Biraz dertliyim de dinler misiniz?

merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim eşim üni mezunu ama iş bulamadığı için köyünde sera işi yapıyoruz bende hiç bilmem hiç anlamam ama iyi kötü yapıyorum kayınvalidemgilin orada yiyoruz içiyoruz yatmak için gidiyoruz eve sadece çalışıp gelip o yemeği yapmak o kadar zoruma gidiyor ki neyse işe alışık olmadığım için yoruluyorum haliyle yemek çay bulaşık bitirdim hepsini de uyumaya çıktık biraz erken yatayım dedim yorgunum ya eşime telefon geliyor babası gelin gelsin de çay yapsın demiş misafir gelmiş eve ya sabır ya sabır uyumaya giden insanda aranmaz ya demi ¿ kullanmak için alıyorlar milletin kızını başka bir şey için değil eşimin de sözü geçmiyor bende ben bende ben diyor kayınbaba geçenler de hastaneye gittiler geldiler kan vermek için bir telefon ediyor bana ha bağırıyor ha kızıyor bu insanlar aç mı susuz mu bakmıyorsun çağırmayla mı geleceksin bizim geldiğimizi bilmiyor musun in aşağı çabuk vs gibisimden ( yemek ocağın üstünde hazır su da iste de muslukta da var dolapta şişe de de var ) kızı geliyor hafta da bir gün misafir gibi elinde telefon annesi yapıyor işi de hayır kendi kızlarına bişey diyemiyorlar el kızına gelince her şey var mübarek her şeyi geçtim o gün misafirliğe gidiyorduk kapıdan girer girmez gelin çay koy hadi demesi :/... Ve daha yazamadığım bir sürü yaşadığım şeyler :( susuyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuluyor koca adamı hoplatacak halim yok ya neyse azda olsa rahatladım yazınca gerçekten bazen doluyorum ya kusura bakmayın zamanınızı aldım hayırlı günler :) ..
Biraz dertliyim de dinler misiniz?