Güncellemeler
+1 yıl
burada o kimselere hakaret edip vay efendim şöyle karaktersiz methiyeleri düzmek kınamak için yazmadım. Analiz etmek istiyorum sebep ne? Bu dogru bişey degil karaktere çok agır gelen bişey kim yaparsa yapsın ben dahi. Üzülmüyor musunuz konusurken mesela? Ya da yakın bir arkadaşınızın eşiyle konusurken (öyle yapanlar da var sanırım) vicdanınız sızlamıyor mu? Sebebini bilirsek engel olmak adına bişeyler yapılabilir mi acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
evli kadınları masum mu sanıyosun lan sen aldatan yüzlerce kadınla dolu ülkemiz
Peki sence sorun ne
onların aldatmasına takılmıyosun da erkeklerin bu tutumuna mı takılıyosun hepiniz tamamen cinsiyetçi tek taraflı düşünen beyinsiz canlılarsınız ne yazık ki
Bu yazıdaki sorum bu yönde. Sence onu sorun etmiyor muyumdr? Ayrıca sen şimdi bırda kadınlara atıfta bulundun diye kaç bin erkegin aldatmasını görmezden gelen beyinsiz canlılardan mı oldun?
İki tarafında yanlış oldugunun farkındayım heralde
bu yazı falan zaten işine gelemyen şeyi yazmazsınız aldatan kadınlarla ilgili yazı yazmazsın zaten anladın boş yapma hadi
Bunu yapan bir s r f siz banane benle mi evli demişti
İnsan kansız olunca her yaşta ve durumda kansiz oluyor işte
☹️☹️
pek yazmam ama bazen gerçekten konuşmak istiyorum kimse kusura bakmasın napim
Neden rahatsız etmiyor mu seni yani cidden merakımdan soruyprum mesela eşinin yerine koyuyor musun kendini vs vs
cidden falan sormuyorsun aklınca yargılıyorsun ama kimseye benle konuş diye silah dayamıyorum
Yargılıyor muyum? Şimdi böyle deyince soruyu kaldırasım geldi. Neyse pardon
yani hemen empati yap demeler, ardından da kınama gelecek işte
Kınamaktan korkarım başıma gelmesinden de korkarım. Bunu yazarken de acaba kınamış mı olurum diye düşündüm. Böyle yazıp vicdanen kendimi daha temize çıkarmak o günahtan kendimi beri saymak biraz tiksinç geldi. Günün birinde benim yapmayacagımın da garantisi yok. Ama bu büyük bir sıkıntı degil mi sence de? Mesela eşin biriyle konustugunu ögrensen ne tepki verirdin? Hani senin düşüncende başka biriyle konuştu diyelim
boş sorular sorma lütfen
Kaldıramıycan bişey mi? Yani niye cevap vermek istemedin onu anlamadım
aldığın cevap ne işine yarayacak, neyin peşindesin mesela
Analiz yapmak istiyorum sebep ne ögrenmek istiyorum. Fırsat bulsanız yapacagınız ya da yaptıgınız birşeyin başınıza geldiginde ne tepki vereceginizi merak ediyorum. Bu.
Kimsenin evet isterim demeyeceğini bildiğin bir soru soruyorsun farkında değil misin
Hahh evet gelelim önemli noktaya. Kendine yapılmasını istemedigin şeyi niye yapıyorsun😊 senin başkasına yaptıgını eşin sana yapınca dönüp kendi sucuna mu bakarsın yoksa kendini birşekilde vicdanen temize çıkarır eşini suçlayıp içini mi rahatlatırsın?
sıradan olma, muhteşem bir tespitte bulunduğunu sanıp da sevinme
Offf neyse haydi kardeşim Allah rahatlık versin
Mallar işte ya iğrenç mallar. Kendimden utandım o seviyesizler yüzünden 🤐😡
evli kadınlar masum değilmiş. eğer istese bunu söylemez size cevap verir dimi aptal olmayın beyler
Evli kadın evli oldugunu söylüyor mesela ona ragmen yazanlar da var
evet ben de evliym yazıyorm yüzsüz bir şekilde ben de diyor... ama altlarda biri şey demiş evliller masum değil diyor.. masum olmasa kadın evliym demez dimi ama
O aldatan kadınlardan bahsetmiş. Her günah insan için var ama işte maalesef büyük problem
Bir cogu mavi onlarin merak etme
Nasıl yani kadınım diyenler mi mavi
Geneli evet.. sorular troll amacli
Ama gerçek hayatta da yaşanıyor bunlar
Karaktersiz olduklarındandır
Öylesinden hoşlanıyr demekki şerefsiz yani 🤷♂️
O kadar uyuz oluyorum ki onlara
Denk gelirsem icabına bakıyorum
O kısım harbi irite edici ya
bilmiyorum ama özel hayatını merak ediyorlar bence
Sen konusur muydun
ısrar etmezdim ama merak edebilirim
Peki karın konussa karşı taraf da senin gibi merakından konussa ne tepki verirdin
Bu onayladığım bir şey değil ama kadın konuşuyorsa konuşurum. Eşim konuşuyorsa beni bırakmasını tercih ederim. Demek ki ben yetersizim ya da kadın ahlaksız
Hayır evli kadınların sohbeti daha olgun
Sebep bu mu? Peki sen böyle bişey yapar mısın?
Evet sitede konuştuğum ne kadar evli kadın varsa sohbeti iyiydi
Onlar başlarına bela istiyorlar
Abazalilk knk
Neden evli misin
Yoo merak ettim
Evli kadin daha iyi oluyo isi biliyo kac yasindasin
İşi bilse ne bilmese ne sen konusuyor musun evli biriyle
Evet konusuyorum anlayisli oluyo hosuma gidiyo yasak olunca bide nzelden gelsene biseyler sorcam
Ne özeli ya! Degindigin şey yasak olması cezbediyor galiba. Keşke böyle sornlar olmasa idi
Sanirim yasak olan seyler tatli oluyoo nedense ama konulara hemen giriyo
Gevşek insanlar işte
Şeref büyük nimet
Ruh sagliklari bozuk
Sapik olduklsri icin
Ne yapabiliriz ki
Bilmiyorum çogumuzun arınmaya ihtiyacı var
Lutfem bana bir sans vermelisin
İyi geceler
Evet ne diyorsun
Lutfen bana bir sans vermelisin
Lutfen