evet arkadaşlar 60 - 70 tane krep çıkabilmesi için
unu yumurtayı sütü falan falan ne kadar koymam lazım. yumurta vardı heralde dimi tarif de :D
unu yumurtayı sütü falan falan ne kadar koymam lazım. yumurta vardı heralde dimi tarif de :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
10 yumurta 1 kilo un ve sütünü kıvamına göre ayarlarsan tutma ihtimali olur belki doğaçlama yaptim yani başka türlüsü yok..
10 tane yumurta neyse de 1 kilo un çok değil mi ya :D sen ciddi misin
1 kiloluk unu karıştırcak kap var mı ki ya :D
Ozman kendin yap akıl alma uğraş verdik burdaa ey gidi 😏
ya bilmediğim için soruyorum ilk kez denicem. 1 kilo unu kabın içinde düşününce bi an yok artık maytap mı geçiyo acaba dedim :D kusura bakma
Vallaha uğraş verdim yaa düşündüm hatta denemeden sonuç bulmak diye bir şey yok kurdum olabilir gibi
:D daha önce hiç krep yaptın mı ya da yaptıysan kaç tane çıkardın
Yaz kızım, 10 kilo çimento...
:D Ln bildirimi görünce nasıl da sevindim ahan tarif geldi yaşadım diye :D soruya tıkladım gördüğüm cevaba bak yaz kızım çimento :D neyse biri yardımcı olur diye umuyorum
gerçi burdaki kızlar G. T ünü yıkamaktan aciz de :D hani belki arada kendini geliştirmiş bi hatun çıkar
Krepler büyük mü olacak
ya normal hani bu ince krep tavası var ya ondan
eeee cevap ?
Ben sana şöyle söylim 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su kabartma tozu, un vs ile 3 tane rahat çıkıyor artık sen hesap et😄
kabartma tozu mu :D ya videolar da hiç denk gelmedim kabartma tozuna ya da ben mi duymadım acaba o kısmı bu arada ilk kez yapcam :D aç gözlü olduğumdan :D daha doğrusu krepi çok sevdiğimden diyelim de kibarca olsun :D bu yüzden çok çok çıkarmaya çalışıyorum
Var tabi kabartma tozu olmaz mı krepten bahsediyoruz değil mi? bide 60 tane kendin için mi cidden😄
evet krep bu işte :D
https://youtu.be/SsApPI5qoV4
yani 60 tane yerim diye düşünüyorum :D
hımmm kabartma tozu , ben tarifi biraz da incelim o zaman
benim aklımda
yumurta süt tuz un diye kalmış :D
Kabarma tozu bu tarifte yok ama ben koyuyorum gayette güzel oluyor. 60 tane yiyemezsin bence yaa
peki kabartma tozu ne işe yarıyo ve nasıl konuyo napılıyo
yani bu tarif de hepsini koy unun portusu kalmayana kadar karıştır modu
kabartma tozu koyarsam napmalıyım :D
ya annem şehir dışına misafirliğe gitti onu aramak istemiyorum elime yüzüme gözüme bulaştırırsam maskara olmim bide :D onun haberi olmadan yapim diyorum.
60 a gelince bence yerim çıkarsa tabi :D ya da yiyemem mi acaba :D çocuğun gözü aç ya :D :D ama 3 tane pizzayı 2 gün önce gömdüm yani :D sağlam yerim
Kabartma tozunu önce unu ekle unun üzerine dökmen gerekiyor yani unla beraber karışması gerekiyor ki etkisi olsun😄
ne zor işler bunlar ya :D güzel olan şeyler neden hep zahmetli ve zor :D of artık bakalım yapcam bir şekilde , elime yüzüme gözüme bulaştırcam sanki gibi geliyo ama :D genede yılmamalıyım :D sağolasın iyi günler
Yok ya zor değil çok kolay aslında belkide benim hevesim olduğu için bu tür şeyler kolay geliyordur bilemiyorum. Neyse rica ederim iyi günler 😊