Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Beyin bilinç dışı olarak çocukluk yıllarındaki meme imajını harekete geçiriyor. Bu hisler hormonsal salgıların ve sinirsel sistemlerin harekete geçmesini sağlıyor ve kan yavaş yavaş penise doğru hareket etmeye başlıyor, penis sertleşiyor, erkek memelere bakmak, dokunmak ve meme uçlarını ağzına almak istiyor. Çocukluğunda zevk aldığı bir eylemle memeler arasında bağlantı kuran erkek, büyüdükçe karşı cinsin en dikkat çekici bölgelerinden biri olarak memeleri görebilir. Büyük ve iri memeler bilinç dışı olarak erkeğe emzirildiği dönemde annesinin süt dolu memelerini hatırlatabilir. Çünkü anne ve bebek arasında güçlü olan şey bebeğe aktarılan duygulardır. Yani dokunma, kucaklanma ve sevgi ihtiyacı, en az beslenmesi kadar bebeğin ruhsal gelişiminde önemlidir
www.hurriyetaile.com/.../...-gogus-sever_3073.html02 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum cocuklukla bir ilgisi oldugunu
En İyi Cevaplar
Biz cocugumuzu dusunuyoruz tamam mi? . ss
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya:) cok dusuncelisiniz
+1 yılAynen bende new yorkta yasiyorum goguslerim slikonlu ve kimse bakmiyor cunku medeni tr ye donunce hayvan gibi direk hava alanindan basliyo zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılSorma aynn
+1 yılbence sen abartmıssın. göğüs kadına özel birşeydir. tabiki her erkeğin arzulaması doğaldır. cinsel bir objedir biz kadınlar için göğüs
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ben abartim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Bati ve avrupa budalalari. kadının örtmesi gereken yerlerindendir göğsü. bir kadınla evlenip 3,4,5 ay zi. p sonra karakter deyip boşanmaya kalkıp bu bati. meml3ketleri fahişe dolu. Bu ülkenin erkekleri ne istediğinizi iyi düşünün. Kadınlar zaten ruh hastası siz daha da manyak ediyorsunuz. bu şeytan sidik yatıştırmayı ne zaman birakacaksinix. cinsel tatminsizlige ulaşıp i*ne gibi ortada dolanmayin ileride. lbgt denen zirvaligin sayısını gün geçtikçe artiriyorsunyz. ERKEK olun ama ADAM gibi müslüman a yakışır. siz kadınlar dinimizi okuyun sadece erkeklere inmedi. soruyu yazan dingil bence avrupa da yasa sen. avrupa sayesinde belden aşağı herseyimjz oldu. karakterinuze tukereyim.
00 Yorumlayurtdışına gittim ordakiler öyle degil diyosun onların kızlarında evlenmeden olmaz yok lisede unide baslıyo seks hayatları erkekleride dolayışıyla daha önceden mıncıklamıs ellemis ve zikmis oluyo o yüzden dekolteli giyinmeyen bir kadının gögüsleri dikkatini cekmiyordur.
ve dünyada birşey vardır insanlar her zaman kendinde olmayan birşey ister.06 Yorumla
Soran+1 yılHic alakasi yok lisede falan baslamiyor okudum ben yurtdisinda. Sen bana memelerin yok mu diyorsun
- +1 yıl
@darkblue2 cok haklısın ama anlayana @Soran sende nohut kadar beyin var mı merak ettim x (
Soran+1 yılSeninkiden buyuk oldugu kesin canım
- +1 yıl
belli oluyo sorundan aşkımm
Soran+1 yılSagol tatlm
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bu tolum içinde ki lanseye ait bir durum.. Bizde hep göğüs dekoltesi olmakta fakat oda çoğu zaman aşırıya kaçıyor.. O zaman dahasını görme merakı artıyor.. Avrupada her kezin ki orta da olduğu için kanıksama oluşuyor... Kimse plajda mayolu kadınların bacaklarına bakmıyor ilgilenmiyor bile ama eteklik biraz açılınca az bir bacak içi göründüğün e hayda acayip ilgi çekiyor..
00 Yorumla
+1 yılBurada da p*rno film şirketleri açsınlar. Burada da kadınların yarısı sağa sola 250 gram dağıtsın.. Bak bir tane adam bakıyomu onun bunun memesine.. Ki oralarda da bu bakıcı türler mevcut.. Türkiye cins el ligin Afrikası =)), aç adamlar aç.. Bu arada Göğüsler şaka maka harbiden cidden valla çok önemli. Bilmiyorum ya hani pasta şeker pamuk gibi bişey.. Olsada sevsem sarılsam ne bilim muhabbet etsem onunla..
02 Yorumla
Soran+1 yılSasiriyorum valla
- +1 yıl
Aşırı hayvanlıklar dışında çok NORMAL be.. Dünyada en yüce varlık erkek miş taki kadın yaratılana kadar.. Bu ilgi alaka NORMAL =))
Bizim gogusle sorunumuz yok zaten her yerde var bunu biliyoruz bence bu sitedeki kizlarda var bu sorun gogusum cok mu küçük popo olculerim fazla mi büyük fazla mi küçük diye soru soran biz erkeklere danisan kiz arkadaslar varda :) sadece gülüyorum o kadar mı profesyonel olduk biz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSayenizde bizim kizlarda sarirmis bir durumda :)
Soran+1 yılSen ole san:)
Sana soyle aciklayayim onlar bakirlik ve bakirelik onemli degildir surekli cinsel iliski yaparlar ve normaldir bizim kulturumuzde bu yoktur normalde evlenene kadar cinsel iliskisiz yasam sureriz e haliyle cogumuzda hormonlar da tavan yaptigi icin gozler acilir bu sefer ha ben bir erkek olarak utanirim bakamam hani gozum kayarsa rahatsiz edecek sekilde de bakmam hemen ceviririm simdi anladin mi
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim guzel anlattin :) alayisli mi olmam lazim simdi:)
Dünyanın neresinde olursan ol bence fiziksel özellikleri iyi olan bir kadın her yerde biraz dikkat çeker sadece türkiye değil belki size denk gelmemiş ılabilir yoksa bence her yerde bakıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSiui kimse gecemz be canisi:)
Afrikadakiler açık geziyor mesela onlar için elin kolun olması kadar doğal bizde işte orada ama sahip olamıyorsun gösterip elletmiyoruz tripleri vs erkeklerin abazanlığı saplığı da eklenince durum böyle oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılAnladim boyle cevabla lazim bna:)
Herkesi bir tutma sonuçta kimi büyük göğüs kimi küçük kimi de normal sever o büyük göğüs isteyenlerin çoğu fantezileri doğrultusunda istiyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılBakiyormu bakmiyormu ona gore de elestiriyorlar
O kadar saçmalıyoruz ki haklısın hayvanlardaki kuyruk yağı dediğimiz yağdan oluşan bir şey bu kadar neden büyültülür anlamak mümkün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😊
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılEe biz de kızlarımızda yurtdışındaki kızların rahatlığını istiyoruz.. Orada seks giderilmesi gereken bir ihtiyaç burada neden değil?
12 Yorumla
Soran+1 yılInan şu an tr e ayni halde simdi:)
- +1 yıl
İnanmıyorum.. Bizim ülkemizde asla bir avrupa rahatlığı olamaz.. Toplum baskısı her zmn bunun önüne geçer.. En basitimdn neden twerk partyleri düzenlenmiyor? Ya da neden erkek bir sanatcının konsrrinde bayan hayranı cıkıp ona kucak dansı yapmıyor? Ama avrupa da bunlar oluyor..
+1 yılAga aşın artık bu kücük meme zik olayını ya ammada taktınız abicim biraz karakterinize önem verin oram kücük buram büyük dert etmeyin sanki ülkedeki herkes 4-4lük de bir oranız kaldı te allam ya neyse ben kactım yine görücez böyle sorular
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki sorum kucuk ya da buyuk degil:)
- +1 yıl
Görünce bir yazasım geldi sorun olmaz umarım
+1 yılpek öyle bir takintim yok
ben saclarina bakiyorum:D01 Yorumla
Soran+1 yılBuna bisey demem bak:)
+1 yıluzayada gitsen seveceğiz. yapabilecek birşey yok... biz onlarla çok mutluyuz
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz
- +1 yıl
artıkım merak etmeyin o zaman.
- +1 yıl
yurt dışındaki erkeklere nereye bakıyor.
Ilgimiz kucuk yastan itibaren oluyor goguslere sizler emziriyorsunuz bilincaltimizda ilgi orda başlıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten okadar mi inemsiyorsunuz ya olmazsa olmaz mi
+1 yılne göğüsmüş arkadaş ya amma taktınız
ben hiç ilgilenmiyorum göğüs filan ben bir zekaya bakarım bir de huya..01 Yorumla
Soran+1 yılSenn gibiler cok nadir
+1 yıl10 YorumlaYurtdisinda herşeyi normal karsiliyolar mesela git bir kadina gogusunu ellebilir miyim de ellettirir
Ama Türkiye de kendinizi bir şey saniyonuz olacagi bu sizler yapiyosunuz suç bizde değil ;)03 Yorumla- +1 yıl
Normal olması iyi mi sizce?
Soran+1 yılYok ole bisey
+1 yılGizli olan herşey dikkat ceker ve merak edilir ordaki insanların basta gözü doymuş bizimkiler aç kardeşim ne yapcan daha bir hayli yol kat etmemiz lazim ;-D
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil iste kardesim ya
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAç gözlü oldukları için.100 tane memesi olan bir kadın hayal eden erkek tanıdım ben. Sonra uzaklaştım ordan...
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh yani
- +1 yıl
Hahah 😂😂😂
+1 yılhiç bir bayana bir obje olarak bakmadım o yüzden orası burası dikkatimi çekmez önce aşk sonra meşk prensibimdir (:
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi:)
adada yalnız kalsam yanıma alacağım 3 şeyden ikisi göğüsler olurdu. Sağ ve sol. bide yarabandi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeh
Orada seks e duymuş erkekler neden baksın ki
Boşaldıktan sonra seks yapmaya devam etmeyip yan gelip yatmak gibi birşey zaten00 YorumlaAile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı. Slikonlu sutyenleri giyip gözümüze sokuyorsunuz. Tamamen nefsi müdafaa bizimkisi
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle ya da bole bakiyorsunuz iste
Soran+1 yılEvet bakma simdi sen sende acma dersin acmiyorum zaten o firsati size tanimam ama siz ozyle ya da boyle bakiyorsunuz zaten
Soran+1 yılHaha yinede gulduruyorsunuz ama 😄
Soran+1 yılBizmi napiyormusuz
Soran+1 yılSiz daha kotusunuz
Bakmıyacaksak çıkma evden ya da aldır gitsin sende varsa vede güzelse bakarım. Güzel değilse zaten sen bakdesen yeminle bakmam
02 Yorumla
Soran+1 yılTm bak ya bak icine girme ama
Göğüs var göğüs var arkadaş. avrupada herkesin portakal gibi maşallah dimdik, yuvarlak, ama turkiyede sarkmışı var, büyüğü var küçüğü var. adam Avrupa da alışmş güzeller tabi bakmazlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılInan bana tr kadininda olan memeler kimsede yok
Soran+1 yılYa yok inan bana öyle degil ben almanyada yasadim kadinlarda sifir meme sifir kalca var gercekten bak kuru kuru geziyorlar siz orda yokluktan yasayamazsiniz:)
orada bolluk var memeler içinde yüzüyor adamlar niye baksın ki :dd
02 Yorumla
Soran+1 yılHic diyecek kadar meme var oralarda
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir derdimiz yok. Sadece seviyoruz onları. Öpmek-emmek hoşumuza gidiyor. Erkeğiz biz.)
01 Yorumla
Soran+1 yılSizmi sadece erkeksiniz
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bazi gogus var beni benden aliyor walla bu duruma bende sasiyorum ama naapcan.
03 Yorumla
Soran+1 yılGogusun neyini goruyorsun acip bakttiriyormu
Soran+1 yılPeki hmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefisle alakalı. Nefsine hakim olma yeteneğine sahip olan nitelikli erkekler bakmaz. (Ne kadar o organı sevselerde) ama nefsinin kurbanı olanlar onun peşinden giderler. Ben şahsen bakmıyorum. Ama bu göğüslerden hoşlanmadığim anlamina da gelmiyor.:)
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nefus olayini kabul ediyorum:)
+1 yılEtrafta bitsürü araç var ama çok olduğu için Araba ya olan merakımız azalıyor mu aksine artıyor. Bu da böyle bişey.
00 YorumlaBüyükse bakilir normal ben büyük göğüs görünce ticarete atilasim geliyor. Süt işi felan cidden..
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh:)
Cok acayipler yaw onlar :-) memeeeeeeeeeeeeeee E e E e 300 500 e e e e me me :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılSarkida yazmis
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSu memeleri seks objesi olarak goremeyen tek geri zekali benim bun anladm
02 Yorumla
Soran+1 yılIyisin iyi
Soran+1 yılAnliyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavuzda tüm kadınlar memeleri acık yatıyıdu adamlar bakmıyodu, yani turistti hepsi :D
10 Yorumla
+1 yılŞehvet vwrici şevklendirici. :-)
Dik dolgun ve sert işin özü abazanlık :-))00 Yorumla
+1 yılbu dunyada guzel göğüslü bir kadindan daha guzel ne olabilir ki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya
- +1 yıl
Yalan mi
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBuradakiler kadına aç, barelik tabusu ile kadına ulaşmak evlilikle oluyor.
00 Yorumla
+1 yılUmrumda bile olmaz karaktersiz olduktan sonra meme olsa nolcak
02 Yorumla
Soran+1 yılSevindim:)
- +1 yıl
Mesaj atarsan bende sevinebilirim :)
Almnyadakiler doymuarda ondan aç deyiliz yane ama genede meme leri seviyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Tahriksel obje oldugunda goze sokcak gibilerse bakarlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKatilitorum ona
Evli erkeklerin fazla dikkatini çekmez. Sana bakanlar genelde meraklı ergenlerdir, ya da sapık ruhlu yetişkinler. Türkiye toplumuna bu anlamda uyum sağlamak zor oluyor gurbetciye.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt olabilir
+1 yıltürkiyede kim baktı sana sokakta yalancıı sigtir git yurdışına o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılHe kafadan uydurdum zaten
- +1 yıl
gerçekten sokakta türkiyede baktılarmı hiç görmemiş gibi
Soran+1 yılBaktilar evt sadece ona degil
- +1 yıl
hangi şehirde istanbuldamı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçgüdüsel. ayrıca bizim geleneklerle alakalı sürekli iki cins için de bu duygular bastırılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yurt dışında yaşıyorum, evet burdaki yerliler öyle bakmıyor, ama burdaki Türkler bile bir karı kız geçtiğinde götüne bile bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTurk iste sanki yokluk sasiyor
Yo ben pek ilgilenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılWow:)
vaaay be yazı yazabilen bir çift meme🙋
26 Yorumla
Soran+1 yılDeli😒
Soran+1 yılGuldurdun ama 😄
Soran+1 yılAynen
+1 yılOnlar derdi ele gelsin yeter güzelim
00 Yorumlayoo ben bacak hastasıyım göğüsle pek işim olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynisi sayilir
+1 yılBaktığını anlamamışındır merak etme bakmıştır..
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir gayet normal karsiliyorlar hemn etkilendikleri yok
- +1 yıl
O zaman küçüktür
Soran+1 yılHee kucuk
- +1 yıl
Ya saçmalama biz erkeğiz ve gögüs dikkatimizi çeker :D
Soran+1 yıltamam anladik:)
+1 yılaaaahh ulan aaaaaaaahhh var evet vaaaar:)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe va
- +1 yıl
hiiiiç:) meme işte:)
Soran+1 yıltamam
Azgin milletiz. doknmak opmk isterz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz artik:)
Soran+1 yılOgrenirsin zamanla
ordakilere sor bakim ilk okulda vermeyen var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma sende
+1 yılgögüsler candır gerisi heyecandır ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılBeli :)
- +1 yıl
Sen bunu hayatın boyunca anlayamıcaksın muhahah :D
Soran+1 yılSimdi biz bunlara dunyayida ele gecirebilirmiyiz :))?
- +1 yıl
hemen abart hemen 2 tane gögüs altı üstü
Soran+1 yılBende onu diyorum iste:)
- +1 yıl
Ne dıyon kıııız
Soran+1 yılYok bisey
- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yıljapon hatunlar 1 numara bu konuda..
00 Yorumla sende kaç çift var? :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 lazim mi
+1 yılBen göguslere bakmiyorum.. Kalca önemli
08 Yorumla- +1 yıl
Yurtdisindanim ;-)
Soran+1 yılTurksun iste
- +1 yıl
Türküm gururluyum saddamin ogluyum cüneytin torunuyum elimde silah belimde fisek ne bahion esoglu esek muhahaha
Soran+1 yılHaha almanyadanmisin
- +1 yıl
Yok avusturya viyana
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Mememememememmee deme bana mememmee deme gece gece kudurtun haa
Illa mastirmi yapayim i?
Soran+1 yılPeki dedim ne memesi ya sen dunden hazirmissin zaten
+1 yılDerdimiz yok meme seven insanlarız biz 😀
00 YorumlaBiz nerdeyiz sen nerdesin.
00 Yorumla
+1 yılmeme sevilmemi be candır can