Aile & Toplum Şu an kime sarılmak isterdiniz? Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Şöyle kocaman ve sımsıkı🦋 Güncellemeler+1 yıl Gncl Şu an kime sarılmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Xfarketmezartık Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl O kadar çok ihtiyacım var kii bazen abi diye saydığım güzel adamlar var onlara sarılıyorum öyle sarılıp dakikalarca duruyorum O sarılmanın içinde neler yatıyor onlar biliyor...Ne kırgınlıklar yorgunluklar duygular ağlamalar yatar biliyorlar 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Sarılmak istediğim üçü de yanimda her zaman sarılıp öperim 🥰benim çocuklarım 🥰 2 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adana'da ki yiğenime 🥰 0 0 Yorumla
bynoyan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Birlikte uyuyacağım birine sıksıkı sarılmak isterdim! 0 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kendime sakladım en güzel sarılmayı kimseyle paylaşamam 😄 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dedemelerime, babaanneme, anneanneme sarılmaktak isterdim. Özledim onları. 0 0 Yorumla
aleyingo0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kimseye sarılmak istemem malum virüs var 2 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Opmek istedigim birine. Belki sen belki baskasi. 0 6 Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Sen olabilşrsin dostum. Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl aaa keanu reeveste burdaymış😏👍 Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Efendim charlize Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Keyifler nasıl Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Seni özlüyorum. Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Biliyorum Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sarılsam o bütün hasretim dinerdi@0asrinz0 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. sarılacak kimsem yok gel ben de sana sarılayım :) 0 0 Yorumla
LorelV Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Platoniğime 4 3 Yorumla geleremgiderem +1 yıl Bence en güzel cevap senin ki. Ah şu platoniklere karşılarına çıkıp söyleyebilsek Yorumla LorelV +1 yıl Değil mi ya Yorumla geleremgiderem +1 yıl Aynen öyle. Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Manitee💅 3 1 Yorumla Asude-m +1 yıl var mı şu anda Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babam 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hiç kimseye 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Seninle 0 0 Yorumla
Skadir007 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Huzur verip mutlu edeceğim bir kadına, sen peki? 0 0 Yorumla
CaddeB3Y11 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. benlik değil 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sıcak birine 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. kimse de yok ki 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. Partner yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilime 2 2 Yorumla Herkultoris +1 yıl Niye ayrıldın Yorumla Asude-m +1 yıl neden eskisine yenisi de var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
O kadar çok ihtiyacım var kii bazen abi diye saydığım güzel adamlar var onlara sarılıyorum öyle sarılıp dakikalarca duruyorum
O sarılmanın içinde neler yatıyor onlar biliyor...
Ne kırgınlıklar yorgunluklar duygular ağlamalar yatar biliyorlar
Sarılmak istediğim üçü de yanimda her zaman sarılıp öperim 🥰benim çocuklarım 🥰
Adana'da ki yiğenime 🥰
Birlikte uyuyacağım birine sıksıkı sarılmak isterdim!
Kendime sakladım en güzel sarılmayı kimseyle paylaşamam 😄
Dedemelerime, babaanneme, anneanneme sarılmaktak isterdim. Özledim onları.
Kimseye sarılmak istemem malum virüs var
Opmek istedigim birine. Belki sen belki baskasi.
Sen olabilşrsin dostum.
aaa keanu reeveste burdaymış😏👍
Efendim charlize
Keyifler nasıl
Seni özlüyorum.
Biliyorum
Sarılsam o bütün hasretim dinerdi@0asrinz0
Eeee var tabi sevdiğimiz insanlar.😅
Kim bana sarılmak isterse ona 😄
Sıcak bir şeye olabilir
sarılacak kimsem yok gel ben de sana sarılayım :)
eşime..
çocuklarıma..
ama ikisi de yok :)
Platoniğime
Bence en güzel cevap senin ki. Ah şu platoniklere karşılarına çıkıp söyleyebilsek
Değil mi ya
Aynen öyle.
Sevgilime ama kocasının işe gitmesi lazm
prensim olmayan prense..
Kıvırcık saçlı platoniğime 🤗
Manitee💅
var mı şu anda
kendime :/ :(
Babam
Nişanlım beye
Ayyy kendime
Elma ya
Sevgilime
Hiç kimseye
Babanneme
Seninle
ona...
Huzur verip mutlu edeceğim bir kadına, sen peki?
@babygirl012 ye
Agaa bee 🚬
Phonix ile 🤗
eski sevgilime
Ona. Her şeyime, yaşama tutunma sebebime.
benlik değil
Kendimee
Sıcak birine
kimse de yok ki
Partner yok
Kendime
Sanaassaaa
Annem
Kendime ;)
Tuğbayaaaa
Kimseyee
Eski sevgilime