Telegramda konuştugum bir jandarma personeli var. Kavga ettik. Ne de olsa seni bulurum dedi. Telegramda konuşuyoruz tek. Numaram telefonum herşeyim gizli. Jandarma personelinin istese bütün bilgilerimi bulma şansı var mı peki bulurum zaten seni de dedi bulabilir mi? Lütfen ciddi söyleyin:/
Güncellemeler
+1 yıl
Telegramdan her şey bulunur mu?;/
Jandarma Telegramdaki birinin ip adresini bulup hakkında herşeyi öğrenebilir mi?
Eminim. Özel bilgileri devlet bile alamaz y. Dişi serverlerinden. Sen o seflrrfsise de ki bilgilerimi bulacağıni yazarak beni tehdit ettigin için seni savciliga verdim. Bak nasıl korkacak
Bulurum seni zaten de o sorun değil dedi bana Sırf kendi istemediği şeyler olduğu ve güvenmediği için kendi çapında Herşeyim gizliydi ağzına geleni söyledi bana asker olacak birde😓
Bulurum seni zaten de o sorun değil dedi bana Sırf kendi istemediği şeyler olduğu ve güvenmediği için kendi çapında Herşeyim gizliydi ağzına geleni söyledi bana asker olacak birde😓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Numaran bile yok ne bulacak. Fotoğrafın falan var mı elinde? Gerçi olsa da bulabileceğini sanmıyorum
Bulamaz dimi yani😓
Yok canım daha neler;) düşünme böyle şeyleri hep bi korku salmak etrafa:₺
Yani bulamaz dimi:/
Bulurum seni zaten de o sorun değil dedi bana
Sırf kendi istemediği şeyler olduğu ve güvenmediği için kendi çapında
Yok be kızım aynştayn bile bulamaz 👌
Jandarma komutanlik olunca bir an çok korktum bulur diye ama teşekkür ederim 😕
Hayr ortada suç yok suçlu yok adli bi olay yok, olay köyde kasabada geçmiyo sakin ol bebişkoo
Sevindim teşekkür ederim 😊
Rica beybi
İyi sallamış. Altı üstü jandarma telegram servetlerinden mi talep edecekmiş. İnanma böyle tehditkar mallara
İçim az da olsa rahatladı:/
Eminsiniz dimi:/
Yorumlarda illegal yollarla istese bulur diyen olmuş:/
Eminim. Özel bilgileri devlet bile alamaz y. Dişi serverlerinden. Sen o seflrrfsise de ki bilgilerimi bulacağıni yazarak beni tehdit ettigin için seni savciliga verdim. Bak nasıl korkacak
Çok teşekkür ederim 🙏😕😊
Savcı bile olsam buna gerekçe olmadan yasal bi iznin olursa da hayatı kayar düşünme
Yani savcılık kararı olmasa bulamaz mı:/
Bulmaya bulur da suç işler savcıya götürse bile bunu ihraç ederler hukukçu olarak söylüyorum bunlaeı
Herşeyim gizliydi ağzına geleni söyledi bana asker olacak birde😓
Salll dert etme boş ver sil telegram hesabını belki işe yarar
Peki avukat bey bunun için uğraşır mı sizce ya da bir sonuç elde eder mi direk halbuki herşeyim gizli
Hukuk okuyorum avukat değilim dkdkxxk ya azıcık beyni varsa uğraştığında başına bela alacağını bilir
O zaman uğraşmaz inşallah
Hayırlı olsun bu arada umarım hukukçu olabilirsiniz
Teşekkür ederimm
Yani bulamaz. bunun için savcılık izni gerekiyor. Arkadaş askerlerde sapıttı iyice. Nedir bu durum böyle.
Beni resmen tehdit etti:/
Onu diyorum tehdit işte. Bence sen şikayetci ol uğraşsın dursun
Herşeyim gizliydi ağzına geleni söyledi bana asker olacak birde😓
Bulabilir senin ne işin var telegram da
Emin misiniz?
Çoğu kişi savcılık kararı olmadan bulunmaz demiş 😕
Ugrasirsa bulur belli olmaz kimin ne yaptığını bilemezsin ki
Tehdit varsa git polise şikayet et yazılar duruyorsa
Bulamaz
Sıçmışın, haberin yok