Merhaba! Ne için yaşarsan onun eseri olursun diye bir sözle karşılaştım az önce. Senin, "Ne için yaşıyorsun sorusuna verebileceğin güzel bir cevabın var mı?" Ben şahsen bir cevap bulamadım, gün geçtikçe anlamsızlaşan bir dünya var önümüzde sanki...
Ne için yaşıyorsun sorusuna verebileceğin güzel bir cevabın var mı?
Yaradan için yaşayıp, doğru dürüst, vicdanlı, merhametli, cömert olarak kendime aileme çevreme ülkeme faydalı bir insan olabilmek adına yaşıyorum. Herzaman kendi mutluluğumdan faydamdan çok layık olan öncelikli olmak üzere karşımdaki insanı düşünerek, bir faydam olur mu diyerek, derdini dinleyip akıl imkan ölçüsünde çözümler bulmaya gayret edip yaşamaya çalışıyorum. Derdi olanla dertlenip bazen dertten huzur bulmaya çalışıyorum.
Zor bu zamanlarda insan gibi insan, adam gibi adam akraba eş dost arayıp sonra bulamayınca kızıp üzülüp niye böyle sorusunu sormak yerine, aradığımı önce kendim olup, arayana ilaç olmaya çalışıyorum. Böyle zamanlarda ise ben aradığım dermanı insan olarak bulamasamda Rızasından dolayı Yaradan Yardım ediyor biraz sabırla ve şükürle😊🌹💐 Böyle işte
Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey doğmuş olmaktır, gerisiyse boştur. Bir kez doğduktan sonra ölüme doğru yol alıyor olmamızın hiçbir önemi yoktur. İnsan, doğduğu andan itibaren her şeyini yitirmiştir. Yaşamaksa sonucu belli olan bir savaşı sürdürmekten, yenilgiye yazgılı olduğumuz bir karmaşanın içinde bulunmaktan ibarettir.
Kendimi ve yapabileceklerimi keşfetmek için Ailemin daha rahat yaşaması için Kardeşlerimin geleceği için İlerde mesleğimde başarılı olmam için Çok güzel anılar yaşamak için İnsanları güldürmek ve mutlu etmek için Geleceğimi güzel geçirmek için bu hayatı yaşıyorum ❤❤❤❤
Nicin yasiyorum... hediyeyi geri cevirmek olmaz hergün bi hediye ise onun en iyisini yapmak amaci... bu demek degil ki yüzüm gülüp neşe icindeyim hayir daha cok tüm olaylari tevekkül ve sabirla atlatip azimle basariya gitmeyi tercih ediyorum. Ve Elhamdülillah bu günüme!!! Sükürler olsun hayirlisiyla geleceğime inşallah güzelliklerle...
Dünyaya geldiysek yaşamak için bir neden gerekmiyor bir şekilde yaşamak zorundayız ölüm bizi bulana kadar. Ama şöyle bakarsak yaşamayı istemek için en büyük sebebim kızım. Hayatı tüm renkleri ile seviyorum. Güzel anılar biriktirip, iyi biri olarak anılmaktan başka iz bırakanlardan olabilirsek de ne mutlu. Hayatına dokunduğumuz bir kaç kişi bizi özlemle ansın yeterli...
Yüce yaratana kulluk etmek için desem bile böyle bir şeye inanmayın. Sadece günü kurtarıp bu ülkede gram kadar mutlu ve huzurlu olmak adına ömür ve sinir tüketerek yaşıyoruz o kadar. Bunun neresi yaşamak işte o ayrı bir şey.
Henüz yeşilim çünkü, ne zamana kadar yeşil kalacağımı bilmiyorum ama ağacın dalındaki en yeşil yaprakmış gibi devam... taa ki ağacın dalından düşene kadar.
Aileme çevreme ve ülkeme faydalı olmak için yaşıyorum. Yaşıyorum çünkü yaşamayı seviyorum. Her ne kadar geçmişte sağlık sorunu yaşasam da hiç bir zaman olumsuz düşünmedim.
Kendimi öldürmek için cesaretim yok keşke olsaydı ama yok işte. Bu yüzden hala yaşıyorum. Onun haricinde bir insanın hayatında ne kadar kötü şey olabilirse birçoğu başıma gelmiştir