Annem benim tipimi hic begenmiyor ve bunu bana soyleyip yuzume vurup druyor. surekli beyaz olmadigimi ona cekmedgimi esmer oldgumu soyluyor ki cok esmer bir insan degilim cok cirkin bir insan degilim hatta cevremde çok guzel oldugumu çok tatlı oldugumu soyleyen birsürü insan var. Cikma teklifi eden erkekler falan da var cevremde.. ama annem benim cirkin oldugumu soyluyor hep.. az once bana cirkinsin evdeki herkesten cirkinsin tipin pis atalm seni dedi. Baskasi olsa anlarmda insanin annedi soyleynce ayri dokunuyor. Psikoljm bozuldu artik.. siz olsaniz napardiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim annemde oyle. Ben balik etliyim mesela kendisi zayif surkli ay sanatcilar ben kiloda olsalar napar acaba ay cok yiyenler nasil dayaniyor acaba surekli neden yemek yiyosun ayi gibi oldun cok kilolsun falan surekli beni asagiliyor. Onu takmadigim zaman hemen kendini ovuyor ay cok yedim midem sisti ay cok yemek yiyen insanlar nasil dayaniyor buna ay cok zayidfim cok guzelim inadina asagiliyor
26 Yorumla
Soran+1 yılSen napiyosun peki? Uzulmuyor musun? Özguvenin sarsilmio mu?
- +1 yıl
Uzuluyorum icime atiyorum kenara cekilip agliyorum. Ozguven diye bisey birakmadi ki bende.
Soran+1 yılKimseye anlatma bunu cevrendekilerde seni kucuk gorur yoksa sskn anlatma rnn yakn arkadasna bile. Denefim diye söyluyorum
- +1 yıl
Soylemiyorum ki zaten icime atiyorum herseyi
Soran+1 yılEn yakin arkadasim bile baktim tipime laf soyledi aynaya bak ve hergun guzel oldgunu doyle degisme oluyor. Haa erkekler balk etli kzlara bayilir annene sole o kilo alsin
- +1 yıl
Kucuklugumden beri noyle. Yapicak bisey yok malesef zkatlaniyorum iste
En İyi Cevaplar
Evet kardeşim barbara palvin gibi ama ben esmerim diye annem bana PİS ÇİRKİN, EVDE KALACAKSIN, ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU, ZENCİ, diyor ve benimle CİDDİ CİDDİ dalga geçip sinirlenince diyor. Ki durumunuz aynı
10 Yorumla
+1 yılSizden gelen malzemeyle anca bu çıkmış napalım. Diyebilirsin mesela ama ağır olur çok üstüne gelirse kullan bunu. Dalga geçiyordur çokta takmamak lazım ya da kendi kendini tatmin etmek için seni aşağılıyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılIste annneme cekmemisim babama cekmisim ondan cirkin olmuşum
- +1 yıl
Deki olur mu oyle şey ne biçim verdiysen geni adamcağız toparlayamamış de hafiften kendinide ez hani takmıyorum ki sen neyin kafasındasın ayağına Alttan altta da giydir
ben öyle yapıyordum bayadır hakaret etmiyorlar en son babam eşşekoğlueşşek demişti bende evet öyleyim diye karşılık verdim ama aramız iyi şimdi.
Soran+1 yılHmmolur :) denicem eyv
+1 yılKARGA yavrusunu şahin görürmüş atasözü yerle bir oldu anasını satim:D
83 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D aynen
- +1 yıl
BU KIZI ANNESİ çirkin buuyormuş HANGI ANNE doğurdugu kızını evladını begenmez be adam atasözünün nesi ters geldi söle bakalım kargaya yavrusu şahin gelirmiş bir araştır ;=)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
43Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. KS sitenin sayesinde Beyaz tenin daha iyi olduğunu öğrendim ama nedenini anlamadım.
Biz brozlasim diye uğraşırken.
Sen babana benziyorsan huy suyu olarak ona öfkeliken sana kızıyor ola bilir mi21 Yorumla
Soran+1 yılYok onla alakali degil babmi seviyo beni sevmio ki ben cokta esmer biri degilim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Şaka yapıyor olsa gerek.. Anlamıştır senin bu konuda hassas olduğunu.. Ama şakanın da suyunu çıkarmış. Söyle ona bir daha yapmasın bunu..:)
17 Yorumla
Soran+1 yılSska degil. Söylüyorum devam ediyor
Soran+1 yılAyrica hassas oldgumu anladgini farkettikten sonra kendimi begenmis gibi yaptim devam etti ama
Soran+1 yılBabam saygszlik yaptgimi sonunun kotu bitecegini soyledi. Kardesimi vurdumda :) bbm anneme tapack az kalsin
Soran+1 yılHep yapiyor. Konusmycam belli
+1 yılyani takıldığın şeye bak :)))
Anan çok mu güzel de seni beğenmiyo ki !!
Demek ki güzelsin teklifler falan :)) kafana takmaya gerek yok.17 Yorumla
Soran+1 yılInsann zoruna gdiyor
- +1 yıl
Valla ben olsam annemle dalga gecerdim :)))
Senin yaptığın bu kadar olur işte diye :))
Soran+1 yılSoyluyodum ama dun cok cddi ve agr knstu
- +1 yıl
salla gitsin ya nolacak...
O zaman evlatlıktan reddetsin seni :)))
Madem çok çirkin buluyor :))
Soran+1 yılNn reddedecem annelikten
- +1 yıl
dava açalım annene :))
Hakaret etme suçundan dolayı...
Ben yardımcı olurum sana :D :D
Soran+1 yıl:D eyv
+1 yılkardeşin var mı? varsa onlara nasıl davranıyor?
Bence git annene deki niye bana böle diyosunn sen doğurdun beni paranoyaklaşma anne, de15 Yorumla
Soran+1 yılKardeslerim ona cekmis onlari sever
- +1 yıl
o zaman isyanın en kralını yap,
Soran+1 yılIsyanin en kralini acsana :D
- +1 yıl
doğurmasaydın l*n de böle olcağını bilsem çıkarmıydım de. tek başıma oldum sanki , de işte yardır gitsin :D
Soran+1 yıl:Dd
+1 yılannen bilerek sölüyodur onu ciddiye alma her anne şaka olsun diye öyle şeyler söler yoksa bir anne çocuğunun kötülüğünü istermi?
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sinir oldum sska degil bagrarak cddi bir sekilde dedi
+1 yılCekemiyor dicemm garipp bence annen kendino begenmiyor ve bunun hirsini senden cikariyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBnden guzel ama ona gore vee bn ona cekmemisimki
- +1 yıl
Anne baba ayrimi peki?
Sende söyle. haspam önce sen kendine bir bak de sen aynayı en son gördügün tarihden beri cok sey degiştigini söyle. paçalı donlar artık seksi degil anne de
01 Yorumla
Soran+1 yılZuhahahaha cok güldüm eyv :D
esmerler candır beyazlar heyecandır. belki şaka yapıyodur. esmerler hep güzeldir. bende emserim keşke bırazdaha esmer olsam takma
01 Yorumla
Soran+1 yılDiosun :O
+1 yılsenin anan mal bence o ne saçma bir kafa yapısı l*n esmerlik çirkinlik değildir
Rabbim beni böyle yaratmış senide öyle yaratmış de geç31 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyoki
çirkinsem doğurmasaydın falan de. sana çirkin dediğinde alınmak yerine evet çirkinim de ve geç. gerisini o düşünsün.
21 Yorumla
Soran+1 yılCirkin degilimkk nye ole diyim kendime
arkadaş hep böylesiniz bak güzelliğinize laf söyleniyor burada trip yapıyosunuz gizli yazmayın haklılar mı değiller mi karar verelim ama eminim ki gizli sorduğuna göre tipsiz bişeysin
024 Yorumla
Soran+1 yılGizli sormam gerek bni sevn kuzenm var herseye bakiyo gorur yoksa.
Soran+1 yılSimdi gaza gelip boyle bsey yapmim derdim ama.. bekle.
Soran+1 yılTwitter var mi face ya da
Soran+1 yılCok zekisin ama resim yuklenmiyo
Soran+1 yılMesajm gtmio vala :D
Soran+1 yılXper 1 diyemis..
Soran+1 yılNapalm olmuyo sansna küs :D
Soran+1 yılTemam
Soran+1 yılTesekkur ederim :) de kucuk muyum ki kac yasndaym bilion mu?
Soran+1 yılNiye sevdgin kızın ismi mi? Sen kac yasindasin?
Soran+1 yılHmm. Ben 18. ins evlenrsiniz o zaman. :)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanada yaratıksın hayvansın diye hakaretler ediyor ama umurumda değil ben kendimi biliyorum sende güven kendine umursama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılMerk ettim tipini valla ozguven brakmadi
Cevap sahibi+1 yılannem öyle desede sinirindendir idare eder bir tipim olduğunu düşünüyorum en azından bu halimle çıkamayacağım kız yok :D
Soran+1 yılVer instgramni bakayım :D
Annen sana şaka yapıyor anlamıyormusun. Sende ona becerememişsin ben napim desene. Suç sende sen bu kadar yapmışsın de.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaka felan degil gayet cddiydi hep yapar bunu
+1 yılbaban, baban değildir !! tecavüz sonucu ortaya gelmiş olabilirsin !! annen bunu herkesten gizlemiştir !!
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyesizlesme. Babama cok benziyorum.
Şaka yapıyordur ya da kızında öyle diyordur kavga ederken
04 Yorumla
Soran+1 yılYok cddi
Soran+1 yılYok bbma cok benzerim bbmla aram iyi degldir orta. Ayrca annem ole bir insan degil
+1 yılKirpinin yavrusu bile kendine güzel gelirken annen sana boyle şeyler soylerki bence senin değil annenin psikolojisi bozuk ;-)
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaten belli :D sorunlu sey
+1 yılbir kız için bunu duymak çok acı verici bişey olsa gerek, annen nasıl böyle bişey diyebiliyoki sana annen sorunlu bence...
12 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu zaten
- +1 yıl
sen de onun sorunlu olduğunu yüzüne vur ve sorunlu olduğu için de bu sözlerini kale alma...
Bence kiskaniyor seni. Yine sana laf vurmaya calisirsa, "ayni sana cekmisim ya" de. Ayrica, analik olabilir mi bu annen?
10 Yorumlaöz annen değildir o zaman.. hiç bir anne çocuğunu beğenmemezlik yapmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılOz öz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene babana bnzemysan üvey evlat olablrsn annende kzp duruyoms
03 Yorumla
Soran+1 yılBabama asiri benziyorum
Cevap sahibi+1 yılO zamn annen babann ikinci eside olablr cnku bir anne asla kzna çirkin muamelesi yapmaz
Soran+1 yılYav yok ole bsey kuzenler zaten
+1 yılSenin ananen ayıptır söylemesi anne değil hadi ordan et onu büüyde hayatını kur ya karııs insan yavruusna evldına çirkin demri be.
00 Yorumla
+1 yılSenin ve babamın icraati suç sizde isteksiz seks yaparsan boyle oluyor demekki de :)
06 Yorumla
Soran+1 yılIkizim var.. o beyaz feln onu seviyor o niye bole oldu der
- +1 yıl
Bidaha demesini istemiyosan soğuk davran surunsun belki kardeşine sen olmadan diyodur
Soran+1 yılKardesime bn olmadan ne diyodur?
- +1 yıl
Sana söylediği sözlerin aynisini
Soran+1 yılHerkes icinde dio zaten ben yokkende dio
- +1 yıl
Hiç konuşma yüz verme soğuk davran
Sende ne hissettiği açıkça belirt bana öyle desinler 1 olur 2 olur sonra yıkarım ortalığı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli Ediyorum
+1 yılanneler pek böyle birşey yapmaz ama annenin kafada var mı ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiom artk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana benziyosun ya ondandr. Mesela bende babama çok benziyorum annem ona kızınca bana çirkinsin şöylesin böylesin bir ton laf ediyo. Takılma ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo bbmi sever
Cevap sahibi+1 yılSeni çok sevdiği için takılıyo. boşver duyma.
+1 yıltakmamaya calıs annenın pskolojık yardım alması gereklı
00 YorumlaMadem herşey tersine döndü sen de annene terlik fırlat
00 Yorumlailginç hiç bir anne baba çocuğuna çirkinsin demez diye biliyodum
04 Yorumla
Soran+1 yılBenmki soyluyor hep
Soran+1 yılEe bbma cekmisim ona ceksem guzel olurdum
bir kere çirkin kız yoktur eminim sende çok guzlsindir byle dusunme
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ya :) kiz sokaktan falan mi buldular seni acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılBabama benziyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanıyor ya da sorun olabilir ya da kendi istediği gibi olmanı istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun istedgi gbi olmami istyor
Cevap sahibi+1 yılsöyledikleri pozitifse uy ama sana tersse ya da kişiliğini karakterini değiştirecekse uyma
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende özgüven sorunu var bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılOzguven mi birakti
şaka yapıyor olmasın?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Gercekten ciddi.
+1 yılbelki havalı olmaman içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan kzina havalanmasn dye ole der mi ya
annen seni kıskanıyo bence
010 Yorumla
Soran+1 yılAsla. Beyaz felan ya hic kiskanmaz beni
Soran+1 yılOna takmis bir durumda zaten.. ama psikoljkmi becerdi saolsun.
Soran+1 yılBu sefer beni kiskanma diyor
Soran+1 yılGirmedi daha la
Soran+1 yılHmm anladmm denerim saol
+1 yılbelki annene kırıldığını söylemelisindir?
11 Yorumla
Soran+1 yılGörüyor
Kişilik ve karakterinden bahset bakalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin? :o
+1 yılkırgınlığını bile belli etme, duymazdan gel.
05 Yorumla
Soran+1 yılHep suymazdan geldim ama artik cok abartiyor
- +1 yıl
valla çok zor bir durum, sen de onu suçla doğuran o sonuçta :)
Soran+1 yılBana cekseysdin dio
- +1 yıl
inancı nasıl peki? Allahın yarattığına mı kusur buluyorsun falan desen :)
Soran+1 yılSoyledim
+1 yılÇirkinsin baksana gizliden yazmişsin ;)
022 Yorumla
Soran+1 yılYok ondan degil valla beni seven kuzenim var herseyime bakio gormesin diye gizledim :D
- +1 yıl
Talibin çok bakiyorum anneni dert etmene gerek yok madem cirkinim bu kadar erkek nerden geliyor de :D
Soran+1 yılCevremdrki cogu erkek evlenmek istiyor on sekz yasndaym 5 6 tane cikma degilde cikma dsinda evlnme teklifi aldim.
- +1 yıl
İste bunları annene söyle bisey diyemez ozaman. Bu arada üni okumaya calis evliliği unut erkeğin kölesi olursun okumazsan haberin olsun.
Soran+1 yılHarran Ilahyat kazandm :D akademisyen olmak hayalim. Asla evlenip kocamn eline bkmayi düşünmüyorum.
- +1 yıl
Bende Ankara ilahiyat memnun oldum saka değil. öğrenci kartim dun aldim. gösterebiliriz :D sansa bakgidip ilahuyatciya denk gelmişim bu forumda tekin saniodum.
Soran+1 yılCek l*n kartin resmini bakalim :D
- +1 yıl
https://hizliresim.com/V2d1MR buradan bakabilirsiniz ne olur ne olmaz diye bazı bilgileri boyadım :)
- +1 yıl
Bu arada ben düz lise cikisliyim ilk senemde burayı seçtim gelecek sene sinava girsem belki hukuk bile cikartabilirdim çoğu bölümü reddedip ilahiyatı seçtim herkes zor diyor ilahiyata heleki düz liseysen daha zor diyorlar arapça çok zormuş inş. dedikleri gibi zorlanmam elimden gelenin fazlasını yapıcam allah büyüktür.
Soran+1 yılIns korkma eger seversen cok kolay arapca. Ilme merakli ol. Ayrca imam hatipliler nasl olsa bz biliyoruz rahatz kafasindslar dye geri kalrlar hep. benim bbm üniversitede yardoc kuran hocasi ordan biliyorum yani.
- +1 yıl
İnş. yaparım benimde hedefim büyük Ankara gibi bir yerde en az akademisyenlige yükselmek istiyorum bunun için ne yapabilirim not ort kaç olması gerekiyor.
- +1 yıl
Bisey daha sorcam ben arapça hazırlık okumak istiyorum sınava girmesem oto. kaydın olur mu? Yoksa kaydim silinir mi?
Soran+1 yılMuafiyet sinavimi? Unversteye kayt yaptysan tmmdr iste. Not ortalaman yuksek olmali mesela en az yetmis
- +1 yıl
Ne bilim kayit kılavuzunda öyle yazıyordu bende anlamadim ki üniversite telefonları zaten acmiyor kime sorucam bilmiyorum.
Soran+1 yılSen simdi muafyet snavna basvurdun mu? O snavi gecmek cok zor zaten gecemezsin hazrlik okursun. Yok basvrmadysanda tamam iste
- +1 yıl
Yok basvurmadim arapçanın a sını bilmem ama isteğe bağli girmek isteyenlere form mu ne veriyolarmis.
- +1 yıl
Yani isteğe bağlı hazırlık okumak isteyenlere ön kayit formu veriolarmis ben onu almadim benim zaten zorunlu değil mi arapça vermemeleri normal değil mi?
Soran+1 yılZaten zorunlu değil mi arapca vermemeleri normal degil mi cumlesinden hcbsey anlamadim.
- +1 yıl
Arapça vermeleri dicektim herhalde :D madem zorunlu niye ön kayit formu doldurtmuslar ya okulu ariycam birazdan.
Soran+1 yılBazi okullarda hazrlik okumuyolar oyle olabilir ama eger normal kaydini yaptysan tmmdr telas etme
- +1 yıl
Saolasın ama bir yinede okulu arayak ne olur ne olmaz.
Soran+1 yılAra icin rahat etcekse
sizin mahsülünüzüm ne bekliyordunki diyebilirdin
10 Yorumla
+1 yılanasının kızı nolacak anasına bak kızını al :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka l*n :D
- +1 yıl
öyle dersin sende :D
Soran+1 yılHee anldm
+1 yılResim at ki cevap verebileyim?
03 Yorumla
Soran+1 yılInstagram var mi varsa sole ordan bak
- +1 yıl
Instagram hesabının adı ne
Soran+1 yılSole sen takip ederim
+1 yılçirkinsin demekki anneler yalan söylemez (:
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. Degilim 2. Diyelimki cirkinim bir anne cirkin cocguna bunu der mi
- +1 yıl
şaka yapıyorum dostum yaaa :)) bırak ne derse desin anneler özeldir sen onun yanındayken dünyanın en şeker görüntüsü ortaya çıkar emin ol buna.
şaka yapıyordur demez öyle :) :)
05 Yorumla
Soran+1 yıll*n yeter saka degil
Soran+1 yılErgen mi :D la o ne alaka
Soran+1 yılDiyelimki ole. Konuyla alakasi ne?
Mal seviyomuş seni anlamadın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılMal misin ciddi diyorum ne sevmesi
- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılŞakasına diyor olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo cddi
yalan söylemesinden iyidir
03 Yorumla
Soran+1 yılCirkin degilim ama
Soran+1 yılHMm :)
benide annem brad pitt kızlar meymun buluyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNe analar var iste
+1 yılelden çıkarmak istiyor seni :)=
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bunu niye soluyoki
- +1 yıl
bu diyor birini anlasana canım.
Soran+1 yılCok var o
- +1 yıl
tamam birini kandır evlen işte :)
Soran+1 yılOkuyom ben ya
- +1 yıl
niye ya 18 evlenmek isteyen bir sürü kız var bu sitede. sende evlen gitsin. ne yapalım annen baskı kuruyor. hele okul bitince dahada fazla konuşacak :)
Soran+1 yılYok saol almim ben
- +1 yıl
aferin alma zaten şaka yapıyorum. sen okulunu bitir acele etme.
Soran+1 yılEvet
Annen sana halleniyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
+1 yılNazar değmesin diye diyordur ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılKimse yokken bagirarak cirkinsin der mi insan kizina nazar degmesin diye?
- +1 yıl
Ya derse?
Soran+1 yılDemez
- +1 yıl
Hacı bilemedim ki şimdi ne desem...
Soran+1 yılDiyecek bisey yok ki haci sende haklisin :)
- +1 yıl
Bak mesela benim için her anne güzeldir, melektir... sende bir anne aday adayı olduğun için, o yüzden sende bir meleksin bir o kadar güzelsin diyeceklerim bu kadar...
Soran+1 yılEyv :D
- +1 yıl
He ona göre akıllı ol hacı :))
Soran+1 yıl:))
+1 yılannene selam söle hep sen asdas. d
00 Yorumla
+1 yılHastanede karistirmislardir seni
00 YorumlaResmini goster cevap verelim
05 Yorumla
Soran+1 yılInstgramn varsa sole bakarsin ordan
Soran+1 yılSen sole ben takp ederm herkes gormesin
Soran+1 yılMesaj atmayom bri verdi instgramni gordu bak cevaplara.
+1 yılAnnen bnce seni kıskanıyor olamaz dme...
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla
+1 yılEvlatlıksın bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılDusundum lakin Babama cok bnziom kahretsin
Şaka yapıyo ya da kızdırmışsın :)
08 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapmiyor kizdrmadgm zamnlar bile söyler. Mutluyum diyelimki aynaya bakiom bna bakıp pic gülüşü yapar dalga gecercesine
Soran+1 yılYoo ole kndmi bgenen bir tip değilim
Soran+1 yılNe sorcam cirkin buluom bna cekmemssin feln dio iste hep
Soran+1 yılBen bulmuyom pek sayesinde... babm annemci.
içindeyken sarışındım de
00 Yorumla
+1 yılo nasıl anne ya
22 Yorumla- +1 yıl
Nesli tukenmedimi onların ya :P
Soran+1 yılOle isteeeeee...
çirkinsin demekki.. bir resim atsana
01 Yorumla
Soran+1 yılCevaplara bak cirkinmiyim deglmym anlarsin
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında