Tamam ödeyelim, ödetmem kızlara. Ödemek isteseler kavga bile çıkarırım ama merak ettim.
Neden biz ödüyoz a.. q
Hani eşittik😀
Neden biz ödüyoz a.. q
Hani eşittik😀
Yani ben hep karşımdaki insana yıkılan hep o ödesin diyen bir kadın değilim. Ki parası olmayabilir 2 o ödüyorsa 1 ben öderim.
Kendi param varsa niye karşımdaki erkeğe ödeteyim.
Kiminle yemek yediysem ayakkabı aldıysam alışverişte vs. ödemek istiyorlar ben bundan da rahatsız oluyorum neden kendi param varken bir başkasına ayakkabımın, kıyafetimin parasını ödeteyim.
Kadın erkek eşit lafı sadece lafta kalıyor maalesef. İstesek de hiçbir konuda eşit olamıyoruz. Ben gecenin istediğim saati, istediğim gibi giyinerek dışarı çıkamıyorsam eşit değiliz demektir. Bazı konularda kadınlar bazı konularda da erkekler daha avantajlı olarak bakmak lazım. Arada kadının da hoşluk yapıp ödemesi gerekir tabiki ama yarı yarıya zihniyetine karşıyım. Bu tür hesaplara giren adamdan net soğurum. Doğadan yaratılış böyle diye düşünebilirsin.
Ben şahsen şu hesap ödeme durumuyla karşılaşsam asla karşıdaki insana ödetmem sonuçta orada birlikte yenilmiş yemek tek bir kişinin üzerine yıkamam içim rahat edemez yani ayrıca bu tür şeylerde kadın erkek ayrımı olmamalı ya içinden gelen ödesin bugün ben öderim yarın o nolcak bunlar laf bile olmamalı diye düşünüyorum ben
Erkek öder diye bir kaide yok. Erkek ödemeyi teklif eder çünkü centilmen görünmek ister ama erkek parası yemeyen her kadın zaten Alman hesabı yapalım der.
ya da sonraki benden olsun der. Ben açıksasu bu yüzden öderim. Böylelikle sonraki görüşmemize bahane olsun.
Cevap
9Cevap
Ödemek isteyene kavga çıkarırım diyen adam için çok absürt bir soru. Tam senlik troller kralı seni 😂😂😂
Merakını gidereyim. Eskilerden beri uygulanan bu yöntemi bizim erkeklerimiz şu mantıkta yapar.
Sanki kadın ödese Erkekliğine yoğurt sürülecekmiş ya da kusurlu olacakmış gibi düşündüğündendir.
Burada anlayışlı olan bir kadın bütçeye göre hareket etmeli.
Etmiyorsa erkeği sıkıntıya sokmaktan başka bişeye yaramaz...
Ben erkeklere de ödetmem ama merak işte.
Baban fabrikatör mü senin? ya da sen?
Babam sizlere ömür. Kendim arazi işiyle meşgulum ama masamda hesap ödetmem kimseye
Çok kullanılırsın arkadaşım. Bunu yapma.
Bir hesap ödedim dağıtmadığın bahşiş kalmadı 😃 bir bayanın yanında hesap ödemeye kalkmasını düşünemiyorum bile 😬😬
Adab ı muhaşeret üstadım biz eskilerde öyledir
Evde de yemeği kadin yapar eşitlik sağlanmış olur. Eşitlik demek birebir aynı görevlere sahip olmak demek değildir. Herkes denk sorumluluklar alır. İnsani değer olarak eşitiz.
Bence öyle bi kural yok 😃 erkeğin egosunu tatmin etmek gibi birsey
bence bi gün kadın bi gün erkek olmalı ya da Alman usulü 😂
Kural var mı yok mu bilmem ama gelenek olduğu kesin.
Su gibi içiyom ben. Hesabı bir defa ödetsem ikinciye ayrılır benden.😥😥😥
Zengin olması lazım yoksa ayrılır benden.
Bende sevmem öyle herkesle Alman usulü yaparım o muhabbetleri yaşamak berbat bir hal alıyor sonrasında
Yaa kim davet ediyorsa bence o kişi ödemeli, evet çok denk geldim karşı tarafı davet ediyorum tartışma çıkarıyor ben ödiycem öde ya ne var bunda
Enayi ve yalaka olduğu için. Bu arada ben onları erkek sınıfından saymıyorum. Delikanlı erkek kerizlik yapmaz. :D
Arz, talep dengesi bunu sağlar.
Bir kukuya, bin pipi talip olunca, bu rekabet ortamında hesaplar da doğal olarak pipiye kalıyor. 🍹
Erkek öder kanka çünkü erkegiz bu kadar basit kızın sline mi bakacan.
Büyüklüktür.
Hesabı erkek öder
Ben kendim öderim başkası odeyince rahatsız oluyorum
Ödetmem. İstediğin kadar rahatsız ol. Asıl benim hesabı ödeyince rahatsız olursun. Su gibi içiyom😀
Rahatsız olmam sen rahat ol ;))
Geliyorum😀
Başım gözüm üstüne 😌
Ödemeyin kardeşim, hiç sevmem bu tür şeylerin tek taraflı olmasını.
Kim davet ediyorsa o öder... Ayrıca herşeyi erkeğe bırakmam, yanımda birşeyler bulundururum.
Yani gereksiz kibarlık bunlar. Bende bilmiyorum neden böyle yapıyorsunuz
Bizde şey var diye böbürlenirken iyi ama hesap öderken mi kötü oh olsun size ödeyin.
Erkeğin ödemesi teamül olmuş kadında teamüllere uymalı.
5te1 iyi oran bence yaada yemek erkekten tatlı kahve VS kadından
Sen hep bana şarkılar söyle hesabı ben öderim 😉
Hesabı ödemesende söylerim türkü ama hepsinden iki cümle biliyorum😀
Ben hiç bir zaman eşitliği savunmadım
Hesabı hanım öder tabii ki 😅
Rajonu öyle abi o işin
Saçma işte kim davet ediyorsa o ödesin ya da ikisi birlikte ödesin
enayi olduğu için
😀😀😀😀
Bizi göm öyle.
Almanya kadar olamadık
Ödeyin işte