İşsizim ama işe girmeyi çok istiyorum ailemde istiyo televizyonsa engeli olanlar için bakım maaşı veriyolar reklamı yaptılar dilara keşke sende olsan da alsak diye güldü ben mal mısın sakat kalmamı mı istiyosun anmemde ne var şaka yaptım ister miyim felan dedi ama çok sinirlemdim bunun şkası bile yapılmaz benim niye aklıma böyle şaka gelmiyoda onun geliyo
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğitim seviyesi düşük insanlar için güzel bir espiri olabilir ancak espiri yapılacak bir konu değil. Bu cümleyi kurma cüretinde bulunan, eğitimsiz bir aile dünyaya çocuk getirmemeli.
he bi siz eğitimlisiniz geri kalan herkes cahil bu nasıl ego ya siz kendinizi ne sanıyosunuz papağan gibi her şeye aynı laf yok eğitimsiz cahil
Belliki sen de cahilsin.
Öyle bir aileden böyle bir evlat yetişmesi çok normal şu konuşma tarzına bak. Başkalarının yorumlarına tahammül edemeyecek biriysen bu soruyu sormayacaksın bunu o eğitimli (cahil olmayan) kafana soksan iyi edersin.
Senin hayatında adım bile atamayacğın şehirlerde okul okudum ben cahil sensin işte ama kendini aydın sanan cahillerdensin senin aldığın eğitim böyleyse almasınlar daha iyi her bölğm okuan kendini psikolog süper zeka felan sanıyo galiba narsistlik sorunların var senin benden demesi
Sen benim ne mezunu olduğumu ne iş yaptığımı biliyor musun? Senin zeka seviyen benim eğitim gördüğüm enstitülerde eğitim görmene yetmez adım atmayı bir kenara bırakalım da. Ego ve narsistlik sorunları olan bir kişi varsa o da sensin. Sebebine gelince, ben sana 1 kelime hakaret etmedim açtığın başlığa kişisel görüşümü beyan ettim. Aydın ya da eğitimli olduğumdan senin adım atıp atamayacağın şehirlerden bahsetmedim. Sen şu an hakaret suçu işliyorsun ve bana cevap ya da şikayet hakkı doğuyor bu hususta. Ben cevap hakkımı kullanmak istiyorum. Bu güne kadar sohbet ettiğim en canımsın kızsın ve bu konuşmayı senin gibi bir canımsın ile sürdürdüğümden kendimden utanıyorum. Bu arada yaşadığın şehir her neresiyse girmeye meraklı değilim sen ve ailen o şehirde olduğunuz sürece şehrin zeka seviyesi erezyona uğrar.
canım (canımsın)
g. zekalı (canımsın)
işsiz olmandan belli ne kadar bilgi donanımı yüksek biri olduğun mezun olduğun üniversite hakketten benim giremeyecim bir üniversite 😂😂 sorduğun sorudan belli ne kadar g. zekalı olduğun. Sana annen gibi konuşmak gerekirdi.
Yazik ne kdr emek harcamış bi cevap için ya bu kdr boş zamanın varsa bana metin düzecek kadar hiç bi şey olamamamışsın tanımadığın bi kıza sapır saçma hayat hikayeni anlatcak kdr yalnız mısın bananeee yarısını bile okumadım ayrıca sen ailecek g. zekalısınız diyince de bana hakaret etmiş oluyosun bende sana şunu diyorum keşke annen baban seni kırk tane okula gönderceklerime biraz senle iglilenip seni adam etselerdi internetten gördüğün her şeyi kopyalayıp manasız yerlere eklersen istediğin kdr okul oku zeki felan değilsin kibirden başka bi şey değilsin sen varoşu sonradan görenler kadar varoş insanlar yok ya sende öyle ailende öyle varoşsunuz
Bidaha da kendini üst düzey bi halt sanma milletin cahil olup olmadığına senin gibi alt sınıf iki lafı bi araya getiremeyin insanlar karar vermiyo şimdi git o çok iyi okulların sana öğrettiği mesleklerle ilgilen ksde yatana kdr
emrin olur karaktersiz senden mi emir alacağım ne iş yapmam konusunda. Sen zekanı geliştir sonra cevap yaz.
tipe bak orangutan rahatsız etme artık lan bas git
sen de tipini gösterecek cesarette yok kuş beyinli kim bilir hangi çingenenin ya da kekonun çıkardığısın
Annen çok iyi be ahahahahsnddk
Sana hiç komik bi şeyler dememişler herhalde buna güldüğüne göre
Annen espri yapmış kötü bişey değil ki
Basit bir şaka yapma çok tepki verme
Anneniz paragöz bir kadın hanımefendi
ailecek g. zekalı bunlar
Ta buraya yorum yapmış valla ezik bu çocuk ya nasıl içerlemiş hayatında hiç bi halt olmuyo galiba sizde ailecek varoşsunuz
hahahah ya benim ne olduğum belli yaşadığım yerde belli google da adımı arat ne iş yaptığım kim olduğum çıkar karşına işsiz
Seninki işse almayım mk sabah akşam burdasın anca işinle adam yerine konulursun zaten
Yeter artık rahatsız etme beni ya
alamazsın zaten kalın gelir sana
Almak ta istemem rahatsız etme beniii