Bende müslümanım ve asıl bilimi geçmişte müslüman olanlar yaratmiş incele derim bu saçma insanlara bakıpta din sanıyorsan sende cahil kesime girersin o yüzden yapma. Yaratıcı mutlaka var kuranda sizle savaşmayan sizi yurdunuzdan çıkarmayanlarla iyi geçinin. Böyle ayetler var okuyabilirsin. Güncellemendeki şey dine iftiradır. Bence dine bakıp hocalardan veya boş müslümanlardan soğu cahil çok
Benim müslümanlara bakarak dini yargılandığımı söylüyorsun asıl bu cahil kesime girdirir bir insanı bilimi müslümanlar yaratmadı bilim zaman içinde gelişti bunun çok çok çok az bir kısmı müslüman olan bilim adamları onlar bile dinden çıktığı söyleniyor sizin inandığınız dinin bazı hocaları Tarafından. Yaratıcı mutlaka var diyemezsin çünkü bilime önem veriyorsan eğer bilim adamlarının çoğunlukla bazıları ateist bazıları deist yani yaratıcı var derken tanrıyı kastettiğini biliyorum yani tanrı olabilir de olmayabilir de sen yaratıcı var dersen bana bunu kanıtlayamazsın. ﴿ Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir! ﴾192﴿ Eğer onlar vazgeçerlerse, artık Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.
Bir noktada sana katılıyordum ama gerçekten o cahiller kadar alçaksın kendi attiğin ayetin başini kesmişsin ama devamında sizi yurtlarinizdan cikardiklari gibi diyor sana dokunmayana dokunamazsın insan vucudu bile başlı başina bile mucizeyken bu ne zavallıca bir kafa hoşt der geçerim
Eğer bir kitapta tek bir hata varsa bile o bütün doğruları götürür çok fazla hata var ama ben sadece bir tanesini atıyorum buraya Nisa 34. ayet Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür. Eğer ayet burada şunu soylemeyecekti diye kıvıracaksanız kıvırın ama beni asla ikna edemezsiniz çok fazla müslümanla muhatap oldum çünkü bana göre dinler tamamen yalan tanrı olabilir de olmayabilir de
Al işte tek bir cahilin yorumundan bulup atarsın. Yaratıcınin varligi o kadar acik ki olum gerceginden asla kacamayacaksin. Darabenin 35 anlamı olup ayrilin anlamini bilmeyen bir denyoya ne anlatacaksin. Bildigim cahillerden daha fazlasisin yazık
Senin gibi çok fazlasını gördüm ben merak etme cahilin ta kendisi olmanıza rağmen inanmayanlara cahil dersiniz. Sizde ki sorunu görüyorum ben müslüman ülkede doğduğunuz için ve anne babanız, çevre tarafından allah korkusu manipüle edildiği için saçmalıyorsunuz.
Hemen hakaret etmeye başlayan cahil insanın tekisin inan senin ettiğin hakaretleri ben cahil insanların deliliği olarak görüyorum. Kitap bile yazarım sizin gibi insanları gördükçe
Haklı çıkmak için ilk hakareti eden sensin neyse etmeye devam et benim hayatımdan bir şey çıkmaz ama belki gelecekte cahilliğini öğrenip pişman olursun işte o zaman kendi kendine öyle bir utanç oluşur ki o zaman sana ölüm bile fayda getirmez.
"Onlar sizle savaşmadıkça sizde onlarla savaşmayın sizi yurtlarınızdan çıkarmayana dokunmayın " ayetini yok saymak?"Her canlı yaratığa iyilik etmekte sevap vardır." (Buharî, Edebü’l-Müfred, Hadis no: 379)
Âyet-i kerîmede şöyle buyuruyor:
"Din için sizinle savaş etmeyen ve yurtlarınızdan sizleri çıkarmayan kimselere iyilik ve ihsan etmenizden, onlara adaletli davranmanızdan Allah (c. c) sizleri menetmez. Şüphesiz Allah adil davrananları sever." (Mümtahine, 60/8)
Hepsini iyi oku bunlar senin yüzüne tokat gibi çarpar cahil çok bu doğru lakin insanların dinine saldıran en büyük cahilde sensin hakaret ettim nefret ediyorum sizin gibi kuduruklardan
Eğer bu dine inanıyorsan inan ama müslüman bir erkekle evlendiğinde seni dövdüğünde koşulsuz şartsız itaat edeceksin eğer etmezsen inandığın Allaha şirk koşmuş olursun.
Kendini ne güzel avutuyorsun sen ya 🤣🤣 müslümana zarar veren savaş acan öldürülür Nasıl musluman olmayanlar dahi ülkesini korumak için savaşmışsa tarihte buda boyledir sana dokunmayana dokunmayacaksin
Neyse sıradan cahil insanlardan birisin daha zeki insanlarla muhatap olurum ben kendini geliştirememiş insanlarla değil gözümde gerçekten fikirlerin ve hakaretlerinden sonra hiç Bir değerin yok asla da olamaz. Senin zekana eşit seviyede insanlarla konuş en azından iki cahil gül gibi geçinip gidersiniz.
Kuranda dövmek diye bir şey geçmiyor iffetsizlik yapan kadına oturup ogut verin sonra odanizi yataginizi ayirin sonra orayi terk edin onu birakin diyor. Ben iffetsizlik yapmam yapan düşünsün. Peygamberin hadisleri de kadinlari dovenin hasmi olurum yonunde dini bilmeyen bir kafirin canım nasilda belli
Ayetin çevirisini bile bir yerinden uydurup söylüyorsun iffetsizlik yapana değil baş kaldırmasından şüphe ettiğiniz kadınları diyor yani sen bir erkeğin şüphe duygusuna göre dayak yiyeceksin
Bin delil de getirsem senin gibi baş cahili susturamam. Kendi hazin sonunuz belli arapçanin a sıni bilmez sacma sapan meallerle dine saldırır senin gibilerin yaşamaması daha hayılrı ötede havla lütfen.
Benim alıp veremediğim yok. Sorun dindarların ne alıp veremediği kendi dinlerine inanmayan tüm insanları ayrıştırma ve hakaret etme çocuğunun bedeni üzerinde sünnet ederek onun fikrini dahi sormadan sünnet etmesi yetmez mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dindar olanda beyin olmaz. Kendileri gibi olmayan aklına gelen herşeydir.
Çoğu uydurduğu ve insanları koyun gibi inandıracağı dinini kendi yaratıyor ondandır.
Haklısın canım bence seçimdir ve diktatörlük yapmaya çalışıyorlar.
Canım diye çevirdi Slk yazmıştım
Bende müslümanım ve asıl bilimi geçmişte müslüman olanlar yaratmiş incele derim bu saçma insanlara bakıpta din sanıyorsan sende cahil kesime girersin o yüzden yapma. Yaratıcı mutlaka var kuranda sizle savaşmayan sizi yurdunuzdan çıkarmayanlarla iyi geçinin. Böyle ayetler var okuyabilirsin. Güncellemendeki şey dine iftiradır. Bence dine bakıp hocalardan veya boş müslümanlardan soğu cahil çok
Benim müslümanlara bakarak dini yargılandığımı söylüyorsun asıl bu cahil kesime girdirir bir insanı bilimi müslümanlar yaratmadı bilim zaman içinde gelişti bunun çok çok çok az bir kısmı müslüman olan bilim adamları onlar bile dinden çıktığı söyleniyor sizin inandığınız dinin bazı hocaları Tarafından. Yaratıcı mutlaka var diyemezsin çünkü bilime önem veriyorsan eğer bilim adamlarının çoğunlukla bazıları ateist bazıları deist yani yaratıcı var derken tanrıyı kastettiğini biliyorum yani tanrı olabilir de olmayabilir de sen yaratıcı var dersen bana bunu kanıtlayamazsın. ﴿ Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir!
﴾192﴿ Eğer onlar vazgeçerlerse, artık Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.
Bir noktada sana katılıyordum ama gerçekten o cahiller kadar alçaksın kendi attiğin ayetin başini kesmişsin ama devamında sizi yurtlarinizdan cikardiklari gibi diyor sana dokunmayana dokunamazsın insan vucudu bile başlı başina bile mucizeyken bu ne zavallıca bir kafa hoşt der geçerim
Ben bilim adamlarina uymam kendi tercihime uyarim fazlaca musluman olan bilim adamlari var ne de guzel avutuyorsunuz kendinizi
Eğer bir kitapta tek bir hata varsa bile o bütün doğruları götürür çok fazla hata var ama ben sadece bir tanesini atıyorum buraya
Nisa 34. ayet
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Eğer ayet burada şunu soylemeyecekti diye kıvıracaksanız kıvırın ama beni asla ikna edemezsiniz çok fazla müslümanla muhatap oldum çünkü bana göre dinler tamamen yalan tanrı olabilir de olmayabilir de
Sizlerle savaşmadıkça diyor" sen sana savaş açana teşekkur et
Ayeti falan kesmedim kâfirleri öldürün diyor bas baya
Al işte tek bir cahilin yorumundan bulup atarsın. Yaratıcınin varligi o kadar acik ki olum gerceginden asla kacamayacaksin. Darabenin 35 anlamı olup ayrilin anlamini bilmeyen bir denyoya ne anlatacaksin. Bildigim cahillerden daha fazlasisin yazık
Bak ben insan gibi konuşurken hakaret tarafına geçiyorsun hemen bu ne demek tutarsız görüşlerin var hakaret ederek haklı çıkmaya çalışıyorsun.
SIZLE SAVAŞAN DIYOR MK KÖRÜ
Tutarsiz mi kendi tutarsizliginlan kivraniyorsun cahil jaoxmskxkdkd
Senin gibi çok fazlasını gördüm ben merak etme cahilin ta kendisi olmanıza rağmen inanmayanlara cahil dersiniz. Sizde ki sorunu görüyorum ben müslüman ülkede doğduğunuz için ve anne babanız, çevre tarafından allah korkusu manipüle edildiği için saçmalıyorsunuz.
Hemen hakaret etmeye başlayan cahil insanın tekisin inan senin ettiğin hakaretleri ben cahil insanların deliliği olarak görüyorum. Kitap bile yazarım sizin gibi insanları gördükçe
Haklı çıkmak için ilk hakareti eden sensin neyse etmeye devam et benim hayatımdan bir şey çıkmaz ama belki gelecekte cahilliğini öğrenip pişman olursun işte o zaman kendi kendine öyle bir utanç oluşur ki o zaman sana ölüm bile fayda getirmez.
"Onlar sizle savaşmadıkça sizde onlarla savaşmayın sizi yurtlarınızdan çıkarmayana dokunmayın " ayetini yok saymak?"Her canlı yaratığa iyilik etmekte sevap vardır." (Buharî, Edebü’l-Müfred, Hadis no: 379)
Âyet-i kerîmede şöyle buyuruyor:
"Din için sizinle savaş etmeyen ve yurtlarınızdan sizleri çıkarmayan kimselere iyilik ve ihsan etmenizden, onlara adaletli davranmanızdan Allah (c. c) sizleri menetmez. Şüphesiz Allah adil davrananları sever." (Mümtahine, 60/8)
Hepsini iyi oku bunlar senin yüzüne tokat gibi çarpar cahil çok bu doğru lakin insanların dinine saldıran en büyük cahilde sensin hakaret ettim nefret ediyorum sizin gibi kuduruklardan
Eğer bu dine inanıyorsan inan ama müslüman bir erkekle evlendiğinde seni dövdüğünde koşulsuz şartsız itaat edeceksin eğer etmezsen inandığın Allaha şirk koşmuş olursun.
Kendini ne güzel avutuyorsun sen ya 🤣🤣 müslümana zarar veren savaş acan öldürülür Nasıl musluman olmayanlar dahi ülkesini korumak için savaşmışsa tarihte buda boyledir sana dokunmayana dokunmayacaksin
Neyse sıradan cahil insanlardan birisin daha zeki insanlarla muhatap olurum ben kendini geliştirememiş insanlarla değil gözümde gerçekten fikirlerin ve hakaretlerinden sonra hiç Bir değerin yok asla da olamaz. Senin zekana eşit seviyede insanlarla konuş en azından iki cahil gül gibi geçinip gidersiniz.
Kuranda dövmek diye bir şey geçmiyor iffetsizlik yapan kadına oturup ogut verin sonra odanizi yataginizi ayirin sonra orayi terk edin onu birakin diyor. Ben iffetsizlik yapmam yapan düşünsün. Peygamberin hadisleri de kadinlari dovenin hasmi olurum yonunde dini bilmeyen bir kafirin canım nasilda belli
Tamam kardeşim seni sonsuz bir Cennet hayatı bekliyor nuriler sana hizmet etmek için bekliyor ben ise sonsuz bir cehennem yaşayacağım aynen öyle
Noldu delil getirince sustun? Sizin gibi sahtekarlar gününü beklesin.
Cehennem yaşayacaksın diyemem haddime değil
Ayetin çevirisini bile bir yerinden uydurup söylüyorsun iffetsizlik yapana değil baş kaldırmasından şüphe ettiğiniz kadınları diyor yani sen bir erkeğin şüphe duygusuna göre dayak yiyeceksin
Ben sahtekarım evet sahtekarım zeka dolu sözlerim boş kafandan geçerken adeta susmuş gibi hissedersin zaten
Neyse sıkıldım senin gibi bir cahille yazışmaktan anlamazsın sen
Bin delil de getirsem senin gibi baş cahili susturamam. Kendi hazin sonunuz belli arapçanin a sıni bilmez sacma sapan meallerle dine saldırır senin gibilerin yaşamaması daha hayılrı ötede havla lütfen.
Anandır cahil bir defol delil getiriyoruzhemen konuyu sapitiyon
Şimdi tanrı değil allah diyen çıkar kesin
Ne diyor la bu zırto.
Dinliyorum.
ne alıp veremediğin var?
Benim alıp veremediğim yok. Sorun dindarların ne alıp veremediği kendi dinlerine inanmayan tüm insanları ayrıştırma ve hakaret etme çocuğunun bedeni üzerinde sünnet ederek onun fikrini dahi sormadan sünnet etmesi yetmez mi?
Sorunun ritmine hitaben ben soruyorum dindar olmayanlarla ne alıp veremediğin var?
Kimleri dindar olarak nitelendirebiliriz?
Tanrı çıktı çıkalı Müslümanlık bozuldu
Cahiller çünkü
Ne anlatıyon sen