Karadeniz erkekleri neden bu kadar zor?
Özellikle (of, trabzon,giresun) kıskanclar herseyi kısıtlıyorlar.
Özellikle (of, trabzon,giresun) kıskanclar herseyi kısıtlıyorlar.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Giresun'luyum..Evet, ancak Türk ırkından olan erkeklerin geneli kıskançtır .. Kıskanmayan erkekten hayır gelmez, bunu Allah'ın elçileride söyler. .değerini bilmelisin :) ayrıca Doğu Karadeniz yeşil gözlüler Kıpçak Türkleridir..mavi gözlü kumrallar Kuman Türk'leridir..kahverengi gözlülerde Oğuz(Türkmen) Türkleridir.. Irk'a göre ayırırsan karakter yapısını-davranışınıda çözersin.. eğer bir yeşil gözlü ise Kıpçak'lar yeryüzündeki en güzel yüzlü Türk boyu hatta insan olduklarını söyler bazı araştırmalar..mesela Tarkan.. mesela babam :D Kıpçak'lar kemikli burunlu ve yeşil gözlü olur.. :)diğerlerinden laz-gürcü-rum torunu-çerkez çok vardır oralarda.
Ben trabzonluyum burda bölgesel saldırı var seven kıskanır ne varmış bunda? aldatır dersen o olay şahsi bir şey karadenize has birşey değil türkiyenin her yerinde vardır aldatan... bakma olayına gelince sen bir bayan olarak daha iyi bilmen gerek bir erkek bir kadına nie bakar..birazda bayanlarda ara bu sorunu biz bayanlar nie erkeklerin bize bakmasına neden olacak şekilde giyiniyoruz diyebilirsin balıklara yem atacan sonra hesap soracan bu balıklar niye yemleri yiyor neden diye:p medeniyet uğrayan yerlerdi de gördük yobazlarıda...o olsa seni bukadar adamın azına sakız etmezdı en azından o kadar merttir benim memleketimin uşağı:P
tüm erkekler aldatır bu konuda hemfikiriz benim anlatmak istedigim karadenizlelere has bi olay sevgilisini kısıtlayıp baska kızlara bakan buna anlam veremedigim için konuyu actım.Eger benim erkek arkadasım beni kısıtlayıp baskasına bakacaksa hiç kısıtlamasın beni daha iyi:) korumalı sevgisine karsı bir diyecegim yok o konuda haklısın tabi:)
hayır tüm erkekler aldatmaz orda hem fikir değiliz.. Siz erkekleri potansiye sapık olarak görüyorsunuz bakın şimdi erkeklerin ve kadınların haz alma şekilleri farklıdır şimdi bir erkek bir bayana bakarken haz alırken bir kadın kendisine bakıldığı zaman haz alır...bir çok bayan arkadaşımız giyinişlerine karışan erkeklerden rahatsız tıpkı sizin sizden başkasına bakan erkek arkadaşlarınızdan olan rahatsızlığınız gibi fark yok anlıyacan..yani karadenizle ilgisi yok sevenler arasında olan bir şeybu..
evet haklisin benimde gordugum kadariyla bi karadenizli olarak, daha cok kiskanclar, eslerine karsi kisitlamalari fln daha fazla...aileden ne goruolarsa o gibi geliyor bana... ha sunuda unutmayalim kiskaniyorsa benimsiyordur... ve sevdigini benimsemesinden baska gozlerden sakinmasindan daha dogal ne olabilirki... bence guzel bisey (asiriya kacmaksizin) bizim insanimiz adam gibi adamdir :))))))))))
aLoNe_DaLoNe bunu beğende.
Beğen
tabiki kıskanması güzel önemsediginin ve sevdiginin belirtisi katie meula ama seni kısıtlarken bi baskasına bakması hoş birşey degil tabiki ben buna bi anlam veremiyorum
yaa arkadasim haklisin, milyonlarca karadenizli var... nereli olursa olsun oyle yapanlarin cani cehenneme... biraz capkinmi diorsun karadenizliler...vay hainler :)
Arkadaşım tavuğu çok severim demiş sevgilisi hediye olarak canlı horoz almış birde kurdeleyla sarmış tavuğu:)yani anladın sen onu böyleler:)Bir karadenizli arkadaşımda ayakkabısını bağlamak için ayağını merdivene koyar merdivende olmayan ayağını bağlardı:)yorumsuz:)
hehe psikopatlarlar psikolojik genlerden herhalde:D:D
Cevap
13Cevap
Karadeniz erkekleri (Trabzon ve Rize) aşırı derecede yobazdır (Hepsi değil tabi). Kendileri her türlü haltı yerler, ama başkası yapınca bunlar namus bekçiliği yaparlar.
Aynen katılıyorum şahsen 4 sene yaşamıs biri olarak !
evet bunun sebebi nedir sence
farklılar arkadaş rizelilerin cogu kendi der buraya medeniyetten önce para geldi der.
ben yurtta kalırken yok sevgilinle yanastın kavga ama kendi reis bozuntuları ilişkiye girer ulu orta.
Kafaları ters calısır ve yobazdır. bir neden arama bulamazsın ben biliyorum.
hepsimi böyle yok değil ama oda istisna :)
ilginç meziyetler oralara gitmedim görmedim hiç bi gören olarak daha iyi bilirsin ama cogu arkadasım hep karadenizliydi bu yuzden insan olarak cok tanıdım onları artık anlam vermeye calısmıcam haklısın
yaşlıları yobazdır. fakirlikten imkansızlıktan vs dolayı okuyamadıklarından sebebiyle yobaz oluyolar. ama önyargılı olmayın iyi konuşan her konuda konuşmasını iyi bilen adamlar olduğunuda vurgulayabiliriz. zaten bizim için önemli olan gençleri onlar bu konularda iyidirler merak etmeyin.
Tek kelimeyle farklılar... Monkey doğru söylüyor uzun süre Trabzon da yaşadım. Aman kızlar sakın evlenmeyin köle olursunuz sonra değer vermezler dışarıdan gelene ırkçılık yaparlar. Allahım neler yaşadım bilemezsiniz kaostu aldatma ırkçılık sizi köle gibi çalıştırmak isteme... onlarda aldatma hava gibi su gibi...
Ben rizede okudum internet cafe devraldım calıstırdım evli olanların % 80 i karısını aldatıyordu ve ben rizeyi hic sevemedim
evet bahsetmek istedigim bu arkadasım sonunda beni anlayan biri cıktı kendi eslerini kısıtlıyorlar baskalarına bakıyorlar bu ne adaletsizlik
zamanında rusyadan kacan hatunlardan kalma alıskanlık matmazel demeyi cok severler hiç sevemedim karadenizi 4 senem gecti orda bidahada gitmem cok delikanlıyız derler ama aralarında % 20 lik kısım erkek bunu derim ! kimsenin zoruna gitmesin
katılıyorum arkadasa
ben % 80 dedim ve kanıtlarımda gordugumu bulundugum yerde
bizde büyük büyük bi cocugundandan bahsettik zatn hepsi olmasa bile ayrıca momekato'yada katılıyorum
bende
valla ben severim bireysel olarak lazları karadenizlileri falan, sempatik ve saflar bence. ama gel gör ki görüşlerimiz hiç uyuşmaz. özellikle trabzon benim için faşist yuvasıdır
en yakın arkadasımda lazdır ama dogma buyume istanbulludur arada lazlıgı tutsada severiz kendisini candır
Karadenizlileri bende severim evet sempatikler ama saf degilller bana kalırsa benim tanıdıgım insanlar arasında faşist derken ?
çernobil yüzündendir:) (babanem sürmeneli bu arada adam olan kıskanır kadının başka erkekleri tahrik unsurlarınıda örter olması gerekende budur
kıskanmak güzel ama dozunda ama sevgilini sahipleyip örtüpte baskalarına bakmak'ta farklı tabi
anladım elbetteki ama sen benim anlatmak istedigimi pek anlayamadın.Eger kız arkadasına bakılmasını istemeyip kapatıyorsan ksııtlıyorsan veya baska birşey neden olaki baska kızlara bakar?
oh ne ala memleket bana ilgi duyuyorsa bakmıcak biz bakınca farklı oluo hemen öfkeleniyorsunuz ben bakmıcaksam oda bakmıcak
ne alakası var diş geçirmekle geçirdigimizde oldu merak etme evet kızıyorum sinirleniyorum bi anlam veremiyorum cünkü kendimcee
belki coğrafi bir sebebi vardır karadenizde dağlar denize paralel.:)
etnik kökenlerine kadar indirgemek lazım olayları
bizim bi trabzonlu yakışıklı arkadaş vardı,onun da aynı ortamda olduğu 3 kız vardı üçü de benim derdi.
afedersin ama oha yani
gereksiz ve kendilerini tatmin edici bi egoları olduğu yüzünden olabilirmi? :)
Neden kaynaklı bu sence?
Genlerde var diyorsun ee nede olsa ayrı kültür insanı
hele bizim bulancaklılar (giresun ilçesi) fene kıskanırlar kıskanmayıpta ne yapsınlar bizim cins fesattır
sendemi öylesin?
böyle genellemelr yapmak yanlış ben giresunluyum ama hiç de öyle değilim. eski sevgilim de senin gibi önyargılıydı ama fikri değişti.
Bu ön yargı bana ait degil kime sorsan giresunlular hakkında bana cok sey söylerlerdi inanmazdım bizzat yasadım gördüm onayladım
Güneş görmemekten oluyor bunlar :)
güneşe mi cıkarmak lazım
nem usta, nem.. Güneşte nem buharlaşıyor; aksi halde beyin sulu kalıyor :D Biliyosun su çürütüyor zamanla.
abov nem dedim de çayı ocakta unuttum
yapacak birşey yok ozmn:) caya dikkat et buharlanıp ucmasın :)
medeniyet uğramamıştır daha oralara da ondan..
bu gidişlede zor gibi sanırım
Zor pek olmamış biraz yabaniler desen okeylerim..
:))
yetisme tarzi, aileden ne gorurse o
kısacası capkın,egolu iyi yönleride var ama şuana kadar yasadıgım deneyimlerim bunu gösterio
bastan hersey iyi görünüyor kıskanmam olayları felan sonra işin rengi degişiyor 5 adam tanıdıysam 5ide böyle malesef
kısa bi dönem sonra 3-4 ayda
ver eline silahı oynasın, takma.
bazen ateş etmek istiyorum
çok sahipleniyoruz o yüzdendir
Evet bu sekilde yapıyorsunuz ama baskalarınada bakmayı ihmal etmiyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar