Annemle annaneme ağza alınmayacak laflar söylüyo kız ve 19 yasında laftan da anlamıyo sürekli erkeklerle takılıyo birkac kız arkadası var onlarla da az konusuyo sürekli para istiyo ben aglamaktan cidden yoruldum ailemin haline üzülüyorum laftan sözden dinlemiyo sürekli hakaret ediyo olgunlasamamıs bir türlü ne yapmam lazım lütfen tavsiye :/
Güncellemeler
+1 yıl
Genellikle arkadaslarına kızıp hıncını bizden alıyo sürekli ama ben artık yoruldum bu durumdan bizden baska onu böyle çeken var mıdır Allah bilir
Evet cok haklisin ama o ceza almadigi icin yapabilecegin bisi yok. O yuzden de simariyor sen kendini kurtar oradan isini eline alip gerisiyle ailen ugrassin
ben ananın yerinde olacaktım ki o kız kendini sokakta bulurdu direk. hadsiz bak para aldığı insanlara küfür ediyor durduk yere
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla annem artık gülüp geçiyo takmıyo her sefwrinde uyarıyorum şuna haddini bildir diye kıyamıyo da evlat diye ama merhamet bir yere kadar ben gerçekten üzüldüm en çok üzüldügüm de annanem kadın içine atıyo hep :/
senin annenin yaptığını benim babam yaptı yıllarca. şu an ablamo tamamen evden uzaklaştırmak zorunda kaldık. o kadar ki şerefsiz biri olup çıktı ve yemediği haltlar kalmadı
bak sana söyliim o ailede olan sana olacak. git şehir dışında filan olu uzaklaş onlardan. annenin de yaptığı normal değil yoksa bu kadar hadsizliğe izin vermezdi
Diyorum bi türlü anlamıyo gerçekten o da naptıgını bilmiyo herhalde kıyamadıgından mı neyden bilmiyorum da kızar eder ama hic dövmez yani kardesim de dinlemiyo istedigi olmayınca intihar etmeye falan calısıyo ilac iciyo kendine zarar veriyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailen cok simartmis belli ki onu senin yapabilecegin bisi yok annenler ilgilenmeli onla
Cidden yoruldum aglamaktan ya o kadar üzücü ki
Evet cok haklisin ama o ceza almadigi icin yapabilecegin bisi yok. O yuzden de simariyor sen kendini kurtar oradan isini eline alip gerisiyle ailen ugrassin
Ben zaten İzmir'de okuyorum şehirdışındayım yani ama asıl üzüldügüm annanem cidden kadına etmedik hakaret bırakmıyo
Anneannene neden kiziyor ki ben anlamadim
Annaneme sen karısmadan baslıyo bir sürü küfür ediyo susmak bilmiyo anneme laf ettigini görünce annanem de üzülüyo otomatikman
Terbiyessiz kiz baban bisi demiyor mu
Annemle babam ayrı babamla görüsmüyorum 17 yıldır
Anladim canim allah sabir versin üni gitmiyorsa baska sehre yollayin sizfe rahat edin az
Bi erkekle konusuyo o da muğladaymıs oraya gitmek istiyo üni için dedim öğrenci şehri seç bende okuyorum diye anlamıyo da sıkıntılı cidden
Amin insallah cok dua ediyorum
boş ver kiz kendi okudugun yere cagirma basina bela olur bu kiz
Bi ara diyodu gelicem diye çok kızdım sakın gelme dedim
Ailen kendi istemis bunu aman sen uzak dur sana zarari olur bunun
Tesekkur ederim bakalım sonu nereye varacak sadece dua ediyorum düzelmesi icin
Umarim düzelir ama anneni de psikologa goturup belki onun kardesine biraz kizmasini saglayabilirsiniz
ben ananın yerinde olacaktım ki o kız kendini sokakta bulurdu direk. hadsiz bak para aldığı insanlara küfür ediyor durduk yere
Valla annem artık gülüp geçiyo takmıyo her sefwrinde uyarıyorum şuna haddini bildir diye kıyamıyo da evlat diye ama merhamet bir yere kadar ben gerçekten üzüldüm en çok üzüldügüm de annanem kadın içine atıyo hep :/
senin annenin yaptığını benim babam yaptı yıllarca. şu an ablamo tamamen evden uzaklaştırmak zorunda kaldık. o kadar ki şerefsiz biri olup çıktı ve yemediği haltlar kalmadı
ha bu arada o ortamda olan sana olacak, ailenden uzaklaşmaya çalış
Ya işi gücü para sürekli aklında bu var annemleri tehtit ediyo para almak için sonra normale dönüyo yumusak davranmaya baslıyo o kadar dengesiz ki
İçine bir seyleri atıyo hıncını da bizden alıyo agzına geleni sayıyo
Annaneme çok üzülüyorum cidden ben sehirdısında okuyorum anca görebiliyorum onu o evde cinnet gecirmeZse iyi
bak sana söyliim o ailede olan sana olacak. git şehir dışında filan olu uzaklaş onlardan. annenin de yaptığı normal değil yoksa bu kadar hadsizliğe izin vermezdi
Diyorum bi türlü anlamıyo gerçekten o da naptıgını bilmiyo herhalde kıyamadıgından mı neyden bilmiyorum da kızar eder ama hic dövmez yani kardesim de dinlemiyo istedigi olmayınca intihar etmeye falan calısıyo ilac iciyo kendine zarar veriyo
Geçen kolunu makasla kesmisti annem zor aldı elinden
Hiç normal değil bende 19 yaşındayım hiç böyle degilim
Cidden öyle yazık yani bir türlü olgunlasamadı
Çek odaya tekme tokat vur bir saatte adam edersin
Psikiyatriye veya psikoloğa götürmeyi denedinizmi?
Evet ilaç vermişti ama kullanmıyor
Kullanması gerekiyor, yiyeceklerine katın
Anneme de söylüyorum ama dinlemiyo etkiler falan diyo bende dedim ver kullansın
Zaten etkilemesi için kullanack
Yok yani annem sanıyo ki krize falan girer diye düsünüyo dedim bende kullanması gerek diye
Raydan çıkmış