Kıza hoşlandığımı söylemeli miyim yoksa bekleyim mi?

Bu sene üniversiteye başladım ve sınıftan biriyle muhabbet başlatıp tanıştım. Kızla.7-8 kez buluştuk. Kız güldüğü zamanlar falan bana dokunuyor. Bayağı samimiyiz. Kızın da benden hoşlandığını düşünüyorum. En son bu pazartesi buluştuk ve bayağı gezdik. Kıza bugün yazdım napıyosun diye kız da bugün modum biraz düşük dedi ben de niye ne oldu ki dedim o da içimde bastırmaya çalıştığım bir duygu var dedi. Ben ona evet içinde tutunca öyle oluyor diyince o ne önerirsin dedi. Ben de içindeki şeye bağlı dedim ilerde içimden atarım diyeceğin bir şey mi yoksa hep içinde tutmak istediğin bir şey mi dedim. O da yok ya içimden atarım öyle boş boş konuşuyorum boş ver dedi kapattık konuyu. Kızla ilk buluştuğumuzda konu aşka gelmişti ve kız benim güven sorunum var ve herkesi kolay kolay sevemiyorum diyordu. Şimdi eskisine göre çok daha samimiyiz ve iyiyiz. Kız da sanırım hoslanıyor benden ama beklemek istiyor galiba. Bazen bir şey oluyor sevgiliymişi gibi trip atıyor mesela. Sizce bir an önce açılayım mı ne yapayım? Gerçekten çok ikilemde kaldım. Kız biraz çekingen sanırım çünkü ben mesaj atıyorum veya arıyorum çoğu zaman. Ama cevap vermemezlik ya da açmamazlık yapmıyor. O yüzden onun bana açılmasını beklersem bayağı zaman sonra söyler ya da hiç söylemez bilmiyorum.
Kıza hoşlandığımı söylemeli miyim yoksa bekleyim mi?