Abim evde bize çok eziyet ediyor, yeri geliyor eşyaları fırlatıp kırıyor. Polisi arayıp şikayet de bulunsam uzaklaştırma alır mı?

Kendisi hasta, psikolojik sorunları var. Zamaninda evini ayırdı bize tahammül edemediği için şimdi de 2 aydır bizde kalıyor. Son zamanlarda yine dengesizlikler tuttu. Dün sabah namazı vakitlerinde kaldığı odada kendi kendine bağırdı çağırdı sonrada odasından birşeylerin kırılma sesi geldi. Annem odaya girmeye çalıştı içeri sokmadı kadını. Akşama doğru o evden çıkınca odaya girip baktık annemle. Gece lambasını fırlatıp atmış parçalamış, heryer cam kırığı olmuştu. Annem bakakaldı bir şey de diyemedi. Toplama sakın kalsın eseriyle bu odada da aklı başına gelsin dedim anneme. Artık cidden korkmaya başladım, anneme polisi arayıp şikayetçi olacağımı, bu evden onun gitmesi gerektiğini söyledim saçmala yapma öyle bir şey gidecek zaten bıktı bizden iyice dedi. Ama ben kafaya koydum, bunu yapan yarım Birgün bizi öldürmeye de kalkar. Şikayetçi olsam uzaklaştırma alır mı bu abim olacak şahıs?
Abim evde bize çok eziyet ediyor, yeri geliyor eşyaları fırlatıp kırıyor. Polisi arayıp şikayet de bulunsam uzaklaştırma alır mı?