İlk kullanacaksan eger dengeni ayarlayana kadar kısa bir sürüş yap ve dur bunu bi kaç kez tekrarla. Ayrıca taksilerin indi bindisi 15 lira. O parayla 13-14 dakika marti kullanabiliyorsun. Tabi hangi ilçede yaşadığın önemli çünkü alternatifleri çıktı daha ucuz ve bazıları açılış ücreti almıyor.
Onun fiyatına bak ikisini karşılaştır ona göre karar ver ve ne amaçla kullanacaksın ona bak. Mesela işe gidip gelmeye kullanacaksan marti ile kaç dakikada gideceksin onu hesapla kaç para tuttuğunu tahmini bir rakam olarak çıkarırsın. Pahalı mi degil mi bu biraz görece :)
Genelde kilolu insanlar mutsuz olduğu için kendini yemeğe verip öyle kilo alıyorlarmış demek ki sende mutsuz olduğun için yemek yiyerek mutlu olmaya çalıştın değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazı günler kullanıyorum. İlk başta hafif zorlanıyorsun ama hemen alışıyorsun ve aşırı keyifli oluyor :)
Düşmem değil mi?
Birde biraz pahalı gibi
İlk kullanacaksan eger dengeni ayarlayana kadar kısa bir sürüş yap ve dur bunu bi kaç kez tekrarla. Ayrıca taksilerin indi bindisi 15 lira. O parayla 13-14 dakika marti kullanabiliyorsun. Tabi hangi ilçede yaşadığın önemli çünkü alternatifleri çıktı daha ucuz ve bazıları açılış ücreti almıyor.
İzmirde yaşıyorum ve bin bin de var burada
Onun fiyatına bak ikisini karşılaştır ona göre karar ver ve ne amaçla kullanacaksın ona bak. Mesela işe gidip gelmeye kullanacaksan marti ile kaç dakikada gideceksin onu hesapla kaç para tuttuğunu tahmini bir rakam olarak çıkarırsın. Pahalı mi degil mi bu biraz görece :)
Yok ya ben sadece eve gitmek için kullanırımda yokuşta da gidebilir mi bu?
Çok dik yokuşta yavaş çıkıyor tabi kiloya bağlı. Ben 1.90 90 kiloyum yokuşta gücü yetersiz kalıyor ama dediğim dik bir yokuş
İnşallah gider ya biz ev yokuşlu bir yerde yer alıyor ondan sorun olmaz umarım.
50-60 kilo arasıysan sorun olmaz ama kullandığın martının bataryasına da dikkat et 80 ve üstü olanı bulmaya çalış yokuşlarda daha iyi olur.
Onu bulmak çok zor çünkü çoğunun bataryası düşük oluyor maalesef
İstanbul'da daha kolay bulunuyor
Sapmsunda BİM BİM var aynı bunun gibi kullanımı kolay tavsiye ederim çok güzel
Bizim burada da var o ve onuda denicem.
Dene çok güzel
Bizim arkadaş almış bundan, geçen gün denedim. Bayağı turladım İzmir sahilini, ben de alabilirim.
Aynen ben de İzmirdeyim karşılaşırız belki 😊
Birimizden biri düşerken denk gelmeyelim de bari, tanırsın artık yüzümden de gülme bari...
Yok ya bende düşebilirim yani ondan gülme komşuna gelir başına demişler 😊
haha tamam anlaştık o zaman, nereden alacağımı bilmiyorum ama sorayım bir arkadaşa
sahilde çok rahat bulursun
Göremedim ben her sabah yürüyüşe çıkıyorum ama, gözümden kaçmış herhalde.
Konya'da Martı ve Binbin var, Binbin denedim şahane alet. 😂
Onuda denicem sonra ikisi arasında karşılaştırma yapıcam.
Farkı yoktur bence. 😂
Beni tartmaz bunlar ya sonra belediyeye borçlanmayalım
Kaç kilosun ki 🙄
192 130 😳
Şaka yapıyorsun 😲😧
Yooo yapmıyorum 😶😶 senin kaç?
O kiloyla yaşamak zor olmuyor mu?
Diyet filan düşündün mü?
Yoo düşünmedim. Boyuma göre 25 kilo fazlam var ama napim atın ölümü arpadan olsun. Şu şartlarda kim yaşamak ister ki zaten
Genelde kilolu insanlar mutsuz olduğu için kendini yemeğe verip öyle kilo alıyorlarmış demek ki sende mutsuz olduğun için yemek yiyerek mutlu olmaya çalıştın değil mi?
Yo yemek yemeyi sevdiğim için yiyorum. Hayatımda mutluluk ya da mutsuzluk diye kavramlar yok her şeye nötrüm. Öyle boş boş yaşayıp geçmeye bakıyorum
Keşke bende senin gibi olabilsem
Olursun ya neden olamayasın. Ya da olma ne bileyim :D ben intihara meyilliyim benim gibi olmak istemezsin
O zaman vazgeçtim kimse gibi olmak istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum
Umarım mutlu olursun :) seni ne mutlu ederse artık
Samsun da binbin var kullanmadım
Bunların allah cezasını versin.
Neden ki?
Metroya falan bunlarla biniyolar. Bide sağda solda park ediyolar kaldırımda engel oluyor
Evet bu biraz rahatsız edici olabilir
Yok zor değil, hemen alışıyor insan:)
Umarım düşmem ya ama biraz pahalı gibi