Ben çok kırılgan yapılı bir insanım ve bundan nefret ediyorum. Hayatı nasıl umursamamaya başlayabilirim daha doğrusu insanları? Kimseyi kafama takmayacağım diyorum gene başladığım yere dönüyorum çok sinir bozucu...
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence insanlar her şeyi yaşamalı acıyıda mutluluğuda sevincide hüznüde o yüzden buna çalışma sadece yaşadıklarını abartmadan yaşamayı öğren bende senin gibiyim aslında ama şikayette etme yeri geliyor böyle olmak daha çok keyif veriyor hayatta bazı durumlarda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Size Tavsiyem Kimseyi Kaale Almayın Ve Hayatı Bildiğiniz Gibi Yaşayın Ve Daima Kendinizi Düşünün
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısınız teşekkürler
- +1 yıl
Rica Ederim
- +1 yıl
Sadece kendi mutlulugunu dusun baskalarinin mutluluhu icin cabalama bunu yapman icinde insanlari sadece bir iki saat tarafsiz bir gozle izle o zaman cok kolay olacaktir
10 Yorumla
Ya bu doğustan olan bişey ya da ne biliyim yani ben kendimi bildim bileli kimseyi umursamam
04 Yorumla- +1 yıl
Kız Ailecek Rahat :D
- Soran+1 yıl
Kıskandım doğrusu :D
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Yazmaktan bıktım ama yaymak sanki dünyadaki tek görevimmiş gibi;
Senden başka kimse seninle aynı mezara girmeyecek.
Ve kimsenin görevi seni mutlu etmek değil, senden başka... Bunları benimse yeter :)10 Yorumla - +1 yıl
Psikiyatra gidip antidepresan tedavisi al :) Bende işe yaradı valla 2 defa 6 aylık tedavi gördüm. Şimdi pamuk gibi bir adam oldum :)
00 Yorumla - +1 yıl
çiçek vakti gelince açar, zamanı gelince olgulaşıp gerekirse hissizleşirsin.
10 Yorumla - +1 yıl
çok şey kaybetmen, çok dert çekmen lazım ciddi dertler.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sana senden başkasının bir yararı yok. kendinin bilincinde ol.
10 Yorumla Bunu sana biri ogretir merak etme birisi seni yuzustu birakinca kendiliginden olur.
00 Yorumlaaldığın darbelerle gitgide gaddarlaşacaksın..
20 YorumlaÇok duygusalım, aynı şeyleri yaşıyoruz :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yukarda Yaptım Açıklamasını
- Soran+1 yıl
Dert ortağıım gel sarılalım :D
- +1 yıl
gamsız olunmaz gamsız doğulur..
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı