Ablam doğum yaptı. Eve geldik. Kadın belli canı acıyor. Sezeryanla alındı bebek. Enişteme diyor beni kaldır. Diğer çocukla ilgilen oralı değil. Sanki doğumu bu yapmış gibi. Ayar oldum. Bu nedir her evde böyle mi yaa erkekler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen daima fiziksel şiddete karşı bir erkek oldum hepte olacağım.
Her erkek kadını yardıma muhtaç olduğu sürece yardım etmesi gerektiğine inanan ve bunu savunan bir erkeğim...
Böyle bir olayda ablaniz yüzde yüz haklıdır.
Kadın dediğiniz varlık kutsal bir anne olmuş artık ve bunun değeri kat kat bilinmesi gerekir.
Ben evli olsam hiçbir konuda eşimin bir dediğini iki yapmam çünkü o bir kadın o bir anne o benim ömür boyu yol arkadaşım... Son olarak çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.😊🥰🌹
#Hayalsiz Genç00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik çok ciddi bir müessesedir. Hayat eşleri birbirlerine yardım etmeliler. Her işi bayana ve erkeğe yüklememek lazım. Yeri gelecek erkek bayanın işlerine yardım edecek, yeri gelecek bayan erkeğin işine yardım edecek. Hayat müşterektir. Tüm erkekler öyle değil kardeşim. 😊
00 Yorumla
+1 yılRabb'im analı babalı büyütsün inşallah.
Aslında tam tersi Erkekler de var. Hem de fazlasını yapan, kendini parçalayan. Ama kader işte onunda Kadir kıymeti bilinmiyor.
Yok değil ama her şey göründüğü gibi değil. Rabb'im herkese hayırlı bir eş nasip etsin inşallah00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılMerak ettiğim bu adamlar önceden hiç mi belli etmiyor? Ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmazken bi anda mı öküz oluyorlar? Bu adamlara neden çocuk veriliyor mesela ödül gibi? Anneler "erkek çocuğu iş yapmaz" demeye devam ettiği sürece böyle devam eder. Bi erkek kardeşim var çok güzel yemek yapar, hastaysan ilgilenir. Yağmur yağarsa çamaşırları toplar vs vs. Ama kendiliğinden de olmadı bu, tam bir odundu biz yonttuk. Karın da bi annenin yavrusu olacak onu yoramazsın, üzemezsin diye diye büyütüyoruz. Yine olay kadınlarda bitiyor ne yazık ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
102Cevap
Genelleme yapmayalım ama erkekler bu konuda gerçekten çok anlayışsız.
Annemle gelsin kardeşi gelsin yardım etsin sana derler hep.
Sanki çocuğu kadın tek başına yapmış gibi her işi lütufmuş gibi yapmalarına ayar oluyorum.
Tamam para getiriyorsun eve bakıyorsun eyvallah ama görev sadece bununla bitmiyor ki.
Anlayışlı insana denk gelmek mucize oldu artık günümüzde.
Allah yardım etsin ablanıza bari söyleyin de yontsun biraz o kalası...31 Yorumla- +1 yıl
Bence burada şu yanlış yapılıyor. cinsiyet ayrımcılığı yapmadan olaya yaklaşmak gerekiyor. sorumluluk bilinci yoksa erkek te de kadında da bu ve benzeri sorunlar hep yaşanıyor, yaşanacaktır. flört , söz, nişan süreleri tanımak için en iyi fırsattır zaten. ancak bunları nasıl değerlendiriyoruz. hahhh hihhhh kahkahalar, şakalar, oynaşmalar, öpüşmeler pat süreler bitiyor. bakmışsın evlenmişsin anne olmuşsun. peşisıra şikayetler.
onun için herkes kendini sorgulasın, evlliğe hazır değilse sakın evlenmesin lütfen.
+1 yılErkeğin kadına yardım etmesi ifadesi baştan doğru değil zira hâlâ esas sorumluluk kadında erkek de ucundan tutsun is görsün gibi oluyor. Hayır. Erkek de kadın kadar ev işlerinden mesuldur. Hatta yeri gelir kadın aylık döngüsü gereği güçsüz düşer de erkek esas sorumluluğu üstlenir kadın da ucundan isterse yardım eder. Ufak bir düzeltme yapmak istedim ifadeler de masum olmayabiliyor çünkü biz fark etmesek de.
Ablanız için çok üzgünüm. Tez zamanda eşi bazı farkındalıklara ulaşır umarım. Ya da aile terapisti öneririm.20 Yorumla
+1 yılÇok çok çok çok çok doğru. Hizmetçi arıyorlarsa yalnız yaşayıp hizmetçi tutsunlar kendilerine. Kadınlar da insan hem çalış hem eve bak hem kocaya bak hem çocuğa bak oldu. Erkekler de sadece çalışıyorum diye ağlıyorlar. E bir zahmet onu da yapıversinler koca g*tlerini kaldırıp. Eşşek gibi ev işlerine de yardım edecekler çocuklarına da bakacaklar. Adam olsunlar.
10 YorumlaBen şahsen kadından sadece akşam eve geldiğimde yemek olsun isterim başka bir şey değil :) tabi böyle hastanelik durumlarda eşime bakarım yemeğini de yapar çocuklara da bakarım bu yapılması gereken bir şey ben ona destek olurum oda bana ama bekar bekar takılıyorum :9 elbet bir gün asdad
20 Yorumla
+1 yılAblanın suçu. Böyle öküzleri seçen her kadın bunları yaşamaya mahkum. Flört denen bir şey var. Flört ederken sorular sorun, bir birinizi tanıyın, düşünceler, fikirler ne öğrenin bir güzel. Sonra eşim yardım etmiyor diye ağlamayın. O tür öküzleri eş diye almak yerine yalnızlıkla terbiye etmeniz gerekirken nice adam gibi adamı yalnız bırakıp öylelerini eş diye alıyorlar ya... Müstehak senin ablana. Şimdi çeksin dursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü oldu. Pek zaman geçiremediler. Ailem biraz baskıcıydı
- +1 yıl
Sorması lazımdı ama bu tür şeyler bilinmesi, sorulması gereken şeyler. Aslan yattığı yerden belli olur ya hani. Erkek adamda evinin işini bilecek, bilmek zorunda. Yoksa erkeğim diye de dolaşmasın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖküzlük erkeklerin genlerinde var kiminde az kiminde çok. Yine de iyi düşünelim o an dikkati dağilmiştir, yorgundur hastadır felan😋sonuçta her zaman öyle değiller dimi..😂ayda bir iki kere göstermelik yardımcı olur onu da "hayatım ayıp oluyor ama bunlari bunları yapmiyor muyum?" Diye abartarak söyler yapılan şeyler de onun görevidir zaten ne bilim mangal yakmak, tamir bazen alışveriş ya da çocukla ilgilenme vs tembel tenekeler.. maalesef 🤦🏻♀️
18 Yorumla- +1 yıl
evlenme o zaman köpek sana zorla evlen diyen mi var. öküz babandır bu arada
Cevap sahibi+1 yılCiyaklama oradan Allah annene ya da eşine sabır versin
- +1 yıl
annemin 4 çocuğu var ve en sevdiği çocuk benim. onu bilmeni isterim. bunu sana inandırmak zorunda da değilim. senin gibi erkekleri genelleyen bütün köpek kadınlar evlenmesin
Cevap sahibi+1 yılSenin gibileri hadım edersek bence memleket rahatlar önce üslupla konusmasni öğren öküz kelimesi burada hakaret amaçlı olmadığı net senin zekan yetmediği için muhatap olmaya bile değmesin
- +1 yıl
ben de köpek kelimesiyle hakaret etmek istememiştim desem senin zekan ne anlayacak acaba bunu o zaman
Cevap sahibi+1 yılVe sana hakaret amacıyla kullanıyorum Allah'ın öküzü dingilin üzerine alinabilirdin
Cevap sahibi+1 yılKöpekle öküz aynı seymi hıyar ağası ya ergeni hadi ordan git hesabını bukdurtma bana
- +1 yıl
son yazdığın cümleden hiç bişi anlaşılmıyor. köpek demiştim. ayrıca cahilmişsin de. daha cümle kurmasını beceremiyorsun. hadi uza cahillerle işim olmaz
+1 yılAnne olmak, kadın olmakda her kadının işi değil. Sadece doğurmakla ya da öncesini yapmakla kadın olunmuyor. Dünya benim etrafımda dönsün gibi hallere girmenin alemi yok. Sizin hastahanelerde doğuramadığınızı tarlada bağda bahçede yaylada doğuruyor du Anadolu kadınları
04 Yorumla- +1 yıl
Hay anadolu kadını kadar başınıza taş düşsün yahu. Ameliyatlı diyor kadın, hala savunmak için savunuyorsunuz yuh.
- +1 yıl
Beyinleri yok bacım anlatma anadolu kadini olsum olmasin ameliyatli ve bu kadin cocugu tek başına yapmadi ske ske yardim edicek
- +1 yıl
Zorla konuşturuyonuz mallar
- +1 yıl
Merhametli olun biraz anadolu kadinina sor bakayim memnunmu halinden
+1 yılSonra utanmadan da "ben babasıyım ve söz hakkım var" derler. 2 damla sıvı akıtmakla olmuyor işte.. Herkes böyle değil ama böyle olan da çok maalesef🤦♀️
27 Yorumla- +1 yıl
Ne sıvısı?
- +1 yıl
Ironidir umarım?
- +1 yıl
Ha sen sevişmeyi kastediyorsun anladım. Sevişmede en çok erkek yorulur ama gir çık bel ağrısı yapar 😭😭
- +1 yıl
Off s. lak mısın? Konumuz sexin yoruculuğu mu? Sen baba olma🤦♀️
- +1 yıl
Baba olamayacam zaten %99
- +1 yıl
Sa lakmisin demeseyfin güzeldi ama 😔😔😔
- +1 yıl
@NaneKokusu143 (yorulur) da nerden çıktı !
+1 yılValla biraz da kadınlar şımartıyor. İyi kadın imajı çizmek için başta ataerkil erkeğe ataerkil kadın olarak yaklaşıyor. Her işi yapıyor sonra da kaldıramayacak hale gelince şikayetleniyor. Daha evlenir evlenmez al süpürgeyi deseydi bak nasıl olurdu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu erkekler tombaladan mı çıkıyor, yoksa kadınlar önce evleniyolar da erkeği kutu içinde mi kapıya bırakıyolar? Evlenmeden önce kimin ne bok olduğunu anlayamıyosanız ne skime evleniyosunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki kendini belli mi ediyorlar. Yalancı çok piyasada. Köprüyü geçene kadar idare ediyorlar sonrası malum
- +1 yıl
Aslında sorun anlayamamak değil, anlamak istememek daha çok. Bile bile kandırılmak isteyen birini kandırmak için ekstra hiçbir şey yapmaya gerek yok. Pazardan elma armut seçer gibi birini seçip daha sonra bir zavallı-aşağılık bir mahluk gibi onun değişmesini umut ederek anca bu kadar...
her erkek oyle degıl elbette awa ben şahsen evde ış yapwaw ev ışlerını weslek edınwış ınsanlar var evde aılewe ve bana tuw ıhtıyaclarıwıza yardıwcı olacak doğru kışıler ıle calışwayı tercıh edıyoruw
04 Yorumla
Soran+1 yılHizmetçi falan mı tutuyorsun?
- +1 yıl
yanı ev ışlerı karışık bıraz eşıw sadece her anını benıwle ılgılenwelı bende eşıw ıcın ne gerekıyorsa herşeyın en ıyısını yapwalıyıw bunu sağlawanın en doğru yolu evet evde bıze yardıwcı bırının olwası şart sonucta bu bır ış ben wutlu oluruw eşıw wutlu olur yardıwcıwızı da wutlu ederızşoyle bır wantıklı düşünürsek eşıw bana kıywaz bende eşıwe kıyawaw ee bıze kıw bakıcak her ışı uzwanına bırakwak en doğrusu bence
Soran+1 yılPara var huzur var o zaman sende
+1 yılÇok kötü bir durum. Bence de böyle davranacaksa evlenmesinler. Ben eşim demeden zaten yapmış olurdum, özelikle doğum yaptıysa hiç iş yapmaması için çabalardım.
10 Yorumla
Bu konuda Hadis bile varken yardım etmemeleri akılsızlık olur.
00 Yorumla
+1 yılEvet hayat müşterek, iyi günde kötü günde beraber olalım deniyor. bu sözlerin tutulup her alanda yerine getirilmesi gerekiyor. bu bir sorumluluk, ayni zamanda bir görev. bunu yapamayacak olanların yalnız evlilik değil, kadın erkek farketmez. hiçbir beraberliği yaşamamaları lazım. bu kesin. yoksa mutsuzluk belli ortada zaten.
00 Yorumlazaten ev islerini erkek yapmali bence cunku ev isleri cok agir erkek daha kuvvetli ve dayanikli oldugu icin erkeklerin yapmasi daha dogru olur. Hem erkekler daha guzel yemek yapiyor :p
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar seni alakadar eden meseleler değil. Ablan da doğum yaptı diye cenin pozisyonunda bekleyecek değil hastaneden taburcu edildiğine göre en azından oturup kalkabiliyor olması lazım.
Elin kadını çocuk doğurduktan sonra dümdüz hayatına devam eder. Bizde ''vay efendim doğum yaptım''
Zaten bi şu çocuk doğuranlar, bir de herhangi bir hastalığı olanlar, vay efenim hastayım, vay efenim doktor bana dedi ki diye kafa ütüler dururlar.04 Yorumla
Soran+1 yılKarnından o kesiği sen yeseydin böyle konuşmazdın. Resmen farkındaysan deşip çocuk alıyorlar karından. Ve de bu kadın loğusa. Pes dediğin şeye yaa. İnşallah sen evlenmezsin. Bu gece tek duam bu olsun
- +1 yıl
Keşke bu kafayla sen kadın olarak yaratılsaydın. Çok merak ediyorum o acılar içerisinde kıvranırken ne halt yiyebilirdin. Bu arada sezaryen ile bebeğin anne karnından alınması nasıl oluyormuş aç bir bak YouTube’a. Öyle sana basit geliyorda, o doktorlar dış ciltten sonra gelen her tabakayı parmaklarıyla yırta yırta bebeğe ulaşıyorlar. Sen neyin kafasını yaşıyorsun? He hanzo, ondan sonra kalkar işlerimizi yaparız evde hiç bir şey olmamış gibi. Neden? E hastane saldı eve gönderdi. Kolun kırılıncada alçıya alıp eve gönderiyorlar. O halde sende kırık kolla iş yap? Veya dikişli olduğun halde iş yap? Zaten dikiş patlaması gibi şeyler dizilerde oluyor evet çok haklısın.
Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Hayat müşterektir erkek yeri geldiğinde yemekte yapar bulaşıkta yıkar elbisede asar velhasıl erkek kadını kadın erkeği tamamlar eğer yarısını tamamlayamayan varsa yazıklar olsun ona
00 YorumlaHe hepimiz böyleyiz, gelip buraya yazacağınıza niye gidip eniştenize tavır yapmıyorsunuz ablanız için. Gidin söyleyin iyi günde kötü günde yanında omlak için evlenmedi mi, böyle yemin etmedi mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kesinlikle haklısın evlilik müşterek bir yaşam, erkekte evde kadına her türlü yardımcı olmalı kadının yükünü hafifletmeli ama ülkemizde çok az erkek bunu yapıyor maalesef...
00 Yorumla
+1 yılYardım edilmeli tabii ki ya neden edilmesin birde eşi yani evlilik niye var bi ömür birlikte birbirlerinin nazını çekmek bi hayat paylaşmak yükler birlikte göğüs germek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar öyle adamları daha çok seviyorlar tecrübeyle sabit. Ben çocukluğumdan beri annem hasta olduğu için çoğu ev işini kendim yaparım. Ama kız milleti benim gibi adamlardan nefret ederler. Deveye diken insana... yaranır hesabı.
00 Yorumla Çiftler birlikteliklerinde mutlu ise evin içinde o iş senin, bu iş benim kalmıyor. Her işi yapmaktan zevk alıyor insan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBnd kadınlara ayar olyom böyle adamlara 2 3 çocuk yapıp verdikleri için adamlar çalışyomuş sıyrılyolar tabi
00 Yorumla
+1 yılo ne biçim koca güzelce konuşun kadın lohusa dekorasyonuna girmesin yazık
birde evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriliyor.00 Yorumla
+1 yılGayet doğru. Öyle erkekler zaten genelde anne evinde nasılsa tekrar öyle olmak için evleniyorlar. Bakıcı gibi.
00 YorumlaEvliyim sana hangi birini yazayım
Evlilik kutsaldır evlat kutsaldır candır
Kimi öyle kimi böyle
Senin anlattığın karakter kim00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoru başlığına tamamen katılıyorum. Adam olamayan evlenmesin, kadın olamayan da, bekar kalıp ölün kimsenin başını yakmayın...
00 Yorumla Bence fazla jazz yapmaya gerek yok öyleleri her zaman daha kıymetlidir açık ve net kendini benim gibi paralayanlar kendini parçalamakla kalır
00 Yorumla
+1 yılEv işleri ve çocuk bakımı sadece kadının görevi gibi görülmemeli artık. Yıl oldu 2021. 2022ye de az kaldı. Aşın bunları artık ya
00 YorumlaHer erkek böyle değildir. Genelde hafta sonları temizlik konusunda evde duramam bende. 😃 Biraz hareket lazım.
00 YorumlaHer erkek aynı değil bir tutmak yanlış eşler evliliğin ve birbirlerine olan sorumluluklarını bilmeyince böyle sorunlar oluyor.
00 YorumlaBen elimden geldiğince her şeyi yapardım peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve alihi selamın sunnesi olduğu için sırf saygı herşeydir
00 Yorumla
+1 yılEnişten evlenmemeliydi , bu tipı adam değil kusura bakma
10 Yorumla
+1 yılöylelelerı ıle mutlu oluyorlar baksana. ben herseyı yapıyorum kım kıymet bıldı :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler doğumu anlamaz ki. Dogum yapmiyorlar sonuçta
00 Yorumla
+1 yılKadınlar eşini seçerken lütfen sadece tipine bakmasın.
00 YorumlaGeneli böyle tabikide istisnalar var ama işte erkek zevki için çocuk yapar geri cekilir.
00 Yorumla
+1 yılboylelere 2. cocugu yapmiycaksin kadinlar isi bilmiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle erkek kadına her konuda maddi manevi destek olmalı
00 YorumlaÜlkedeki erkek kesiminin çoğu böyle anneleri düzgün yetiştirmediği için.
00 Yorumlakessinlikle yok yanlis bence bosanirim boyle adamdan yaa ben
00 Yorumla
+1 yılkadınlar da yardım etmeyen erkeği boşasın misler gibi
00 YorumlaHayvanlık başka bir şey değil. O kadın senin kölen mi. Tutup sürüyeceksin bunları sokak sokak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya tabiki her erkek öyle değil bir kişiye bakıp herkesi 1 kefeye koymak hoş değil lütfen ama
00 YorumlaIyi ki her erkek böyle hanzo degil, ama maalesef enişten gibisi de cok var.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayat müşterek yardım etmeli lohusa kadına bu yapılmaz ayıp denen bir şey var
00 Yorumla
+1 yılYardım ederde bazı bayanlarda cok pasaklı gerçekten midem bulanır öyle bayandan
00 YorumlaValla kadınlar eşlerini anlamayacaksa kadınlar evlenmesin
06 Yorumla
+1 yılYani ne desem bos anca kendi adima konusabilirim ben ederim ya 😅
00 YorumlaErkek paylaşmalı eşinin işini de sıkıntısınıda hem gerçekten dine görede böyle
00 Yorumla
+1 yılO senin enistenin odunlugu ablan o adama vernez bidaha
15 Yorumla
Soran+1 yılVerir verir aile böyle zaten kızlar her şeyi yapar ya. Sövecem geleneklere şimdi. Sinir oldum
- +1 yıl
Ablan safmi?
Soran+1 yılÖyle yetiştirilmiş. O da sesini çıkarmıyor. Yine kendi kalkacak o işleri zar zor ablam yapacak. Boşanacak hali yok demi
- +1 yıl
Sen niye bu kadar taktinki bu olaya git ablanin yaninda kal
Soran+1 yılBen mi hamile bıraktım ablamı. Saçmalama çocuğu ben mi büyütcem
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardım etmeyi bırak önce adam olsunlar bence konuşmasıyla insan olsunlar adam gibi görünen taş kalpli varlıklar
00 Yorumlahaklısınız tabii ki. Yani bilmiyorum eğer bir gün evlenirsem karıma hep yardım ederim işten geldikten sonra atletle tv izlemem sonuçta bana hizmet etsin diye evlenmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden sanki doğumu erkekler yapıyor daha hassas oluyorlar ilgi de bekliyorlar.
00 YorumlaKusura bakma ama o erkek y bir okuzmus öküzede hakaret ettik onun yüzünden
Yardim etmek için eşinin doğum yapmasına gerek yok ki her zaman yardım edilmesi lazım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabalık kocalık insanlık görevini yapmıyorsa evlenmeyecek ben olsam boşardım
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden yabancı erkekle evlenin
- +1 yıl
Yabancı erkeklerde sizi bekliyo zaten açmış kollarını 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBaşka yerde ağla
- +1 yıl
burada ağlayan sensin yalnız 😂 yabancı erkeklerle evleninmiş ahaha hepsi sizi bekliyo zaten Türk kızları bizimle evlense keşke diye dua ediyolar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok boş yapıyorsun
- +1 yıl
Boşu senin gibiler yapıyo hayal aleminde yaşamaya devam et:D
Hayat musterektir bence elinden geldikçe yardım etmeli
00 Yorumlaİyi günde kötü günde diye nikahta söz veriliyor iyi gününde herkes yanında ama eşinin ihtiyacı olduğu zaman yardım etmeyeceksen niye evlendin ki
10 Yorumla
+1 yılInsan eşine yardim etmeli.. zaten kadin fazlasıyla fedakarlık yapıyordur. Bunu goz önünde bulundurmak lazim.
00 Yorumla
+1 yılOyle Vala
Kadın hem calısıyor hem ev işlerine koşturuyor keske erkekler de biraz caba gosterse sadece eve para getirmekle olmuyor00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Valla erkekler eşine yardım etmeyecekse evlenmesin. Doğru değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler