Merhaba arkadaşlar ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim özel bir apartta kalıyorum bize anahtarları daha vermemişlerdi ve eve geç gitmiştim aradığımda evde kalan diğer 3 kişi telefonu açmadı bende yapacak bir şey olmadığından erkek arkadaşımda uyudum apartın sahibi bana eve geç geldiğimi sonra eve gelmediğimi falan söyledi bende hata benim anahtarım yoktu geç geldim normalde uyumuyorlar dedim o da beni kameradan izlediğini, gittiğim her yerden de izleyebileceğini, erkek arkadaşımda kaldığımı bildiğini söyleyip aileme durumu bildirmekle tehdit etti. Artık dışarı çıkasım gelmiyor çünkü senin gittiğin her yeri ben bulurum vs gibi şeyler söyledi her an izlendiğimi hissediyorum sanki yürürken bile yanlış bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen kimsin lan. Gider başka apart bulurum diyemedin mi. Sende ona senin adını sapığa çıkartırım bir allahın kulu gelmez apartına de tavan yapar
Savunması babalarınız sizi bana emanet etti ne diyebilirim ki şimdi
1 ayrıca erkek arkadaşında kaldığını nerden biliyor belki kız arkadaşında kaldın
2 sen zaten reşitsin
3 aç telefon anana babana söyle arkadaşımda kaldım de
4 beni geç geldiğim için yurda almamış birde kameradan izlemiş de
5 adama git beni tehdit ettiğini söylerim ve dahada eklerim insan ol de.
güzel kardeşim herif emaneti sokakta bırakmakta neymiş. Madem emanet sahip çıksın kameradan görmüş almamış
4
Bana dedi ki geleli sanki ne kadar oldu şu apartta kalamazsın bu apartta kalamazsın erkekle kalmışsın sen evde falan dedi peşine düşer diye inkar etmedim ama onaylamadım da işte bendeki toleransın bitti 12 de eve gel direkt aileni arayıp her şeyi anlatıcam dedi bende tamam dedim
Sen aç aileni benim dediklerimi söyle. Adamada söyle ben senin çoxugun değilim de demelisin. Böyle pısırık pısırık bakarsan ohooooo
Aileme bunu söylersem beni okula göndermezler
erkek arkadaşımda kaldım demiycen heralde. Ayrıca ailen senin okumanı istiyorsa böyle bir canım yapmazlar
Ben bulurum nereye gittiğini diyo ben dışarda yolda yürürken hep erkek arkadaşım var yanımda yani nerden baksan sıkıntı ayrıca okula da göndermezler yani eminim
o nedemek lan ben bulurum sen hangi şehirde okuyorsun.
Gecmis olsun adam sapikmis konusmalari kayda almayı dene onemli durum olursa suç duyurusunda bulunmak için böyle bir şeye hakkı yok 18ini gecmissin sonucta
Polise gitsene kızım neyi bekliyorsun bu normal bir şey değil
Polise gidersem o da aileme kamera kayıtlarını gösterir sonra iş boka sarar ailem sığ insnlar yani
Bunu mesaj üzerinden attiysa savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin sanırım. Tehdit sonuçta.
Hayır aradı beni çağırdı yüz yüze konuştuk
Bilemiyorum öyleyse. Yaptığı kesinlikle doğru bir davranış değil ama nasıl karşılık vermen gerektiği sana kalmış...
Telefonun görüşmeleri kayda alıyorsa onu kullanabilirsin
@Gizlibiruye22 telefonlar otomatik kayıt almaz. Bildiğim kadarı ile de karşıdaki kişinin rızası olmadan sesini kayıt etmek bir suçtur ve bu yolla elde edilen deliller mahkemeye sunulamaz. Adam ses kaydı atarsa sana bir şekilde o ayrı tabi...
Otomatik alan telefonlar var onunki de öyleyse bu bir suç değildir.
@Gizlibiruye22 Cahil olduğum bir konu öyleyse bu. Bir şey söylemem mantıklı olmaz.
Estağfurullah
Psikolojini bozmuş... Erkek arkadaşta kalmak sana göre etik değerler içinde normal bir şey mış gibi gelebilir ama bu onu ilgilendirmez tabiki. Belki de ailenden bu yönden telkin almıştır.
hemen polise git ağzının payını veremedin mi erkek arkwdaşına söyle dövsünler
Ağzının payını veremedim çünkü aileme söylerse okula göndermezler
hayatını böyle korkarak mı devam ettircen awk yobazı ya tutuldumm şu an ona
Psikolojimi bozdu evden çıktığım an sanki bi yerde karşıma çıkacakmış ya da beni bi yerde izliyomuş gibi hissediyorum bilmiyorum napcağımı
o değilde erkek arkadaşı ne ara yaptın fmfmf
Buraya yeni gelmedim yaklaşık 1 ay önce geldik ikimiz de
bir aydır mı manitasınız
Yoo daha yeniyiz
ona anlattın mı olayı
Anlattım döveyim şöyle yapayım böyle yapayım falan dedi inş karşıma çıkar dedi ben istemedim çünkü işin sonu ne olur bilmiyorum
sende daha yeni manitanın evinde niye kalıyosun bu ne hız yahu
Al işte neyse
ben sorgulamıyoeım kızım ya banane ama biraz hızlı depil öi uoksa naparsan yap
Niye gizledin kendini şimdi profilin varken yobaz diyosun gizleyince sonra hızlısın diyosun
Polise gidersin bu kadar basit
Babama anlatacağını kayıtları göstereceğini söylüyor
İstanbul olsa fena çözdürürdüm
Yok artık nasıl biliyor
hangi sığ şehir bu ya
Çanakkale :)
18 i doldurdum reşitim, seni ilgilendirmez diceksin ama yurttan kovulabilme ihtimalin var tabi
Kovulsam şükür namazı kılarım berbat bi yer ama niye kovuldum mesela ayrıca adam 18 falan dinlemiyo babamla tehdit ediyo beni
adam normal değil, yurt falan seçerken rahat yerler seçmek lazımmış, geçmiş olsun. Babanız nasıl biri bilmiyorum, babamın haberi var falan desen neyse de, kötü denk gelmişsin
Babamın haberi yok var desem arar sorardı kendisini ilgilendirmese de. Ki babam sığ biridir yani ve o gün gerçekten orada kalmak zorunda kaldım normalde böyle yapmam. Babanı arıyım mı falan diyo bende kayıtlar var diyo senin gittiğin her yeri bulurum diyo babalarınız sizi bana emanet etti falan diyo
saçma
Onu ilgilendirmez kesinlikle.
Onu ilgilendirmez
Derdı ne
Bilmiyorum babalarınız sizi bana emanet etti falan diyor
Karısıyor mu herseye
Özel hayatın beni ilgilendirmez deyip özel hayatıma karışıyo benim gittiğim her yeri bulabilceğini söylüyo
Gıyımıne laf edıyor mu
Ona laf yapmadı çünkü açık giyinen biri değilim
Dikkatli ol evini iyi kitle