Merhaba. Tam anlamıyla hissettiğim yaştayım amma velakin çoğu zaman küçük gösteriyorsun derler zaten bir insanı da, yaşlandıran yaşı değil stres mutsuzluktur kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun. Şunu da eklemek isterim ; karıcığım; senin kaç yaşında olduğunu ne düşündüm şimdiye kadar ne de bundan sonra düşüneceğim. sen üç yaşındasın bebeğim tombul pembe beyaz şirret şirin ve yaramaz. sen on sekiz yaşında sevgilimsin -kocaman gözlü, ince bilekli geyik- . sen anamsın, altmış yaşındasın. sen yaşı ve cinsiyeti olmayan arkadaşsın; büyük kavgamda beraber dövüştüğüm; bana nasihatların en doğrusunu veren ve tehlikelerde kanatlarını üstüme geren. senin kaç yaşında olduğunu ne düşündüm şimdiye kadar ne de bundan sonra düşüneceğim. ve inanmıyorum bir kış günü dünyaya geldiğine. sen mutlaka baharda doğmuş olmalısın, toprak uyanırken.
Rakine | Aile & Toplum konusunda 159 görüş paylaştı.
Yoda
7 ay
47 yaşındayım. 35 gibi gösterdiğini söylüyorlar. Bunu biraz genetiğe, biraz spor yapmaya, biraz beslenme düzenine, biraz da pozitif düşünmeye borçluyum. Ben de daha genç hissediyorum. Bu arada, gençlerin çoğunun karamsar olduğunu ve kendisini çok yaşlı bulduğunu gözlemledim. Üzüldüm doğrusu. Hayat güzel. Yaşamdan keyif almaya bakın. Kabul ediyorum, şartlar sizi bu düşüncelere itiyor. Ama mücadeleyi bırakmayın arkadaşlar. Umut her zaman vardır.
Bir an evvel hayatınızdaki sorunları kökten çözün. Sonra yaşlı görünüm için kozmetik, estetik, makyaj çareleri var. Ruhi bunalım için psikolog, psikiyatr ve ilaçlar var. Bunlara başvurun. Hayat akıp gidiyor Mehlay hanım. O akar siz uzaktan bakar ve şikayetlerinize sadece devam edersiniz. Sonra bir bakmışsınız. Gerçek yaşınız da 70 olmuş. Mutsuz harcanmış bir ömür. Değer mi?
CanErdemEfil | Aile & Toplum konusunda 152 görüş paylaştı.
Yoda
7 ay
24 yaşımdayım, yakında 25 olucam, 19 gösteriyorum, 80 hissediyorum :d ben aslında 23 yaşımda öldüm bile, beni (eğer ki o zamana kadar yaşarsam) 80 imde, 85 imde gömecekler. O vakte kadar ben yürüyen cesedim.
Şu an 66 yaşındayım. sağlıklı bakımlı temiz titiz bir travestiyim. hiçbir kötü alışkanlığım olmadı olmaz da. fitim sporumu, yürüyüşümü düzenli yaparım.50 yaşında gösteriyorum. inanın kendimi 20 yaşında genç bir kız olarak görüyor, hissediyorum. kemdimi, vücudumu çok seviyorum, saygı duyuyor, değer veriyorum. hepsinden önemlisi kendime çok güveniyorum. bu kadar basit aslında.
50 yaşındayım kızım ve kız arkadaşım 40 ve 45 arası 42 gösterdiğimi söylüyorlar hissettiğim yaş ise 05 yaş gurubu çorapları da ıspatı herzaman rengarenk ve cafcaflı çorap giyerim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Admer | Aile & Toplum konusunda 95 görüş paylaştı.
Xper 7
7 ay
29 ama en fazla 23 ya da 24 sanan çok oluyor. Bende şaşıryorum çünkü minyon bi tipte değilim. Ama hiç yaşıma takılan biri değilim, zaman algısından kaynaklı mı bilemem. :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş