Sadakati. Sadakatli biri olduktan sonra bir evliliği yürütmek iki taraf için de daha kolay oluyor. İnsan sevdiğine sadakat duygusuyla bağlıyken ilişkideki her bir sorun ufak bir taş parçası etkisi yaratıyor. Zamanla o problemleri de aşıyorsunuz. Yeter ki arada sadakat duygusu olsun. Bir ilişki için her değerin önemi/yeri farklıdır. Güven gibi mesela. Fakat güven kadar sadakat de benim için olmazsa olmaz bir kriterdir...
beni sevmesi, değer vermesi, kararlarıma düşüncelerime saygı duyması. avrupa vatandaşı olmasına gerek yok nişanlım ingiltere vatandaşı avrupa değil malum çıktı ingiltere :D maddi gelirinin benle paralel olması bu başta gerekli sonra zaten cüzdanlar birleşiyor bir şekilde ben karşıydım buna ama böyle daha rahat. öyle yani aradığımı bulduğum o da beni bulduğu için mutluyum. çok şükür.
Merhaba, Benim için önemli olan ilk başta dini inancı olmasi, ahlakli olmasi. Daha sonra kendime soracağım bir soru olur. "Bu adamdan eş olur mu? Bu adamdan baba olur mu? Yarın bir gün bana bir şey olsa acaba beni benden önce düşünür mü diye sorarım" benim kriterlerim bunlar olur.
Bir değil artık bir kaç tane var hem yaşım biraz ilerlediği hem de ben 2,5 yıl önce boşandığım için... 1- Beni gerçekten sevmesi 2- Bana ablalık falan yapmaya kalkışmaması 3- Libidosun aşırı derecede fazla olması ve hatta ben istemiyorum vs. dediğimde gerekirse bana jir şekilde tecavüz etmesi 4- Birlikte il il arabamızı gezebilmeliyiz
Hahahah yaaa deliii 😂 ama bu onemli cidden ya. Yasadigim ulkeden olmasi, buranin dilini bilmesi onemli bide kaypak olmamasi cok onemli istedigi olmayinca 180 derece olanlar uzak olsun 🙏🏼
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eh ne yapıyım 😂 99 % vatandaşlık peşinde... queen, sen kriter belirtmesen de olur, zaten yakında piyasadan kalkacaksın xd
canım olmaması mide bulandırıcı olmaması kendi bokları varken başkasını o bokla suçlaması birde komik oluyorlar ya o ayrı bir şey Düzgün olsun iyi olsun ben ona zaten ömrümü veririm
Fiziki olarak pek bir kriterim yok kilolu olmasın yeterli ama karakter olarak cok fazla seçiciyim; başta saygıli olmak uzere olgun, kendini geliştirmiş, edepli, inançlı olması gerek
Ten uyumu. Şimdi sadakat yükümlülüğü gereği başka hatun olmayacak. Ömür boyu tek kisiyleysen azami cinsel uyum şart. Bunun için evlilik öncesi cinsel deneyim gerekli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yurt dışında yaşayan Türk erkeği ile evlenirseniz yüzde yüz pişman olacaksınız. Benim için temiz karakterli ve yabancı olması önemli
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendim yurt dışında yaşıyorum, neden öyle dedin ki?
Bende yurt dışında yaşıyorum mesela çevremde çoğu Türk erkeği her haltı yiyip Türkiye’de yaşayan genç saf bakire temiz Türk kadını ile evleniyorlar yabancı kadınla aldatıyorlar çoçuk yapıyorlar. Çoğu evli Türk erkeğin yabancı sevgilisi var bazılarında onlardan çoçuğu.
O senin dediklerin genel de +40 yaş üstü olur, bunun milletle alakalı olduğunu düşünmüyorum, ayrıca din'i kast ediyorsan da, ben kendi adıma konuşayım, benim gibi alevi olan biri ile evlenmek isterdim, hristiyan da olur...
Sırf Alman vatandaşıyım diye eski bir arkadaşım benimle evlensene falan demişti birlikte yaşarız ben seni mutlu ederim falan demişti 😅 ben daha gencim deyip geçiştirmiştim 😅😅
basortulu namussuz o kadar cok ki... basi acik namuslunun cok olmasi gibi... sen sozlerimi şunun gibi anladin sanirim ; kot pantolon giyen ve amuslu olan... bu sözden kot pantolon giyenleri namuslu olmak ne kadar sacma ve canım... basortusuype namuslu olmak bi o kadar sacmalik... ben neden istiyorum sorusunu ise ; keyiff 🙂