Bu da benım hıkayem dıyecek etkileyıcı hıkaye yazdınız mı hıc 😊bn yazdım etkıleyıcı bana gore aklımda kalanları yazacağım?

💫Bir_____Dal ______Sigara
Herseyden yorulmuş hayatan asla zvk almayan bir tane genc varmıs. Bu gencin annesi babası yakın zamanda hayatını kaybetmıs. Kimse gencın acısını derdini gormuyormus. Taki karsısına bi kız cıkana kadar o kız gencin butun acılarına merhem olmus. Genç o kadar mutluymuş ki cocuklugunda yasıyamadıgı butun mutlulugu o kızla yaşıyormuş. Kızla evlenmiş mutlulugu daha, cok hısetmeye baslamıs. Taki o rüyayı görene kadar.. Ruyasında genc kız otobusun altında kalıyormus. Anıden uyanan genc ne yapacagını bilememis çok korkmuş. Sevdıgı kızında birgun avucları arasında kayıp gıdecegını hissetmis. O gunden sonra kızın üzerıne çok düşmüş. Her sanıye yanında olabılmek ıcın işini gucunu bırakmıs. Kız ise bir turlu anlam veremıyormus sevdıgı adamın boyle davranmasına. Aradan 1yıl gecmıs bu ruya ise gencı yerbıtırırmıs.
...🖤
Bırgun dışarıda otururken kız gence sorar derdıni, genc ıse yok bırsey der , kız gence ısararcı olsada genc cvp vermez. Kız artık benı eskısı gibi sevmıyor dıye uzulerek gencın yanından kalkar ve kosarak ordan uzaklasır. Genc koşsada kıza yetisemez...
...💔💔💔💔😞
İşte genc gordugu ruyayı yaşıyordu. Kız otobusun geldiğini fark etmez, ve otobusun altında kalır. Genc sevdıgı kızı otobusun altında can cekısırken gorur. kız gencın kollarında hayatını kaybeder. Genc sevdıgı kızı kendı ellerıyle karatopraga teslım eder😞Genc artık eskısi gıbı mutsuz bir insan olur. Hic bır sey onu mutlu etmez. Hayatan kopmak icin bı ucurumun kıyısına gıder ve kendıni atmak icinyaklasır ucuruma o kadar yorulmus bıkmıs kı hersryden yanına gelen yaşlı adamı görmez.
yaslı adam:"DUR EVLAT YAPMA "der.
genc ıse "SEN BENİM NELER YAŞADIĞIMI BILIYORMUSUN "der.
yaşlı adam: "AZ ÇOK TAHMİN EDIYORUM", GÖZLERİNDEN HER ŞEY OKUNUYOR "der.
genç ise "ANLAYAMASIN"der. ucuruma daha, fazla yaklasır.
YAŞLI ADAM:"DUR YAPMA ÖNZE BENİ DINLE DEDİKLERİMİ YAP SONRA İSTERSEN AT KENDINI "DER genc zor ıkna olsada yaşlı adamın yanına gıder ve dedıklerıni yapar.
YASLI ADAM:"BAK GENÇ SU SIGARAYI AL İC "
GENC "BEN SIGARA İÇMEM" DER. Yaslı adam gence kızar.
"DEDIKLERIMI UYGULA SADECE "der. Genc yaslı adamın ne yapmak ıstedıgını merak eder ve dedıklerını uygular.
YASLIADAM: Sıgarayı ic , izmartıni de avucunda sondur. sonrada sıgarayı yere at der.
Genc canı yansada yaslı adamın dedıklerını anla sada dedıklerını uygular.

... YASLI ADAM
"Devamını oku bence 😊
Güncellemeler
+1 yıl
BAK EVLAT BU İÇTIGIN SIGARA SENDİN. SİGARAYI İCTIGINDE ACIKARIN BASLIYO. AVUCUNDA IZMARTINİ SONDURMUSTUN CANIN NASIL YANMISTI DEĞİL MI BAK GENÇ ODA SENIN SEVDIKLERININ ACISI , AMA BIRGUN O AVUCUNDKI YARA GECECEK DEĞİL Mİ SADECE IZI KALACAK DEGIL MI ? BAK GENC BIRGUN SEVDIKLERININ ACISI DA HAFIFLEYECEK , HATTA SENIN ADINI DUYDUKLARINDA HATIRLAMAYACAKLAR BİLE , SİGARAYI YERE ATIGINDA NE KADAR DEĞERSİZ OLUYOR DEĞİL Mİ? BIRGUN COPCU GELECEK O SIGARAYI COPE ATACAK. İSTE SENDE BOYLESIN GENC
Güncellemeler
+1 yıl
Genc, yaslı adamın dedıklerınden
etkılenır ve intıhar etmekten vaz gecer. O gunden sonra mutsuz olsa bile kafaya takmaz. Herseyı dolu dolu yaşar. Hep yuzu guler yaslı adamın yanında kalır. Yaslı adamda onu oglu gıbı sever mutlu mesut yasayıp gıderler😊😇

Aslında daha guzeldı ama aradan 3yıl gectı aklımda kalan bu kadar alıntı olmadan hepsını kendı kafama gore yazdım bıraz da yasadıklarımı yansıtım sayılır keyıflı okumalar umarım sızde sevmısınızdır.😊
Bu da benım hıkayem dıyecek etkileyıcı hıkaye yazdınız mı hıc 😊bn yazdım etkıleyıcı bana gore aklımda kalanları yazacağım?