Aile & Toplum Kalabalık bir ortamda tek başınıza takılabilir misiniz? Maanyyakmıdırnedirya Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mesela kalabalık bir cafe' de tek başınıza vakit geçirebilir misiniz? Ya da kalabalık yerlerde tek başınıza vakit geçirebilir misiniz? Kalabalık bir ortamda tek başınıza takılabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
saat4 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İlla bi pislik yaparım Uslu duramam kalabalık ortamda 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çok yapmışlığım var. Kimse yokmuş gibi davranırım belirli kurallar dahilinde. 0 0 Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eğer canım kahve içmek istediyse, evet. Yani illa yanımda biri olması gerekmiyor. 0 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı. Kitab alır sütlü kahve içer ve saatlerce oturabilirim 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl TakılirimAma boş boş oturmamBir şey yiyip kalkarim 0 0 Yorumla
ÇöldekiPenguenn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yapabilirim ama sevmiyorum, tek başıma vakit geçireceksem doğayla başbaşa olmak daha mantıklı.. 0 0 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Evet çokta rahat geçiriyorum telefonu mu alıp piyasayı inceliyorum 😁😁😁 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Evet? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İlla bi pislik yaparım
Uslu duramam kalabalık ortamda
Çok yapmışlığım var. Kimse yokmuş gibi davranırım belirli kurallar dahilinde.
Eğer canım kahve içmek istediyse, evet. Yani illa yanımda biri olması gerekmiyor.
Kitab alır sütlü kahve içer ve saatlerce oturabilirim
Takılirim
Ama boş boş oturmam
Bir şey yiyip kalkarim
Yapabilirim ama sevmiyorum, tek başıma vakit geçireceksem doğayla başbaşa olmak daha mantıklı..
Evet çokta rahat geçiriyorum telefonu mu alıp piyasayı inceliyorum 😁😁😁
Bunu ben hep yapıyorum
Gergin olurum o şekilde ya
Yalnızlığı birtek evde seviyorum
Hayır kalabalıkta geriliyorum
Yalnız olmak daha iyi oluyor aslında
Ay hayır hiç çekilmez
hep böyle yaşıyorum hayatı :)
takılırım illa birilerinin olmasına gerek yok
Evet yapabilirim
Hayır gerilirim.
evet hep öyleyim