(fotolu) 26 yaşımda giyim kuşamıma, eve geliş saatime ve görüştüğüm insanlara karışıldığı için?

evden ayrılmak istedim. kendi evimi kiralayacaktım aynı şehide. annem gitmemem için ağladı. bugün olay nasıl başladı: eski sevgilimle görüştüğümü söyledim başladı kavgaya. ben onay vermiyorum şöyle böyle. eve geliş saatin max 11 olacak, yoksa kapıyı açmam. göğüs dekoltesi vermeyeceksin... şeklinde sözler sarfetti. özellikle eski sevgili olayi patlak verdi. arkamda gözü yaşlı bir anne bırakıp kendi evime yerlesmeli miyim? koskoca evde beni tek mi bırakacaksin ben işten geliş saatinde gözüm balkonda senin yolunu gözlüyorum bi canlı insan eve geliyor diye... dedi. şu giydiğim beyaz bluza bile sıkıntı çıkarıyor hele belim açılırsa ki fotoda açılmış, bundan nefret ediyor. ikinci siyahli fotoyu ise görmedi. onu gorseydi evden cikarttirmazdi o sekilde. çok mu açıklar?
(fotolu) 26 yaşımda giyim kuşamıma, eve geliş saatime ve görüştüğüm insanlara karışıldığı için?