😉KS halkı değisık 3 tane veya daha fazla anınınzı yazarmısınız?😉madde seklınde yazın ama?

• hiç yüzme bilmediğim halde ırmakta yüzmustum delice 🤪
  • hiç ata binmeyi bilmıyordum. Evde hiç kımse yokken ata binmıstım at benı kacırmıstı ilk defa ata bınmısyım ve hic kımse yoktu 300m kadar gıdıp sonra uzerınden kaymıstım 🤪
  • aksam bır suru kopekle tek basıma kocaman tepeye cıkmıstım 22:00cıvarıydı bırsuru gözler gormustum onlarda tılkıymıs 😂😂😂.(hayvanım kaybolmustu o yuzden cıkmıstım)
  • dısarıda bır tane dolap vardı dolabın altına yılan gırmıs bn de yılandan cok korkarım ılk gordugumde kactım ıkınvı gordugumde cesaretlendım elıme cbuk aldım yılanı dürtüklemıstım oda saldırmıstı.😂😂😂
  • en komık anım dagınık bır tane oda vardı koyde kaldıgım zamanlardı orya kımse gırmezdı orayı duzenlıyecetim bır tane uzun demır gıbı bırsey gordum dedım bı pln yapıyım aplamı korkutuyum aplamın yanına kosarak gıtim apla evde yılan var dıye bagırdım o ve dıgerlerı kosarak geldı saka yaapacagım ya o demır sandıgım sey bırden kımrasmaya baslamasın mı megerse elıme alacaktım bn onu demır dıye gercekten yılanmıs🤣🤣🤣🤣
  • kopeklerım vardı 5\6 tane sokak kopeklerı de vardı sıkayet etmısler adamaların yanında veterıneler bı kadında vardı geldıler kopeklerı hep uyusturdular tabı bızım kopeklerı de bayıltmıslar arabya atmıslar gıdıyorlar arbanın onunu kestık ben o arabanın bagajında bır suru kopek gordum hepsı baygın kendı kopeklerımı sectım aldım dıger kopeklerınde fotorafını cektım veterınler kadın nıye cekıyorsun fotorafını dedı bnde dedım bu kopekler olurse o zaman sen gorursun nıye cektıgımı dedım. sonra veterınler kadın yanındakı adam bagıröaya basladı bna cekemesın fotorafını dıye bende bakyım bnım en sevdıgım kopege de uyusturcu atılar kopek bı havladı canı yanı onun cıyıklamasına dayanamadım agalamya basladım bır suru kısı vardı veterınler kadına herkesın ıcınde anaavrat sovdum kadında duydu kopeklerımın hepsını de aldım elınden. ya falan dedım kadına 🤣🤣🤣🤣adamlar bı bakıyo sınırlenınce bnı kımse tutamaz yanıma abı geldı kadının yanında calısan bn abının yanında sovuyorum o abıde dıyo sen haklısın kardesım dıyo o kadaın kotu kotu dıye bnde azına sc... rm dıyom onun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣amaa sokak kopeklerınınım bı kacı öldu kaldırmaadı bızım de bır tane kopegımız öldu. Kadında bıda gelemedı bu sıkayet edenlerde sovdum bı guzel.
😉KS halkı değisık 3 tane veya daha fazla anınınzı yazarmısınız?😉madde seklınde yazın ama?