3 ay sonra boşanıyorum ve şu an hamileyim doğum 1 aya olacak oğluma kendi soyadımı verebilir miyim bilen var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİstersen mutlaka vermenin yolu var. Bu senin seçimin. Benim görüşüm babasının soy adını almasından yana. Bunu şu anki şartları değilde 20 yıl sonraki şartları düşünürsen sende mantıklı bulursun diye düşünüyorum.
Diyelim ki sen tekrar evlendin bu defa senin eski soy ismin kalacak. Babasının soy ismi farklı senin yeni soy ismin farklı olacak.
Ki ileride neden böyle karar versin deme ihtimali de var.
Mevcut düzene uyum sağlaması açısından babasının soy ismi mantıklı. Hstta avukata ikinizin de soy ismini alabilir mi diye sor. İki soy ismi olur belkide bu daha mantıklı gelir sana00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Babasını mahkemeye vermen gerekiyor. şu an yasalar da böyle bir oluşum yok diye biliyorum. Soyadı kanunu şu an evli çiftler için gündeme geldi, oda çift soyadı kullanma yani kızlık soyadını eşinkiyle birlikte kullanabiliyorsun diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılVerebilirsin ama vermemelisin o adam baba olma konusunda bırak iyi bir şansa sahip olsun çünkü işin sonunda cezalandirdigin kişinin eski kocan değil çocuğun olduğunu anlayacaksın
015 Yorumla
Soran+1 yılBen ona baba olma demiyorum ki istediği zaman görür istediği gibi vakit geçirir asla engellemem
- +1 yıl
Neden babasının soyadını almıyor o zaman
Soran+1 yılBenimle yaşayacak çünkü? Benim soyadımla yaşamasını istiyorum ben de yabancısı değilim? Onun soyu sadece babası değil ki ben taşıdım ben bakıcam benimle büyücek neden benim soyadımı almasın
Soran+1 yıl@Oagit onu da o zaman düşünürüm cici banasını severse onun soyadını alır sevmezse kendi bilir
- +1 yıl
Bak ben normalde kadın haklarina saygili feminist bir yapıya sahip bir kadınım eşinle ne yasadın bilmiyorum ama sonuçda babası ama sen kalmış elin adamının soyadını koyarım diyorsun adam niye kabul etsin cici baba niye olayı sirin göstermeye hakkin yok ne yaparsan yap b. a. b. a. s. ı
Soran+1 yıl@Oagit babası zaten istediği zaman görür babasını ama benle yaşayacak o yüzden benim soyadımı alacak ya babası başka kadınla evlenirse? Elin adamına ben kocam o baba derse elin adamı olmaz zaten bir daha evlenirsem de soyadı değiştirmem büyük ihtimalle
Soran+1 yıl@Oagit adam evlenirse başka kadına soyadını verecek benim oğlum elin kadınıyla aynı soyadını alacak o ihtimal de var
- +1 yıl
Gerçekten kafalar karışık konuşmaya gerek yok keşke olaylara çocukların psikolojisiyle baksaniz cici baba ne demek ya
Soran+1 yılYa olayda hiç üvey baba bile yok yorumlarda biri attı ortaya ondan dedim şimdi ne alaka çocuk benim çocuğum benle büyüyecek neden benim soyadımı almasın neden yani
Soran+1 yılAnne soyadı almak çocuk için neden kötü olsun ki
- +1 yıl
Çünkü bu ülkede bir düzen var çocuk babasının adını alır ben bunu yapmam çünkü bu sefer saçma sapan muhabbetlere çocuğum meze olsun istemem yok çocuk onun kocasından degil vs ne gerek var böyle şeylere hem bahsettiğimiz bir çocuk büyüklerin egolarından çok daha önemli onun ruhsal durumu
Soran+1 yılhahhahahah senaryo yazdın maşallah ya kim neden benim çocuğumun babasını soruştursun sanki bu ülkede hiç bekar anne yok çok ilginçsiniz ben yedek ebeveyn değilim onun annesiyim benim yanımdaysa benim adımı taşır bu kadar basit
- +1 yıl
Hayat senin hayatın umarım pişman olmazsın
+1 yılBildiğim, duyduğum kadarıyla verebiliyorsun ama biraz uzun bir süreç. Resmi olarak baba ile tamamen bağı kopuyor. Bir uzmana sorup detaylı bilgi almak lazım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu birbirinize tuttuğunuz kinleri çocuklara yansıtmasanız keşke...
Neden karşındaki insanı yeterince tanımadan hemen çocuk yaparsınız bunu da hiç anlamıyorum. Neyse yadırgamayacağım, sen boşanıyor olabilirsin ama unutma ki o çocuğun dünyaya gelmesine ortak bir baba var ortada. Çocuk babasından boşanmaz. Eşin için bencil biri derken sen de aynı bencilliği çocuğa yapma. Sana kötü koca olmuş olabilir ama belki çocuğa iyi bi baba olur bilemezsin. Lütfen çocuğun soy bağını değiştirmeyin12 Yorumla
Soran+1 yılYoo bilirim basıp yurtdışına gidiyor çocuğu ben büyüteceğim
Cevap sahibi+1 yılO zaman kötü adamdan neden çocuk yaparsın hatta neden evlenirsin. Neyse olan olmuş, Allah yardımcın olsun ne diyim
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Evet verebilirsin. Mahkeme yoluyla yapılabilir. Doğar doğmaz onun adını alacak. Boşanmalardan sonraki 9 ay içinde olan doğumlarda boşanılan eşin soyadı otomatik olarak veriliyor diye biliyorum. Ama sonrasında kendi soy adını kullanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSenin böyle bir hakkın olmalılı.. Kafanıza göre doğurup boşanıp.. Sonrasında çocuklarınızı böyle saçma intikam kin işlerine alet etmeyin.
27 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kaba ve kesinsiniz evlilik varsa boşanmak da var napalım anlaşamadık intikam filan yok ortada oğlum benimle büyüyecek o yüzden benim adımla büyüsün istiyorum
- +1 yıl
Önce okuduğunu anla... Ve Sorun boşanman değil.. Sorun senin bencilliğin.. O çocuk ileride bir birey olucak onun hakkında karar verirken çok duyarlı olmalısın. İlerisini düşün.
Soran+1 yılO zaman babasının soyadını kullanmaya da karar veremem? Soyadı bu mecbur alacak birimizinkini ve benimle büyüyeceği için benimkini kullanmasını uygun görüyorum
- +1 yıl
Babasının soyadını almalı.. Çünkü babası belli ve var.. Sperm bankasından değil bu çocuk.
Soran+1 yılannesi de belli ve var ben taşıyıcı değilim annesiyim
- +1 yıl
Zorum sana değil.. Cahil ile muhabbeti kestim.
Soran+1 yılOğlum benle büyüyecek babası yurtdışına çıkıyor ben de 2. Sınıf ebeveyn değilim yabancısı değilim neden benimkini almasın ki sebebi ne
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılVermeyın okulda vs cok zorluk çekiyorlar tanıdıklarım var
16 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda zorluk?
- +1 yıl
Babasız göruyorlar işte hala 26 yasına gelmıs kendıyle barısamayan insanlar gördum sırf bu muhabbet yüzünden cocuga bunu yaşatmayn yanı babasının soyadını taşıması en iyisi
Soran+1 yılSoyadının babasıyla aynı olmadığını kim nereden bilecek ki?
- +1 yıl
Büyüdükce anne babasının ayrı oldugundan illaki bahsedecek değil mi aklı fikri var. Bu zaten onun için zor bir durum. O zaman sormayacaklar mı neden annenın soyadını taşıyorsın dıye? Neyse naparsanız yapın ben sadece çevremdeki örneklerden yola çıkarak söyledım iyi aksamlar
Soran+1 yılNeden burada olmayan babanın soyadını taşıyorsun da denebilir? Annenin de soyu sonuçta o çocuk çok garip bir durum değil umarım dediğin gibi olmaz
- +1 yıl
Emın olun yasadıgımız toplum babanın kaçıp gitmesini bile kaldırır agzını açmaz ama bunu kaldırmaz dedim ya siz bilirsiniz. Sadece fikrimi söyledim. Umarım olmaz tabiki ama insanlar tuhaf
Boşanmadan sonraki ilk 9 ay içerisinde doğan çocuğa babanın soy ismi verilir.
20 Yorumla
+1 yılEmsal bir dava oldu geçenlerde fakat soyad farkından resmi dairelerde zorluk yaşadigini kanıtlamıştı kadın.
00 Yorumla
+1 yıldava acabılıyor ve verebılıyorsun da bunu neden yapıyorsun.*babasından cocugu koparma lutfen..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka şimdi soyadı olmayınca babası olmuyor mu?
- +1 yıl
oyle gıbı oldu cunku bır ınsan cocugun soy adını neden degıstırmek ıster kı? babasınla görusturmıceksın sandım da söyledım bunu babası oluyor zaten oluyor da demedım.
Soran+1 yılÇünkü benle büyüyecek o yüzden benimkini kullansın istiyorum
- +1 yıl
hayırlısı olsun. ama babası ıle arasını iyi tutsun siz nekadar kçtü bir evlılıkte yapmış olsanız çocukları uzak tutun kötülükten. sağlıjla buyutun
+1 yılOlmaz. Ataerkil sistemde buna izin yok. Babanın soyadını almalı.
00 YorumlaÖncelik ile vekaletini almanız gerekiyor 2. boşanma sebebiniz yüz kızartıcı bir nedenden olmalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Boşanınca doğarsa kanunen hakkın var diye biliyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Sağlık olsun ilerde büyüdümü yine ismini değiştirebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmadan olmaz canım. Boşandıktan sonra tekrar dava edersin mahkemeye verirsin anca öyle olur Şu an için imkansız 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılBoşanma ile iddet müddeti mevcut. Kadın doğumu boşanmadan itibaren 300 gün içinde yaparsa otomatikman eski eş baba sayılır. Yani soybağı çok ayrı bir kurum. Babanın soyadını taşır.
00 Yorumla
+1 yılYani Şu an bunumu dusunuyosunuz sadece, bosanmak uzeresiniz, cocugunuz olcak sonrasi degil sadece soyadmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu düşünüyorum düşündüm boşanma davası açtım o tamam sonrası için ev buldum döşedim o tamam başka bir şey kalmadı
- +1 yıl
İyi hadi gozun aydin olsun, bukadar rahatladigina gore tam cocuk arefesindeyken sana ne yaptida bu adam boyle gemileti kopmle yaktin
Soran+1 yılÇok kıskanç biri hamilelikte iyice abarttı dayanamıyorum artık
Ben de kocama vermek istiyorum umarım kabul eder 😔
20 Yorumla
+1 yılVeremezsin diye biliyorum bunları düşünerek kendini stese sokma işim soy işim boş ver o her türlü senin evladın zaten
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık babanın soyadı olmalı, soy babadan devam eder
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo nerden çıktı o
- +1 yıl
ben asla kabul etmem
çocuğun babasi kimse onun soyadını alır
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben boşanıyorum ve çocuk benle kalacak
Verebilirsin ama hoş olmaz.
Baba şart12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıyorum
Neden ya çocuğun olacak ayrılıyon
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok kıskanç dayanamıyorum
Soran+1 yılÇocuğum doğmadan boşanmam lazım ki annesinin stresli huzursuz olduğu ortama doğmasın adamın kişiliği böyle düzelmez
Soran+1 yılEvet
+1 yıldoğum zamanı boşanma kararı mı çılgınlık gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine çocuk olmadan boşanmam lazım o adama daha fazla dayanamıyorum ama çocuk araya girerse boşanma uzar
- +1 yıl
haklısın. kendi soyadını verebilirsin kimliği çıkartacak olan yazdırıyor bilgileri tabi soyadı için mahkeme falan gerekiyor mu bilgim yok
Baba sahiplenmezse oluyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kadına çok haklar veriliyor
00 Yorumla
+1 yılBabanın rızası olmadan mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılDava açarsın da kabul olur mu bilemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaba izin verirse olur diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBazı hukuki şartlar dahilinde mümkün bu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Babasını bilmeli çocuk
06 Yorumla
Soran+1 yılBilir neden bilmesin babası istediği zaman gelir görür
Soran+1 yılEngel değil ama ben büyütücem benim soyadımı alsın istiyorum ben de annesiyim sonuçta benim emeğim hakkım daha çok neden benimkini almasın? Ben de yabancısı değilim ya
Soran+1 yılİşte ben de bunu saçma buluyorum diyorum ben 2. Sıradaki ebeveyn değilim ki ben taşıdım doğurcam büyütücem neden babasının soyadını alsın
- +1 yıl
Kanunları çok iyi bilmem lakin çocuklar Baba'nın soyadını taşır maalesef tek bildiğim öldüğümüzde babamız değil annemizin adıyla hocanın talkım getirdiği çünkü karın bu dünyada böyle ama öte dünyada baba değil ana geçerli göbek bağından dolayı yani sizin kanunları bilen biri ile görüşmeniz gerek 🤷🏾♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden boşanıyosun hamileyken?
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok kıskanç dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO kıskançlıkla boşanınca rahatsız etmicek mi?
Soran+1 yılEdemez ne haddine ben ona boyun eğecek olsam zaten evli kalırdım
Cevap sahibi+1 yılHad meselesi değil psikopatsa öldürmesin seni?
Soran+1 yılYok o kadar değil basıp gidecek zaten
Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Verirsin ayrılmışsın sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverebılırsın kc yıl evlı kldın
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun neden bosanıyon severek evlenmedınmı
Soran+1 yılKocam sonradan değişti çok kıskanç biri oldu baskıcı oldu
Cevap sahibi+1 yılkurtulman gerek ozman
+1 yılHayir kabul olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılYoo hukiki olarak mümkün demişler
- +1 yıl
Bence hayır umarim dediyin gibidir
- +1 yıl
Evli olduğun sürece soy ismin geçerli değdir hanım efendi
Soran+1 yılBoşanıyoruz
- +1 yıl
ALLAH yolunu açık etsin inşallah adına alırsın peki boşanma tarihi belirlenmedimi mahkeme ye verildimi
Soran+1 yılEvli olunca da kendi soyadımı kullanabilirim bu arada*
Soran+1 yılEvet 3 ay içinde olacak dava
- +1 yıl
Evet ama gerçi ben evlenmediyim icin bilemem ama söyle bir yasa var eşinin ve senin soy ismin kullanabiliyorsun
- +1 yıl
Peki senin soy ismin eşinin soy ismimi kimlikte
Soran+1 yılEvet öyle ona da pişmanım bir daha evlenirsem soyadımı değiştirmem
- +1 yıl
Aslında seni tanimasamda hamile şekilde boşanman üzücü galiba ama hayat güzel devam ediyo hic üzülme bence
- +1 yıl
ALLAH kazasiz belasiz çocuğu dilesin sana.
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir hak var diye biliyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVerebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaMaalesef oğlun 18 yaşına gelene kadar veremezsin
00 YorumlaVeremezsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılverebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılVerebilirsin tabi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. verebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel değilse neden boşanıyorsunuz
040 Yorumla
Soran+1 yılKocam çok baskıcı biri geçinemiyoruz çok bencil
- +1 yıl
bari hamile kadını rahat bırakın hemen özele gel diyor bide 😡
- +1 yıl
@Oagit aynen
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni
@oagit
Okuduğunu anlamama sorununuz var bir doktora görünün - +1 yıl
@Belirsizprens ya hemde ne biçim
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni görüş sahibi ÖZEL DEĞİLSE BOŞANMA SEBEBİNİ SORMUŞ sizin anladığınıza bakın bir de.. büyük yazdım belki daha iyi okursunuz..
- +1 yıl
@Belirsizprens ya şey vardı burada 🤦🏻♀️ özele gel falan ay yanlış yere mi yazdım yorum artık KS abaza göre göre piskolojim bozulmuş 🤦🏻♀️😬
Cevap sahibi+1 yıl@kimse_bilmesin herkesi kendin gibi sandıgın için de atılan yorumları da yanlış görme durumun var demekki insani bi şekilde yorum yapmıssım fitne ve fesatlık çıkartma da bire birsin madem rahatsız oluyorsun neden yorum yapma gereği duyuyorsun?
- +1 yıl
ya yanlış yere yazdım yorumu olamaz mı biri şey yazmıştı dm gel özelden konuşalım dayanamadım o sinirle daldım size denk geldi kusura bakmayın
🤦🏻♀️ - +1 yıl
ayrıca sen beni ne tanıyorsun da diyorsun herkesi kendin gibi sanma falan
olur yani ne var yanlış bir şey yaptıysam yanlışlıkla oldu diyorum yanlışlıkla anladınız mı YANLIŞLIKLA!!!
Cevap sahibi+1 yılSende tanımadığın bi insan adına yorum yapıyorsun sonra yanlışlık oluyor nedense?
- +1 yıl
ya uzatma haklısınız dedim ne yapa bilirim ki daha
Cevap sahibi+1 yılNeyse tamam
- +1 yıl
iyi
- +1 yıl
neden?
Cevap sahibi+1 yılBişey sorucam
- +1 yıl
ne?
- +1 yıl
hayır sapıklık için diyorsun yemezler başka kapıya
Cevap sahibi+1 yılHerkesi kendin gibi görme?
- +1 yıl
burada kimseye güvenmiyorum özelden kimseyle bir şey konuşmuyorum iyi günler size
- +1 yıl
Ulan görüş sahibi 😂😂😂 ne anlamı kaldı o kadar lafın dolaylı yoldan haklı çıkardin @kimse_bilmesinben 'yi
Cevap sahibi+1 yılYok be burdan uzatmak istemedim o yüzden
- +1 yıl
Yanlış yapıyorsun işte görüşlerde, görüş yorumlarında diğerlerinden farkını belli edeceksin sana güvensin, inansın ki kendisi yazmak istesin. Bide böyle gizli yorum yaparak kimsenin dikkatini çekemezsin.
Cevap sahibi+1 yılYok be böyle insanın dikkatini çekmek istemem beğenmişlik ve ön yargılı bi insanı kim napsın sadece olayı burdan uzatmak istemedim cevabını ordan verecektim erken pes etti sadece
Soran+1 yılArkadaşım artık yorum yapma bak 50 tane bildirim gelmiş bir sürü kişi doluşmuş okuyamadım bile yazdıklarını nedir derdin
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayi sil en güzeli uzamasın
Soran+1 yılYok neden başkaları dahil oldu onu da anlamadım zaten
Cevap sahibi+1 yılKızın biri kendini belli etmek amaçlı atladı işte
- +1 yıl
yüz vermedik diye mi böyle konuşuyorsunuz takip atıp özelden yazıp cıvık olsaydık güzel yorum yazarsınız neyse konu uzanmasın iyi günler bir yanlışlık yüzünden etmediğiniz kalmadı
- +1 yıl
ayrıca ben kendini beğenmiş ön yargılı biri falan değilim günde 100 tane abaza yazsın sana tanışmak istesin taciz etsin bak bakalım sende benim gibi oluyormusun olmuyormusun bilip bilmeden yazma olur mu ayrıca diğer üyenin dediği gibi gizliden yazıyorsunuz esas oğlan olsan açıktan kendini belli ederdin zaten
- +1 yıl
@kanya_ benim görüşleri siler misin ya kız haklı çıktı rıza baba
- +1 yıl
@Belirsizprens ya kız haklı çıkar tabi adamın ciğerini bilirim ben 😂
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni sen sus seni de gördük 😂😂
- +1 yıl
@Belirsizprens ben naptım ki 🙈
- +1 yıl
@Belirsizprens @kanya_ yoruma Fransız kalan bir benmiyim
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni el salla ünlü olcaz 😂😂😂
- +1 yıl
@Belirsizprens neden ya açıkla lütfen neler oluyor 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılverirsin galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerebilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılBabasını s2im
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık 😂💋
+1 yılNeden boşanıyor sun
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok kıskanç
+1 yılçocuk kimden peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimden
- +1 yıl
medeni kanuna göre çocuğun soyadı eşinin soyadı olarak geçer nüfusunda lakin bir avukat ile görüşmeni tavsiye ederim sana belki emsal bir karar ile senin soyadın verilebilir
+1 yılverebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNedenki
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ama dik dur
00 Yorumla
+1 yılevet
00 YorumlaGecmıs olsun
00 Yorumla
+1 yılVerebilirsin
00 Yorumla
+1 yılinşallah verirsin