Kızlar sınıfta en iyi arkadaşınız olsa ama o okuldan atılsa, siz başkalarıyla hiç konuşmuyorsanız ve sınıfınızı hiç sevmiyorsanız mağarasınız? Benim iki ayım kaldı o okulda ama hiç birini sevmiyorum sinirimi bozuyorlar, ama tabi bi mesleğim olsun istiyorum, siz bu durumda naparsınız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Okul müdürü ya da yardımcısına git ağlayarak "benimle sürekli alay edip, beni dışlıyorlar. Istedikleri gibi olmaya çalışıyorum ama olmuyor, sınıfımı değiştirin ben okula gelmekten bile bıktım" de kendini acındır ve başka sinifa gecerek kurtul.
Ben pek umursamıyorum onlara ihtiyacım yok yalnızda kalırım ama sen umursuyorsun sanırım, bence kafaya takma az kalmış zaten dayanabılırsın
Tek takılirim kimseyle muhattap olmam
Peki öbürlerin düşüncesi umrunda olur mu? Mesela ay bu neden tek takılıyo falan derlerse? Ben kafama çok takan bir insanım. Keşke öyle olmasam
İnsanların düşüncelerini kaale alıp yaşayacak olursak ohooo
He deyip geçeceksin başka çaresi yok
Peki mesela orada çok grup çalışıyoruz mesela grubunla pek yapamıyorsan ya da öğretmenim verdiği ödevi çoğu bilmiyorsan ve herşeyi yanlış yaparsan falan grup senden bıkmış gibi hissedersen de mi takmasın?
Niye takayim ya, geleceğim önemli benim. 3 gün sonra okul bitince nerde gorucem onları. Üzerine gelirlerse sende yuruyeceksin korkmayacaksin. Her insan hata yapar önemli olan hatayi düzeltmek bi hata yüzünden insan dislanir mi yahu, sicarim onların agzina
Sizin okulda olsaydim muhtemelen okuldan atilirdim. Siniftakilerin, afedersin ama malın önde gideni gibi sanki
Seni çok sevdim 😂😂 bende hep kendime diyorum onlardan korkma onlar kim? Sen okulunu ciddi yap. Ama hep korkuyorum mesela yarın öğretmen hangi grup çalışmasını verecek ve yine ben başasamıcam be onlar benden bıkacak diye. Bide öğretmen hep bana soruyor herhalde hiç konusmadığımdan bende cevabı bılmediğimden herkes bana bakmıştı bir kere kendimı rezil gibi hissettim. Sınıftan bir oğlanda göz yaptı öbürlerine cevaplayamadım diye
Sınıfta sessiz isen hocanın gözüne batarsin bu bi gerçek. İlla herseyi sana sorar, bak sessiz olursan çok ezilirsin üstüne yüklenirler ses cikarmiyorsun diye. Onlar üstüne geldikçe üstlerine yürü, mesela grupta yanlış birsey yaptın odev de , üstüne geldiler. Siz insan değil misiniz her insan hata yapar diyeceksin , siz kusursuz hatasız misiniz falan filan de işte. Örnek bu anladın ne demek istedigimi
Ben aslında öğretmen bir şey sorduğunda yanlış cevap veririm diye korkuyorum ondan ve çok utangacım heralde biraz bunlardan sebeb. Bıktım böyle olmaktan. Keşke ağzıma geleni söylesem başkalarının düşüncelerini hiç takmasam ama işte
Gel senle rolleri değişelim 2 gün, hepsinin ağzına ederim yemin ederim😂aynı sınıfta olmak isterdim seninle bak bakalim kimi dışlıyorlar
İşte bu mallar yüzünden aşamazsin da. Hani derler ya utangaçsın mesela, ortamlara girince acilirsin vs diye. Bu mallar yüzünden daha da kapanirsin sen icine
Evet yaaa😭😭 her okula gittimde kendime diyorum bugün kimseyi takma ağzına geleni söyle istediğin gibi takıl, sınıf sadece onların değıl. Seninde. Ama okula girdiğim andan ihtibaren dediğimi hiç birşeyi yapmıyorum ve ondan dolayı kısıyorum kendime. Keşke sen gibi olsam vallah her ağzıma geleni söylesem
Allahtan ben gibi değilsin okulun yanardı çünkü çoktan atılirdim ben okuldan o mallarla hiç ugrasamam. boş ver sen derslerine odaklan geleceğin çok önemli, okul bitince hiçbirini hatirlamayacksin bile
ama aslinda yorumun yardım etti bana. Sessizsen çok ezilirsin dedin ya. Bundan dolayı daha çok konuşmaya çalışacam. Yanlış bir şey söylesem bile onlar kim ya iki ay sonra görmicem zaten. Rezil bir şey yapsam ney, iki ay sonra zaten unuturum onları😂
Her sabah 7 Âyet-el kürsi oku , öyle git okula, sana ancak bunun tavsiyesini verebilirim burdan. Çok faydasını görürsün
Eskiden çok sessizdim bende, ortaokulda falan gikimi cikarmazdim hep üstüme gelirlerdi susardim. Ama Susanı daha çok ezerler nasıl olsa ses cikarmiyor diye üstlerine yürü keserler sesini
Yani uyandiğimda 7 defa ayet el kürsi okuyup mu gideyim okula
Çok doğru dedin valla senin yorumun beni motive etti. Görür o mallat yarın😂
Uyandigin an olabilir yolda giderken de okuyabilirsin, okula varmadan oku ama. Evden çıkmadan okursan daha iyi olur
Okul bitince hatirlamayacaksin bile, bunun için kendini asla üzme kendine güven ☺
Çok teşekkür ederim. Her sabah 7 kere okuyacam inshallah işe yarar, allahım büyük. Ayet el kürsü duasi mı yazacam Google ye?
Allah tabiki yardım eder, sen duanı esirgeme. Rica ederim ne demek
www.google.com/.../ayetel-kursi-duasi-oku-ayetel-kursi-arapca-okunusu-ve-turkce-anlami-6029252
Burdan ulasabilirsin
Çok çok teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldun bana, daha iyi hissediyorum kendimi, inshallah bu duayi da her sabah okuyacam ☺️
Rica ederim ne demek, sevindim yardimci olabildigime😊umarım hersey gönlünce olur, hayatta başarılar dilerim.🌸
Sabır ederdim ben olsam, iki ay kalmış zaten.
lise de misin
Evet
Ben de bu sene mezun oldum tatlım okuldakileri pek kayda alma tabi ben pansiyonda olduğum için kafayı yemek üzereydim şu an mezuna kaldım hiçbirine değmedi yani uzun lafın kısası arkadaşın olmasa bile sadece dersini dinle ve düzenli çalışmana bak zaten arkadaş olsan bile lisedeki arkadaşlıklar okul bitinciye kadar genelde