Dedem neden laf anlamıyor koskoca albay bu hale gelir mi yazıklar olsun ona?

Sorup durmaktan Ben de sıkıldım ama ne yapayım Bir o kadar da yoruldum olaydan 2 yıl önce dedeme küçücük bir şaka yaptım evde Dedemle yalnızken banyo küvetinin su doldurup içine bolca kırmızı boya döküp bir de küvetin dışına bıçak atıp bileğimi kesmiş gibi yattım dedem Koskoca emekli albay hayatında ilk defa kan ölüm görmüyor ömrü dağda operasyonda silahlı çatışmada geçmiş zaten bu kadar tepki vermesi hayret bir şey girer girmez fenalık geçirdi ondan sonra hastaneler psikologlar zaten o olaydan sonra banyoya girmedi kıyameti kopardı kendi evimizden ayrılıp bir yıl onun evinde oturmak zorunda kaldık neler çektik şimdi hala girmek istemiyor iyi kötü giriyor ama bazen yerlerde kan lekesi var deyip banyoyu silmeye kalkıyor ağlıyor ve hâlâ olayın şaka olduğunu anlamıyor benim O gün gerçekten intihar ettiğini ve bana hastanede kan verildiğini iddia ediyor millete delireceğim ben ya bu adam ne zaman bu olayin şaka olduğunu anlayacak bir de koskoca albay.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya evet bir de dedeme fırçalıyor gibi oldu ama kusura bakmayın çok doluyum yani 2 yıldır hayat burnumdan geldi Ben Bu şakayı babama yapacaktım ama dedim dedim hadi koskoca asker albay bir sürü insan öldüğünü çatışmada vurulduğunu gördü korkmaz diye düşündüm yani bu kadar olmaz diye düşündüm
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de dedemin tek torunuyum tek çocuğu babam ben de onun tek çocuğuyum
Dedem neden laf anlamıyor koskoca albay bu hale gelir mi yazıklar olsun ona?