Aile & Toplum Neden evler soğuk dışarısı sıcak? ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Allah aşkına delicme evde donup dışarda kabanı çıkarıp gezmek nedir Güncellemeler+1 yıl Arkdaşlr çok sormuşsunuz Schloss Lichtenstein şatosunda yaşıorum çünkü bi premsesim Neden evler soğuk dışarısı sıcak? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soğuk soğuk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar amannnnSoğuk soğuk olanlar vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar. 0 0 Yorumla
jzjejjxejx Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bende anlamadım, Türk müteahhitlerin ustalığı mıdır ne 1 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Evinizin izolasyonu kötü demek oluyor bu. 0 1 Yorumla M-B-B +1 yıl İzolasyon kötü demiştim. O şatoda mantolama bile yoktur. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. bizim evde öyle. 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evin içi tünel gibidirde ondan 0 1 Yorumla BankerB +1 yıl Faber-Castellere komşumusunuz?😏 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. e çünkü evler 0 5 Yorumla ufsnnebe +1 yıl Knk devamını söyleme inanırım 🥲 Yorumla Ecmelovski +1 yıl emre aydın-soğuk odalar Yorumla ufsnnebe +1 yıl Aşağıya bak biri bunun sözlerini yazmış siz ruh ikisi olmalısınız 💖🌝 Yorumla Ecmelovski +1 yıl beni dayılara mı layık gördün be kızım Yorumla ufsnnebe +1 yıl Püüü yazıklar olsun bana Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Alla Alla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Soğuk soğuk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar amannnn
Soğuk soğuk olanlar vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar.
Bende anlamadım, Türk müteahhitlerin ustalığı mıdır ne
Aynı problem bizde de var bacim
Sizin evlerde sorun var knk
Hareketli olduğun için olmasın
Evinizin izolasyonu kötü demek oluyor bu.
İzolasyon kötü demiştim. O şatoda mantolama bile yoktur.
bizim evde öyle.
Evin içi tünel gibidirde ondan
Faber-Castellere komşumusunuz?😏
e çünkü evler
Knk devamını söyleme inanırım 🥲
emre aydın-soğuk odalar
Aşağıya bak biri bunun sözlerini yazmış siz ruh ikisi olmalısınız 💖🌝
beni dayılara mı layık gördün be kızım
Püüü yazıklar olsun bana
Evi soğutmuşlar
Duvarlar soğuğu çekiyor
Uf snne be