Baskıcı abi vakası :/?

Arkadaşlar çok tutucu bir ailem var aşırı dindar. Dindar derken daha çok baskıcı. Yani kendileri dört dörtlük değiller aslında. Abim mesela ickisi sigarası vardır. Kızlarla samimidir ama beni çok bunaltıyorlar. Hatta mesajlarını falan görmüştüm bir kere kızlara yavsamis mesaj atmış internetten sapık videolar izlemiş benim bilgisayarimdan falan. O böylesine rahat ama ben Kisa kol tişört bile giyemiyorum. Başım açık ama kısa kolla dışarı bırakmıyorlar kıyamet kopuyor. herkes soruyor bu sıcakta niye uzun kol giyiyorsun kapalı da değilsin diye. Akşam tek çıkmam zaten yasak da, arkadaşlarımı falan da çok sorguluyorlar. Her şeyime karışıyorlar. Uni son sınıfım ama ilkokul çocuğu gibi davranıyorlar bana. Okuduğum şehirde ev tuttuk üçümüz yaşıyoruz. Hayatım ev okul arasında zaten. Sorunum şu. Ben o beni çok bunaltıyor diye ondan gizli bir facebook hesabı açmıştım. iki tane hesabım var birinde ekli diğerinde değil. Koyduğum resimlere, arkadaşlarıma çok karışıyordu. Bir gün baktım bütün arkadaşlarımın profillerine girip tek tek incelemiş. Resim koyma vs beni daraltınca bende gizli bir face açtım ondan onu da engelledim. Baya bir idare ettim ama sonunda öğrenmiş. Beni salak yerine koydun falan dedi. Diğer faceinden de sildi. Beni bunca üzmelerine rağmen üzüldüm kalbi kırıldı diye. Sizce yanlış mı yaptım. Veya şimdi şüphe uyandırdım da daha mı batırdım durumu. Ne yapayım bir fikriniz öneriniz var mı?
Baskıcı abi vakası :/?