"İNGİLTERE' DE RAFLAR BOŞALDI... PANİKLEYEN MARKETLERE KOŞTU... İngiltere’de tedarik zincirinde yaşanan kriz sürerken, panik alışverişine başlayan vatandaşlar market raflarını boşalttı. Ülkede endişe hâkim."
Merhabalar, İnanıyor musunuz bu habere 😃 Yoksa inanmayacak mısınız, çok yakında yaşayacağımız bir durum; inanırsanız iyi olur.😁
Küreselciler bunları çok önceden belirliyor zaten yani bildiriyor artık ne kadar güçlü iseler "al bak bunları bunları yapacağız ama sen kendiliğinden geliştiğini zannedeceksin yine hahah" dercesine kartları açık oynuyorlar. Bizde de zam üstüne zam...KITLIK EKONOMİSİLondra merkezli Küreselcilerin planlarını önceden ima etmekle meşhur olan The Economist yeni kapağı için bir video hazırladı. (Paylaşamadım ama içerik görselde) Rüzgâr ve rüzgârın arkasından gelen uyarı sesi ile "iklim" gündem eden dergi, "kıtlık ekonomisi" başlığı ile gelmekte olan kıtlığı işaret etti. Şimdi de Dünyayı iklim ile dövecekler, ulus devletler iklim ile dize getirilecekler, suni bir kıtlık ile yine nüfus artış hızını düşürme planları yapıyorlar! Kendi kirlettikleri dünyanın faturasını masum insanlara kesecekler! Planları tıkır tıkır işliyor. Elbet Allah' ın da bir planı var, umutsuz değiliz ama biz bu dünyaya imtihan için geldik ve imtihandayız. Allah' a havale ediyorum deyip sıyrılmak yakışmaz; önce tedbir sonra tevekkül :) İnsanların uyanması uzun zaman alacak gibi çünkü inanmıyorlar, konuşanlar da susturuluyor zaten önceki konularda da olduğu gibi...
Küresel sistem dünyayı tek tipeştirirken özgür düşünceyi de rafa kaldırıyor. Amerikan Küreselcilerinin dergisi "Time dergisi" bahar aylarında kapağına yanan bir dünya koymuş ve ardından dünya yanmıştı, buna şahit oldunuz. İneklerin çıkardığı gaz dünyaya zarar veriyormuş ama yapay et fabrikaları zarar vermiyor öyle mi? Ve bizden buna inanmamızı istiyorlar. Google iklim ile ilgili eleştiri yapanları engelleyeceğini duyurdu, aynı kararı tüm sosyal medya platformları alacak. Sadece Küreselcilerin konuştuğu başka kimsenin konuşmadığı, fikrinin olmadığı bir dünyaya hoş geldiniz! Dünyaya davana sahip çıkmak için gönderildin.#uyan #sorgula #hareketegeç
2008 deki krizin provasını şu an yaşıyoruz ama germek bir kriz dünyayı bekliyor. Sadece ekonomi değil sağlıkta etkilenecek. Dünyamız yaşlanıyor artık ama buna karşı gençleşen (anlaşılan) bir kitap var elimizde. Aklımızı başımıza alıp okusak doğru yolu buluruz inşallah.
İnanmamak için bir neden yok. Biri pandemiden bahsetseydi alay ederdik. Oldu. Evden çıkmak yasaklansı. Sokağa çıkmaya korkar oldugumuz durumumuz oldu. Zorla korkutularak aşılandık. Aşıyla ilgili spekülasyonlar aldı başını gitti. Kıtlık gelmemesi için bir sebep yok. Sadece ülkenin değil dünyanın durumu ortada.
Ben bir müslüman olarak bu olaylara baktığımda gerçekten bu olayların nedenin bize Allah'ın azabı olduğunu düşünüyorum ve nedensizce mantığım bu olayların küreselleşme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Dünya da kötülük yapan var diyemeyiz o zaman Allah' ın azabı mı diyelim? Veya Allah' ın azabıysa bile bunu nasıl, hangi yolla yapıyor? Allah' ın azabı ise neden bizi uyarıyor?
"Sen böyle yaptığın için bunlar olacak" azaptır. "Onlar bunu yapıyor, uyma, dinleme" azap mıdır?
@UDixon34 kardeşim insan eli veya Alllah' ın isteği ki Allah istemedikçe insan eliyle zaten olmaz da sonuçta bir aracı var bazı şeyleri gerçekleştirmek için ondan bahsediyorum.
Kıtlık gelırse aç kalırız ülkecek zaten bizimkiler kıtlık yokkende depolamayı sevıyor cünku. Ekonomide malum kimsede para yokki kıtlık zamanı depolasın :/ fiyatlarda tavan yapar kıtlıkta makarna 30₺ den satışa sunulursa şaşırmam