+1 yılEğer evden kaçan şahıs 18 yaşından büyükse polis zaten bir işlem yapamaz. Çünkü kaçan şahıs reşittir.
Bu durumda ancak kayıp müracaatı yapılabilir. 24 saat bekleme suresi diye bir kural sözkonusu değildir. Bu kural önceleri uygulanıyordu.
Günde binlerce kez karşılaşılan bu tür basit olay için normal prosedürü işletir. Yani kayıp şahıslar projesine giriş yapar, kayıp şahsın eşgalini ekiplere anons eder.
Ancak konu aciliyet ve hayati önem taşıyorsa, polis çok geçmeden şahsı bulabilir. Polis bu imkana sahiptir, yeterki istesin.
Bu durumda bulunan şahıs 18 yaşını doldurmuşsa, şahsla mülakat yapılır ve bilgi alma tutanağı tanzim edilir. Eğer şahıs ailesine teslim edilmek istemiyorsa ve nerde olduğunun bilinmemesini talep ediyorsa, polis şahsın ailesine sadece bulunduğunu ve sağ olduğunu bildirir.86 Yorumla
Soran+1 yıl18 den küçükse peki nolur? Kendim için değil kaçacak başka bir arkadaşım için soruyorum
- +1 yıl
Bu sefer Kayıp Çocuk işlemi yapar (3. ve 4. Paragraf buradada geçerlidir)
Ancak yakalanınca ailesine teslim eder. - +1 yıl
merhaba ben 18 yaşıma 3 ay önce girdim aynı şeyler benim için de geçerli mi?
- +1 yıl
@lylo_pelin arkadaşlar ben de 18 e girmeme 1 ay var ve gitmeyi düşünüyorum 18 e girdiğim gibi geçerli olur mu yoksa girdikten sonra bı süre var mı?
En İyi Cevaplar
Bileti aktarmali ve baska isme al. Mesela istanbuldan ankaraya gidiceksen istanbuldan yakin biyere baska isme al adin xx cc diyelim. Bileti yakin yer olarak izmite al kendi adina. Mesafe en fazla 2 saatlik biyer olsun. Ordan baska bir firmadan zz yy adina ankaraya bilet al bas git. Millet seni sakaryada arasin. Kamera kayitlari gec incelenir sen coktan varirsin... ayrica kayip aranmasi cikmasi icin 48saat haber alinanamasi gerekiyor. 18 yas ustuysen polis seni huldugunda ailemden kaciyorum. Nerde oldugumu bilmelerini istemiyorum. Yasim tutuyor demen yetwrli. Adresini veremez sehrini soyliyemezler. Bu senin yasal hakkin.
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki direk istanbuldan ankaraya ismimi değiştirerek gitsem olur mu?
Soran+1 yılbirde sakaryadan ankaraya isim değiştirerek gitsem bile kameralardan yakalayamazlar mı Ankara otobüsüne bindiğimi? kusura bakma ama ben kararlıyım
Soran+1 yılYaşım tutuyor bir kere. Kız arkadaşımla kaçıcaz sadece onun yaşı tutmuyor
Soran+1 yılAyrıca demin reşit olmasan da yakalanmazsın diyordun noldu
Soran+1 yılöff tamam bıktım artık aynı lafları duymaktan yeter, ayrıca yakalanmayacağız görüceksin
- +1 yıl
Bende gecen sene kaçmıştım otogara gittim biletimi aldım yolda yakalanmadim ama otagara gittigimi nerden bilet aldigimi adim adim kameralar çekmiş 24 saat içinde yakalanmıştım. Çok fazla aile sorunlarim olduğu için kaçmıştım kimse kimsenin içini bilmez ama yasin daha küçük. Emin ol çok yakın arkadaşlarımla birlikteydim. Ama yinede o sorunlu evimi özlemistim. Çünkü orda güvendeydim. O kadar çok istiyorsan 18 olmayı bekle derim
- +1 yıl
@Ceydayılmaz77 ceyde bir şey söyliyeceğim
Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Bu siteden tanistiginiz birine ne kadar guvenebilirsiniz ki canim? Kalacak guvenli bir yer bulduk demissin, bundan nasil bu kadar eminsin ki? Bu devirde babalar kizlarina, abiler kardeslerine goz diker oldu.. Anladigim kadariyla yasin daha cok kucuk. Bazi donemlerde hemen hemen herkes bunu ister, ama gitmeyi planladigin hayatin sana neler getirecegini nerden bilebilirsin ki? Hem ev kirasi var, her zaman birinin yaninda siginti gibi yasayabilecek misin? bir zaman sonra yaptigin yedigin hersey goze batar. Omur boyu calisip kendi karnini doyurmak zorunda kalacaksin. Ve senin yanliz olduguni bir basina oldugunu ohrenen herkes hakkinda art niyet dusunecek.
23 Yorumla- +1 yıl
Beni de dinler misin yardımcı olur musun
Türkiye'de yaşıyoruz kayıp sayılabilnesi için 24 saat şart yaş 16 dan küçükse kaçırıldı ihbarı ile şüphe ki şahıs varsa anca oda sırf senin için kimse otogar kamerasına bakmaz Amerikan filmi degil bu gerçek hayat
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki kız kaçtığına dair not bırakırsa? Yine de 24 saat geçmeden aranamaz mı?
Soran+1 yıl18 de peki 18 den küçükse nolur? Çünkü bir kız arkadaşım var o 17 yaşında ikimiz birlikte kaçıcaz
- +1 yıl
24 saat geçmeden yasal olarak arama yapılamıyo ben daha önce şeytana uyup yaptım babam ağlaya ağlaya karakola gitmiş benden başka 70 kız o gün evden kaçmış senin kızın bir farkı yok bunlardan 24 saat geçsin ihbar alırsak bakarız demişler kimsede aramadı hem hangi otobüse bindiğinizi nerden bilecekler otogarda filan saf saf dolanıp belli etmeyin birinin eline düşersiniz o anne babanızı arar olursunuz neler yaparlar size biliyomusunuz tecavüzden filan bahsetmiyorum onunla kalsa şanslısınız neyse dikkat edin bide en az 1000 tl para olsun üstünüzde
Soran+1 yılAma sen kaçtığından beri kaç sene geçti aradan ki? Şimdi kanunlar değişti 24 saat beklenmiyor diyor bir iki kişi
Soran+1 yılBir de arkadaşımın babası ağlaya ağlaya polise gidecek bir tip değil. Sert bir adam ve yakın arkadaşı saygın bir iş adamı arkadaşımın babası kızı tehdit ediyordu hatta eğer kaçarsan polise seni 2 dk da buldurtur ve polis seni döver falan diye
- +1 yıl
@Ayysseeee yardım eder misin banada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılşimdi kız evden çarşıya, okula, arkadaşıma felan diyerek sabah 10da çıksa. türban takıp mesela otogara gitse. 11 de otobüse binse biletide kendine adına almasın nufus cuzdanı mı soruyolar sanki, bu arada ailesiyle de konuşsa, oyalasa onları, saat 21:00 de gitmek istediği yerde olur. sonrada telefonunu kapatsa eğer 18inden büyükse ailesi 24 saat içinde polise kayıp başvurusu yapamaz. 24 saat geçer ertesi gün akşam 21:00 olur nerden bulacaklar yaa ondan sonra. hatta yolda bir mola yerinde hattını felan kır :D bir de hemen evden kaçtığını nerden bilecekler başına bir iş geldi sanarlar bence :D
40 YorumlaKaçmana yol açacak kadar sorun yaratan şey nedir anlat vence, bazen tanımadığın insanlarla konuşmak en büyük ilaçtır. Herkese duyurmak istemiyosan özelden de yazabilirsin.
Soruna gelince 18den büyüksen istediğini yapabilirsin, ancak sorduysan küçüksün demektir ki bu da ailen ihbar ederse bulunman olası demektir. Ve yapmadan önce iyice düşünmelisin nelerşe karşılaşacağını. İstersen gel özelden yardımcı olmaya çalışıyım21 YorumlaKafandan uydurma bu tip seyler ancak filimlerde olur beni kac defa polise resmimi verdiler bulunmam icin ama hicde oyle sak diye gelip birisi bulup almadi oyle bir gerçek yok çok düşük bir ihtimal kameralar filan yalan okadar genis capli bir arastirma yapmiyorlar gidecegin yere rahatlikla gidersin ama illa ben kafaya takarim dersen bir gözlük ve birazda makyajla zaten yüzünü rahatlikla taninmicak hale getirirsin
324 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim peki arkadaşım da kolaylıkla kaçabilir mi kız daha 17 yaşında
- +1 yıl
Bu sorunuzun cevabı verdiğim cevap içinde yer alıyor. Neresini anlamadınız?
Soran+1 yılAma seninkinin üserinden yıllar geçmiş artık günümüzde reşit olmayanlara karşı daha sıkı bir tutum sergileniyor bence
- +1 yıl
Özür dilerim yanlış yere yazmışım.
Soran+1 yıl@Shangi eminsin di mi rahatlıkla varabileceğimize? Ya da Ankaraya mı gitsek orası 5 saat sürüyor sadece
- +1 yıl
Vallahi kafamı karıştırdın ne diyeceğimi bilemedim ben hiç bir sorun olmaz diye düşünüyordum eger tam binme vakti geldinde binersen hic beklemezsin goren ya da duyanda olmaz durduranda veya otogarin icine girmeden direk otobuslerin kalktigi yerden otobuse binebilir ve kameralara yine gorunmeyebilirsin inerken ise tam merkezde değil yakin yerde inip gerisini dolmuslarla tamamlayarak yine kameralardan kacabilirsin
Soran+1 yılİyi de otogarın içine girmeden nasıl otobüse binicem bileti nasıl alıcam ki o zaman?
Soran+1 yılAma otobüsler otogarın içinden kalkıyor dışarıdan değil. Yani her türlü kameralardan gözükücem
Acaba uzun siyah bir peruk alıp öyle mi gitsem gizlenmek için!
Soran+1 yılİstanbul. Aslında uçakla mı gitsek ya ama işte arkadaşıma bilet alamayabiliriz daha 17 yaşında
Soran+1 yılYa lütfen söyle sana yalvarıyorum. o kadar kötü ve mutsuzum ki evde kalırsam intihar edicem. lütfen bak başarırsam sana minnettar kalırım yardımın için
Soran+1 yılburada yazmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin
Soran+1 yılDayanılmaz aile baskısı yüzünden. Sırf eski sevgilimi delicesine sevip ona bekaretimi verdim ve beni bıraktıktan sonra onu unutabilmek için bir iki erkekle daha birlikte oldum diye dövdüler, telefonumu elimden aldılar aylardır elimde telefon yok, tüm arkadaşlarımla ilişkimi kestiler, evden dışarı çıkamıyorum sosyal hayatım tamamen bitti, her an beni takip ediyorlar falan vs.
Soran+1 yılAyrıca her dakika dövüp hakaret ediyorlar oros. pusun sen diye, beni anlamaya çalışmıyorlar hiç
Soran+1 yılGüvenli bir yer bulduk inan bana. Beni çok seven delicesine aşık olan ve koruyup kollayacak bir sevgilim var. Lütfen aklından geçenleri söyle bana nasıl halledicez bu işi? Burdan yazmak istemiyorsan özelden mesaj atıyım ordan yaz
Soran+1 yılLütfen nolursun yardım etsen ne çıkacak inan iyiliğimiz için kaçmamız lazım ailemin baskılarını haketmiyorum ben :(
- +1 yıl
Bence yaşının gelmesini bekle. şu an yanına sığındığın kişinin de başını belaya sokabilirsin. Ama senin durumda öyle yani, hak veriyorum ama çok riskli bir iş. Ben biraz daha beklemeni, yani 18'e gelmeni tavsiye ederim.
otobus daha kalkmadan seni enselerler, önce karakolda birsuru dayak atarlar hakaret ederler, sonrada aileni cagirir onlara bir suru laf ederler bacak kadar cocuga sahip cikamiyormusunuz die, babani hapse atabilirler, seni sosyal hizmetlere yerlestirebilirler, kacmadan önce cok iyi dusun cünkü sonrasinda duzeltme imkanin olmayacak... ucak biletini almayi bile deneme ucaga binmeden enselenirsin, hem sana biletde satmazlar...
31 Yorumla- +1 yıl
Amma saçmaladın sende biz de yaptık ama dediğin şeyler olmadı? Sıçtın sıvıyosun
+1 yıl18 yaşına reşit ise hiçbir sorun yok kimse karışamaz istedigini yapar ama kimligi yanında degil ise
vede evden kaçtıgı tespit edildi zaman eşgalin anında bildirilir tüm devriye ekiblerine
sonuçta 18 yaşına reşit degilsin annen baban kimligini götürdü polise oda olmadı fotografını vermeleri
yeterli eşgalin tüm birimlere verilir evden kaçan kız die olay biter daha otogara gidip otobüse binesiye
yakayı ele verirsin00 YorumlaHahahah :):) canim bence o kiz tanidiginsa soyle polis o kizi yakalar sonra eve geri teslin eder babasiyla anasida onu essek sudan gelene kadar dover. Boyundan buyuk islere kalkismasin. Snra herkesn guvenini kaybeder geri donusu olmaz. Neden kaciyosun?
00 YorumlaŞimdi şöyle anlatayım. Sen şu an evden kaç ailen 5saat sonra gitsin karakola böyle böyle desin polis işlem başlatmaz. 24saat dolmasını bekler öyle işlem başlatır gidiceğin yere varmış olursun. Otobüs çevirip kimlik kontrolü mevzusuna gelince doğu tarafında daha çok yapılıyor o batı da nadir.
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim dediğim bir kız arladaşımla kacıcaz ama kız arkadaşım 17 yaşında onu da 48 saatten önce aramazlar mı? kız arkadaşımın sevgilisi bu siteye üyeydi eskiden burada özelden konuşup kaçma planları yaparlardı polis o konuşmaları bulabilir mi internet geçmişi silinse bile?
Farkedilmesi 10 dakika desek polise haber verilmesi 5 dakika merkezden terminale iletişim 5 dakika terminaldeki polislerin bulması 15 dakika sürse otobüs kalkmadan bulursa tabi toplamda 35 dakika da bulurlar tabi ki otobüse bunu göz önünde bulundururak söyledim (35 dakika)
otobüse bindi diyelim 35 dakika oldu gidiyor en fazla 20 dakika uzaklıktaki şehir merkezinde otobüslere çevirme olur yakalarlar topla 55 dakika yani 1.5 saat öteye gidemez emin ol polis tanıdıklarımdan biliyom :)02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar 24 saat geçmesi lazım aramaya başlamaları için diyor ama?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşından büyüksen yakalasalar da bişey yapamazlar hatta yakalamaya çalışmazlar bile. Ben 19 yaşındayken kaçmıştım telefonumun faturası babamın üstüne kayıtlıydı "Telefonumu çaldı" diye ihbarda bulunmak zorunda kalmışlar. bir de telefonun sinyalinden bulurlar o yüzden evden çıktığında bataryasını sim kartını herşeyini sök parça parça dursun bataryayı taktığın anda sinyal gider. bir de güvenmediğin biriyse gitme gözünü seveyim başına bişeyler gelir.
00 Yorumla
+1 yılYas 18 ise bir sey yapamaz ikincisi ailen kayip oldugunu ya da kactigini soyledigi icin 24 saat gecmeden ciks oyle filmlerdeki gibi onunu kes felan zannetmiyorum. Sen polise catmazsan ve akilli davranip bileti internet uzerinden alirsa iyi olur 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılİnternet üzerinden alamam ki kredi kartı babamın üzerine, ekstrelerden hangi şehre bilet aldığım ortaya çıkar
Soran+1 yılZaten kredi kartıyla ödeme yaptığın zaman babamın telefonuna mesaj geliyor onaylıyormusunuz diye, ve babamın telefonu şifreli şifreyi de bilmiyorum yani internetten bilet alamam. Otogara taksiyle gidicem acaba taksiciye fazladan 50 tl versem benim için bilet alır mı?
- +1 yıl
Ozele gel bak bir durumu nu anlat
Resitsen mesele. yok. Degilsen ucakla git. Sen oraya varana kadae kimse bilmez ki zate ebden kactigini. bir bahaneyle cikarsin evdenolay nedir bilmiyorum ama boyle bir sey yapacaksan enine boyuna gore iyice dusun. Sonra uzulme.
011 Yorumla
Soran+1 yılUçak bileti almak için reşit olmak gerekmiyor mu? Arkadaşımla kaçıcaz arkadaşım 17 yaşında ona bilet alamayabiliriz
Soran+1 yıllütfen zor durumdayız :(
Soran+1 yılHayır kardeşim dediğim kadar yakın bir kız arkadaşım
Soran+1 yılDayanılmaz aile baskısı yüzünden. İkimizin de psikolojisi çok bozuldu intihar edicez bu gidişle
Soran+1 yılKalıcak güvenli bir yer bulduk merak etme. arkadaşım için uçak bileti alabilir miyiz reşit değil kendisi?
- +1 yıl
Merak ederim arkadas. O yasta neler yapabileceksiniz tek basiniza? Guvenli yer ne kadar guvenli? Ne zamana kadsr guvenli? Cok dikkatli dusun. Hayat kafandaki planlardan daha farkli sonuclarla yuzlesmek zorunda birakabilir seni. Kaldi ki resit olmadigi ici arkadasina yardim eden de suclanir. Resit olmayana bilet alinabilir mi bilmem. Onu ucak bileti satan acentalara sorarsin. Ama lutfen ailenin psikolojik siddeti yuzunden bu ulke iki gencini daha kaybetmesin. Rabbim sizinle olsun.
öncelilke yaşın kaç neden kaçıyorsun...
ailen şikayet ederse tüm arama noktalarına ismin gider belki otogar cıkışı belki şehir merkezi belikde bir kontrol noktasında seni alırlar ama yşın 18 büyükse kimse bir sey yapamaz seyahat erme özgürlüğün vardır00 Yorumla48 saatin var arama işlemi 48 saat içinde başlar ama kesinlikle senin pc içinde yaptığın işlemleri kontrol eder silsen bile bir yolunu bulur bu soruyu sorduğunu görür :D eğer o kız sensen tabi bide 18 yaşından büyükse bulunduktan sonra eğer kız istemezse bulunduğu konumu aile ile paylaşmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayıp ihbarında 24 saat geçmeis gerekiyo
kaçtı derlerse hemen bakıyorlar oda 1 saat ile 5 saat arasında nerde olduğunu ve polis hangi şehirde otobüsü kontrol edebileceğine bakar orda seni bulurlar canım :)
ama aktarmalı başka iller üzerinden gidersen bulunması biraz daha zorlaştırır10 YorumlaGündem konusunda 748 cevap paylaştı. 18 yaşını geçmişsen hiç bir şey olmaz. Polis kaçırılmanın üzerinde durup belki seni bulur. Ama sonunda kendi rızamla ayrıldım dersen hiç bir şey olmaz. Ailemle görüşmek istemiyorum diye bir kağıt bile imzalayabilirsin.
20 Yorumla
+1 yıllanet olası federaller gelmeden meksika sınırını geçmen lazım dostum
62 Yorumla
Soran+1 yılCiddi cevap verir misin lütfen önemli bir konu
- +1 yıl
Omg :))
Arkadaşlar sevgilim 18 yaşında ailesi başkasına zorla veriyor zorla nişan yapıldı kçsevgilim istemiyor konuşmuyorlar ailesi bana vermiyor beraber kaçmayı başka eve çıkmayı düşünüyoruz bunun bir cezası ya da suçu var mı yardımcı olursanız sevinirim
00 YorumlaŞimdi kayıp ihbarı yapılana kadar zamanın olacak otobüs yoksa çıksa polis önce hastaneleri bakıyor. En son kameraları izliyor bulurlar ama diğer şehre gitmiş olursun
10 YorumlaGündem konusunda 706 cevap paylaştı. resit değilsen bile oyle 10 saatte bulamazlar. kayıp oldugunun ılanını cıkarmak ıcın bılmemkac saat beklemek gerekiyor. sen gitmiş olursun coktan. ama kaçma.
00 YorumlaTelefondan anında yerini bulurlar telefonsuz gitmen lazım ailen başka bir şehire gidiceğini düşünürse polise söyler ve polis otogara bakar direk sen uçakla gitsene ve yas kac?
13 Yorumla
Soran+1 yılTelefon yok zaten
Soran+1 yılÇok uzun hikaye
+1 yılSen sabahtan beridir nereye kacmaya calisiyon ya su bilgisayar sorusunu da sen yazdin degil mi manyak seni telefonunu gps den de bulurlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTelefon yok ki zaten
- +1 yıl
Ee nerden yaziyon laptop ta is görür
Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok bilinmeyenli denklem ve su var bırının arama emrı ıcın 2 gun sart die biliom kaybolduktan 2 gun sonra kayıp basvurusu yapılabilir ve arama emri cıkarılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanki, reşit değilsen direkt harekete gecilir. otogar kameralarına bakmazlar ama ailen şehir dışına kacabilir derlerse bakabilirle. ve telefonunu zaten izlemeye alırlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaçtım ben, aynı semtte yakalayamadılar 1 gün boyunca :Dddd yakalanmazsın
Soran+1 yılSonra nasıl yakaladılar peki anlatsana biraz fikir alıyım bende
Cevap sahibi+1 yılyakalamadılr. biz bir arkadaşa gittik gece onda kalalım diye. mal arkadasım yüzünden annesi kafa bizi evde saklar dedi tamam dedim bende. gittik eve kitlesiler bizi, sonra ailemizi aradılar :D ama sen bilet alırken kendi adını kullanma. telefonuda bataryasından ayır, neden kacıyoaun ki? ben pişman olmuştum, wv gibisi yok. kaçıp napacan
Başka şehre kaçıcagını ne bilsinler ki önce etrafı ararlar ama diğer şehire inene kadar bişey olmaz o şehirde yakalanırsın bide reşitsen sorun olmaz zaten istediğin yere git tutup getirme hakları yok
00 YorumlaKız 18ini veçtiyse bulsada tutuklamaz bununla birlikte kayıp ihbarı için ne kadardı hatırlamıyorum bahağı bir süre geçmesi lazım o yüzden rahat
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler peki kız kaçmadan önce kaçtığına dair not bıraksa bu kızın aleyhine mi yoksa lehine mi olur?
- +1 yıl
Bilmşyorumki polis için bunun değeri nedir ancak nerede olabileceğinin tahmin edilmesi içşn kolay çünkü ilk seferde kaybolduğun veya başka bir olasık gelir akla ki ailen söz konusu olduğunda onlar kaçma olasılığın fazla olmasına rağmen kaçırılma olasılığını düşünürler de ne diye kaçıcaksınki heralde kaçıyorsun bir yerlere
+1 yıl18 den buyukse ve 24 saatı gecmmısse aramaz kacırılmamıssa
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama umarım hemen yakalanır.
Evden kaçmak nedir yahu? :)00 Yorumla
+1 yılPolis 10 saatte
Müge anlı 10 dkda bulur Lanka
Sakın kaçma o yüzden :)00 Yorumlasen kaçmadınmı hala? sabahtan beri plan yapıyosun, paraya kıy uçakla git
04 Yorumla
Soran+1 yılHavaalanındaki kameraları napıcaz
Soran+1 yılPeki İstanbul'da nerde hangi otoyolda otostop çekebilirim cidden soruyorum fikir almak için
- +1 yıl
hangi yöne gidiceksen ona göre biyerde çekiceksin ne biliyim ben evden kaçmana yardım ve yataklıkmı edeyim. ailenle olmuyorsa başka bir yol çiz kendine kaçmak çözüm değil, 10 saat uzakta gittiğin yerde seni bekleyen evlenicez diye çağıran bir adammı var? ben söyliyim sana nolcanı, bir şekilde gidersen 1-2 ay sevgilinle mutlu takılırsın, senle işi bitince ailendende olursun ortadada kalırsın, işte ozaman bittiğin andır. evden ayrılmak istiyorsan akıllı davran gir biyere 3-5 kuruş paranı kazan eve çık. tek başına çıkamam okadar kazanamam diyorsan vaktini bu saçma sapan sitede harciycana kendine ev arkadaşı ara, sığınma evi ara, bir iş ara bir işe yara.
+1 yılresit degilsen bole islere kalkisma polis seni er gec bulur neden kactin derler aileme gitmek istemiuorum dersen kadin siginma evine birakirlar
00 Yorumla
+1 yılPOLİSE BUNUN İÇİN GİDERSE direk anons geciyorlar zaten her otogarda havalimanında muhakkak bir polis ekibi vardir boyle yerlerde. jandarma olarak yaptım oradan biliyorum.
00 Yorumla
+1 yıl18 üzeriysen sorun yok alamaz. Eğer daha küçüksen 24 saat içinde kayıp sayılmıyor. Yani sen rahat ol. Bu arada yolculuk nereye =) ?
08 Yorumla
Soran+1 yılAile polise başvurduğu an polis aramaya başlıyor diye biliyorum
Mesela kız markete gidiyorum diye evden çıksa ve odasına da gittiğine dair bir not bıraksa, polis kızın kaçırılmadığını anlar ve 24 saat geçmeden aramaz bence- +1 yıl
Hayır 24 saat içinde eğer kaçırılmadığına kendi rızasıyla gittiğine dair not var delil varsa...
Soran+1 yılYani kızın not bırakmaması daha mı iyi olur kız açısından?
- +1 yıl
hayır o notu zaten ailen polise göstermiycek yakalanırsın aklını kullan ;)
Soran+1 yılNe yakalnaması ya az once 24 saat geçmeden aramazlar dedin?
- +1 yıl
notu bırakırsan ailen yakalar kaçmadan anladın?
Soran+1 yılO zaman not bırakmamak en iyisi
- +1 yıl
aynen
+1 yılPolis kaçıp otogara gittiğini nereden bilecek? İlk önce ona karar vermesi gerek
00 Yorumla- Gündem konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılailen baskı yapıyor olabilir. baska bı sehırde ne olacagın belli değil. ve aileni çok üzeceksin. en kotusu kendıne cok yazık edeceksin. yapma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım burasi Türkiye öyle hizmet Nerede beya niye soruyorsun bu soruyu şimdi kime kacacan neden kacacan hamile misin yoksa oglan fakir ondan vermiyor galiba seni şiddet mi goruyon evde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılşiddet görüyorum aile baskısı var. Gerçekten o kadar düşmesLer mi üstüme? mesela birlikte kaçıcağım kız arkadaşım reşit değil 17 yaşında onun üstüne düşerler mi çok? kız arkadaşımın sevgilisi bu siteye üyeydi eskiden burada özelden konuşup kaçma planları yaparlardı polis o konuşmaları bulabilir mi internet geçmişi silinse bile?
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim biraz abartı bir cevap verdim iki kız kaçıp ney yapmak gibi planiz var ya aileden şiddet gördüğünü yazmışsın disarida çok güvenli değil bunu bil istersen başına daha kötü şeyler gelebilir allah korusun iyi düşün kafanda bu konuyu derim ozur dilerim tekrardan senden. s
+1 yıl24 saat geçmeden kayıp ihbarı verilip aranmaz kardeşim.
04 Yorumla
Soran+1 yılAile polise başvurduğu an arama başlıyor diye biliyorum ben
- +1 yıl
Hayır asla, yalan ihbar polisin önemli işlerini berbat edebilir, artı kız markete arkadasına falan gitmiştir ihtimalleri var
24 saat geçmeden hiç bir türk polisi arama başlatmaz, elinde kaçırldığına dair delil olmadığı sürece
Soran+1 yılKız markete gidiyorum diye evden çıksa ve odasına ben gidiyorum falan diye bir not bıraksa peki? O zaman kızın kaçırılmadığı anlaşılmış olur
- +1 yıl
Onuda kabul etmiyorlar diye biliyorum
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKayıp ilanı için 24 saat gecmesi lazım ayrıca 18 den büyük ise kaale almazlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAile polise başvurduğu an aramaya başlıyorlar diye biliyorum ben
- +1 yıl
benim bildigim kayıp ilanı için 1 gün bekliyolar ama kaçak için bilgim yok yanlış bilgi versiysem Özür dilerim
evden i kaçacan kız polisi gözünde büyüktme kayıp ihbarını 48 saaten erken almıyorlar zaten o polisler ancak filmlerde olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim dediğim bir kız arladaşımla kacıcaz ama kız arkadaşım 17 yaşında onu da 48 saatten önce aramazlar mı? kız arkadaşımın sevgilisi bu siteye üyeydi eskiden burada özelden konuşup kaçma planları yaparlardı polis o konuşmaları bulabilir mi internet geçmişi silinse bile?
Soran+1 yılMesela bu siteden biriyle konuşup kaçsak internet geçmişini silsek dahi sonradan polis konuşmalarımızı okuyabilir mi? silinen geçmişi geri getiren özel yazılımları falan varmış
+1 yılYaşına bağlı. 18 yaşından büyüksen istediğin yere git sana kim karışır.
00 Yorumla
+1 yılBelli bir saat gecmesi lazim resit ise kayip olark aranmasi icin
05 Yorumla
Soran+1 yılReşit değilse hemen anında ararlar mı yani? çok şükür ki reşitim o zaman
- +1 yıl
Ararlar yolda da arama yapilir. hatta polis olmasna grk yk otobus soforu cakrrmadan karakola bile teslm eder anans gecerler
Soran+1 yılYa saçmalama ya kız yaşından çok büyük gösteriyorsa otobüs şöförü nerden anlayacak
- +1 yıl
Anonsta tarf ederler cok zekisn
Soran+1 yılYa ama herkes 24 saat geçmeden birşey olmaz dedi burada :(
Yaşın18 ise polis bişey yapamaz. sadece kimlik bilgilerine bakabilir, sorgusunu yapar ve yola devam edersin.
00 Yorumla48 saat tir kayıp olması lazım arama başlatılması için
02 Yorumla
Soran+1 yılAile polise başvurduğu an aramaya başlıyorlar diye biliyorum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence evden çıkar çıkmaz hemen yola düşerse kızın kaçtığını anlayıp oraya buraya bakana kadar kız varmış olur
00 Yorumla
+1 yılotobüsün hızına ve gideceğin mesafeye bağlı.. Liseden beri hız problemlerinden iyi anlarım..
00 YorumlaBulamazlar öyle hemen kim bilir hangi otobustesin
00 Yorumla
+1 yılBilet alırken zaten kimlik sormuyorlar farklı isim söyle hiç bir şey olmaz :)
09 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya otogardaki kameralar?
- +1 yıl
Yolda çevirsen nereye gideceksen
Soran+1 yıloha nasıl çeviricem koca otobüsü
- +1 yıl
Ya bak nerden nereye gitceksin?
Soran+1 yılİstanbul antalya
- +1 yıl
Telefonla ara ama başka telefonla yerini ayırttır deki yolda binicem de , gar çıkışında bekle otobüsünü durdur atla :D
- +1 yıl
@Ecemsun ben sizinle konuşssam yardımcı olur musunuz
+1 yılAklını kullan başkasının adına yani başka bir isem bilet al ayak ayak üstüne yolculuk yap
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya otogardaki kameralar?
- +1 yıl
Tak bir başörtü gözlük keyfine bak
Soran+1 yılNe yaparsan yap mutlaka yakalanırsın diyorlar ama korkuyorum :(
- +1 yıl
zaten başörtü gözluk falan taktınmı korkma o sana yakalanırsın diyen arkadaşlar çok fazla polisiye filmi izlemişler
+1 yılKurt kuzu ot gibi bişey olmuş Iyi düşün minik kuş çakal cukala yem olursun sonra ailen kotulugunu istemez
00 YorumlaTespit ettilerse nereye gittigini Resit de degilse indigin sehirde sak diye kapi acildiginda tutarlar Resitse kimse tutamaz
00 Yorumlaİhbar ediyorum şimdi. Evden çıkmadan yakalatcam seni :P
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :P
Arka sokaklar degil bu :D git bir koye kirsal kesime hayatta bulamazlar seni
02 Yorumla
Soran+1 yılKöye nasıl gidicem :D
+1 yılvalla saatini bilemicem ama kesin yakalarlar die tahmın ediyorum
00 Yorumla
+1 yılPişman olacağın seyler yapma ne kaçması anne babanı duşun
00 Yorumla18 den büyüksen hiç bir şey olmaz polis olsa ne olur?
00 YorumlaKameralara görünme 24 saat geçmeden aramaya başlamıyorlar biliyorum ben bilmem..
00 Yorumla
+1 yılçok heyecanlı yemin ediyorum tam bir görevimiz tehlike
00 Yorumla
+1 yılKlasik vardır ya hani; rihanna'nın dövüldüğü, adriana'nın aldatıldığı dünyada seni harcarlar hatçaaa. Deneme sakın. Yazık olur.
00 Yorumla
+1 yılbikere seni gittiğin yerde bile yakalarlar derdın ne kızım ne dıye kaçıyorsun
00 Yorumla
+1 yılnapıyorsun yağmur nerelerdesin... merak ettim seni, mesaj at bana hala kullanıyorsan bu profilini
00 YorumlaGirme bole seylere 3 gun 5 gun sonunda bulunursun olu ya da diri
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne