil ucuz ilan belki canım benim
Sen benim dediklerimi anlamadın sana ucuzsun dedim ucuz bir kadınsın bir insanın kriteri paraysa o benim gözümde ucuz insandır değersizdir çok şükür kazandığın kadarsın kimseyi ezmeye kalkma.
Senin dediğini gayette iyi anladım zavallı seni ucuzsun dedin bende sana dedim kadının ucuzluğu var diyorsunuzda o olmayan beyinli bazı erkeklerin de ucuzlugu olmuyormu oluyor. he iste o da sensin. ayrıca kimseyi ezdigim yok çalış çabala ayni yerde sayiklama demek ezmekse o zaman ezdim farzet.
boş ver emlakçı aramaya devam et allah yolunu açık etsin :)
Sen değil senin tillahın gelse beni edemez de gece gece paranı da al git başımdan
sıkılmaz mısın be evde emlak işte emlak :d
Ne demişler "ev başka , is başka "
Benim bi arsa var satsana
Normal
Teşekkürler vallaha yorum için bu erkekler inan garip kendilerinden yuksek maaş alan kadinlara inan sevmiyorlar hemen ucuzluga falan çekiyorlar ama bilmiyorlar ki dünyada onca güzel şeyler varken neden birşeyler caba sarf. etmeden durduğunuz surece ayni yerimizde sayiklayalim ki dimi bunu bir turlu anlamiyorlar vallaha garip
varda beş parasız :D
😆😂
Tabiki normal
Normal tabi ki
Müteahhit olur mu?
Zengin ol da
Keske tek derdimiz zengin olmak olsa