Aile & Toplum Elinizde bir mikrofon var ve söyleyeceğiniz şeyi tüm dünya duyacak! Ne söylerdiniz? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Başlığı baya yanlış yazmışım, özür dilerim aceleye geldi 😕 Mikrofon Elinizde bir mikrofon var ve söyleyeceğiniz şeyi tüm dünya duyacak! Ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MRPalace Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kim olursanız olun iyi bir insan olmaya çalışın. Çünkü iyi insanlar olarak sayımız çok azaldı. 1 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Adam olun ve şiddeti cinayeti tecavüzü açlığı durdurun 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. God, Bless Me...God, Bless Me...God, Bless Me... Amin...🦄🍀🍏⭐❤️ 0 0 Yorumla
PembeFileşaplak Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Mı soru edatını bulanı ve sürekli kullanan bomboş tenekerin ağızlarını bantlayınız ! 0 5 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Neden? Yorumla PembeFileşaplak +1 yıl Neden mi Yorumla DorothyBabe +1 yıl Neden mı ya bu kadar takıyorsun onu anlamadım 😂 Yorumla PembeFileşaplak +1 yıl Anlamadım mı... Yorumla PembeFileşaplak +1 yıl İnşallah kastettiğim bevl yarıştıran hödük tiplemeleri anlaşılmıştır. Yorumla
araknafobia Takip Et Master Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hakuna matata.. türkçesi.. sallayın gitsin :) 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Sampiyon Galatasaray askom 0 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. İmam hatipler kapatılsın 0 0 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı. Alayınızın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba derim 2 2 Yorumla senaaabennn +1 yıl Jdjejdje haykırdım Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Hahahaha 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kim olursanız olun iyi bir insan olmaya çalışın. Çünkü iyi insanlar olarak sayımız çok azaldı.
Adam olun ve şiddeti cinayeti tecavüzü açlığı durdurun
God, Bless Me...
God, Bless Me...
God, Bless Me... Amin...🦄🍀🍏⭐❤️
Mı soru edatını bulanı ve sürekli kullanan bomboş tenekerin ağızlarını bantlayınız !
Neden?
Neden mi
Neden mı ya bu kadar takıyorsun onu anlamadım 😂
Anlamadım mı...
İnşallah kastettiğim bevl yarıştıran hödük tiplemeleri anlaşılmıştır.
Yerlere çöp atmayın mk
Hakuna matata.. türkçesi.. sallayın gitsin :)
Sampiyon Galatasaray askom
İmam hatipler kapatılsın
Gerçekten iğrenç bir hayat
Allah uzun ömür versin 😂😂😂
hergün birinizin,
bir gün hepinizin...
Korona ben senin yedi sülaleni
Homofobiklerin anasını skeyim derdim
Hepinizin mk
Kadınlara güvenmeyin
Ataturke saygi duyun
Bize Her Yer Trabzon