Tapmayani da cehenneme atar?
Dünyanın var oluş amacı dünyaya gelip allaha tapmak sonrasina cennete gitmek midir?
Dünyanın var oluş amacı dünyaya gelip allaha tapmak sonrasina cennete gitmek midir?
Çok büyük mükemmel bir gücün var. Eğer bu günü kullanmazsanız ne işe yarar ki. Aslında tanrı insanları yaratmak zorunda değildi. Yaratmada da olurdu. Ama burada bir seçim yapıldı. Ve yaratmak seçildi. Bazı din adamları da tanrının kendini görmek için varlıkları yarattığını söyler ama bence çok insancıl bir istek ben bunun tamamen bir seçim olduğunu düşünüyorum.
Cevap
3Cevap
telefonun şarjız oluyor sa
allah. cc nizi nsoll tedetiz
Ne alaka telefonla telefon allah gibi mi
Olm telefon allah gibi onu bunu yaratan en kudretli en yuce falan fisman bir kisilik mi mk
Ben de senin mk ben de diyorum ki kooskoca yaratici insanlarin ona tapmasi karsiliginda cennet vaad ediyor diyorum tapmayani da cehenneme atiyoe demek ki tapilmaya ihtiyaci var hani hic birnzeye ihtiyaci yoktu kdmn tanrisinin diyorum hala bana telefon diyosun
Allahini sever senin cocuk akilli dur
Simdi ananintanrini peygamberini binskerm gorursun ebenin amini durduk yere lufur ediyor amind usugu orspu cocugu
kral bırak herkes kendi dinini yaşasın ne bu bişey değiştirme çabaları
Soruda din değiştirme çabası mı var
Soru sorduk ne alaka ya
Duymaz insanlar eksiklik hissini kapatmak için kendilerine bir meşgale buldular
Sen nie köle olup kadınlara tapmaya ihtiyaç duyuyon eziq gkckgf
Soruya cevap ver kdmn andavali
Şimdi birsey derdim de, günaha girmek istemiyorum.
Puü gunahkar
Rez cevapları okumak için burdayım.
Cinsellik sormadigim icin pek cevap gelmez knk merak etme
Cevap gelmesi icin pemve hesap olup , ufff islndmm yaaa gibi sorular sormam lazim o zaman daha cok gorus geliyor
:))))
Tapmak tam sana gore sub.
Aynen knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?