Peki aynısı erkeklerde de var mıdır?
Bir ses yükseldi kadınlardan yooo ben hemcinsimi kıskanmam kiiii😀😀😀

İnsanoğlu aslında ne para ne sevgi ne kariyer ne şöhret ne de çevre ile sonsuza dek mutlu olabilecek bir yapıya sahiptir. Dış kaynaklardan gelebilecek bu mutluluklar sadece belirli bir zaman için insanı mutlu kılıyor. Kişi bu kaynakları elde ettiği zaman belirli bir dönem için kendini iyi hissediyor, ancak "alışma" dönemine girdiği andan itibaren bu iyilik hali hızla tükeniyor. Mutlu olma sanatının özü bu değildir. Gerçek mutluluk, kişinin her türlü olaya ve duruma karşı kendini pozitif tutarak mutlu hissedebilmesi halidir...
Her gün tekrar egonu besleyecek birşeyler bulursan tekrar mutlu olursun. Mesela çok yakışıklı bir adamla seninle ilgilense günden güne buna alışırsın ama farklı bir kaliteli erkek ilgilense yine mutlu olursun. alışma imkanlara alışma şeklinde çok güzel bir kadınsan ber daim mutlusun yani. Ortalama bir kadınsan sürekli kendine başardıklarını hatırlatman gerekiyor. her zaman yeni kaynak bulamıyorsun çünkü. Kaynak tükenmezse mutluluk da tükenmez yani. Bir kaynaktan diğerine geçebilirsin.
Ben hiç kıskanmam çünkü onda olanın istediğimde bende olacağını bilirim. :D
Hiç kıskanmıyorlar o yüzden de çok iyi anlaşıyorlar. Arkadan iş çevirmeler, dedikodular vs yok. Mis gibi. Şöyle bir örnek vereyim. Sevgilim her şeye kendi çabasıyla mücadele vererek sahip oluyor, yakın arkadaşı hala bir baltaya sap olamamış baba parasıyla geçiniyor. Sevgilimin çalışıp didinerek aldığı arabayı yakın arkadaşının babası oğluna alıyor. Dedim hiç kıskanmıyor musun bu duruma. Herkesin hayat şartları aynı değildir neden kıskanayım ki demişti. Erkekler bu şekil.
Yaa aklıma geldi bak. 2 gün önce metrodaydım ve otururken yanımda da genç bir kadın vardı ve kitap okuyordu. Telefonumun kamerasından bakarak kirpiklerime rimel sürüyordum ve kadın çantasından küçük bir ayna çıkarıp bana doğru uzattı ve isterseniz aynayı kullanabilirsiniz daha rahat olur dedi. Kitaptan başını kaldırıp hangi ara fark etti bilmiyorum ama çok hoşuma gitti :D Kadın dayanışmasına bayılıyorum <3
Cevap
54Cevap
Yoo Bon hom consomo kıskanmam 😃
Kıskananlar olur elbet... Bende yok o 😃
😕 tamam 😐
Erkeklerin kiskancligi kadin konusunda olur evladım. Ortalama 40 yaşına kadar maddi durumu iyi olup hergun farklı kadınla ilişki yaşayan hovarda takılanları kıskanırlar. 40 yaşından sonra da gerçekten bir kadin tarafından sevilip aile kurabilmis çocuklu erkekleri kıskanmaya başlarlar.
Hemcinslerimiz ne kiskanmayacaklar insan kendi bile farkediyor , kızların çoğunda bı fesatlık bı baştan aşağı süzmeler filan , onları öyle görünce , içten okumaya başlıyorsun euzu billahimi.. Felak nas 😂 valla kadınlarımız çok fena.
Da güzel soru olmuş erkekler de bu var mı acaba
Karsit cins birbirini kıskanır. Gelin kaynana anlaşmazlığı kanıttır. 😃 Erkekler düz mantık. Kıskansa bile unuturlar. Ne kadar neyi kıskanacak işte.
Ben fazla kıskanmıyorum birilerini sadece bazen bunalıma giriyorum. Hayatımın %90 ı kendi hayatımı ve yerimi değiştirmek istemekle geçti. Irkımdan nefret ediyordum falan ama başka birinin güzelliğini vs kıskanmadım.
Kıskanırlar tabii, arabasını işini kıslandıklarına şahit oldum.
İş hayatında ve arabada kısmen ama özel hayatta inan bana birbirimizin umrunda bile değiliz 😂
sanmam
kadınlar arası bir güzellik yarışı vardır bu yüzden sen mi güzelsin ben mi güzelim tartışması ve kıskanma durumu olabilir
fakat erkekler arasında böyle kıskanma söz konusu bile olamaz zaten kıskanacak bir konu yok
Hayır. İstisnalar tabi ki vardır ama erkeklerin doğasındaki kıskançlık kavramı sadece kadınlara karşı. Yani sevdikleri, değer verdikleri kadınları delicesine kıskanırlar. Hemcinslerine karşı bu kıskançlığı onlarda göremezsiniz.
burada biz kıskanmıyoruz diyen erkeklerin alayı yalan söylüyor sadece bir fark var onlar duygularını belli etmezler sinsi davranırlar ve kıskanclıklari onları katil bile edebilir tıpki Habil ve Kabildeki örnek gibi
Konumu kıskanırlarda tip mip umrunda olmaz erkeklerin. Bilmem belkide benim umrumda değildir ama konumunu kıskanirım harbi yani.
Hatta 7 xper uzeri erkekleri bile dövesim geliyor. Yarın siteden iki değerli master üyeyle bulusacaz erkek😀
Kadınların birbirini kiskanmasi kadar sert değil. Daha mütevazi. Yokmudur asiri rekabet icinde olan vardir elbet. Tabi bunu dogru bulmuyorum. Tadinda olmali.
benim tek kıskandığım erkekler, çocukları olanlar..
onun dışında güzel yakışıklı zengin gibi kıskanma kriterlerim yok..
Kıskanır tabiki o da insan 😄yani bu duygular sadece kadınlara özgü değil ki. Kadın erkek farketmez kıskançlık boyutu çok aşırı olmadığı sürece normal.
Erkekler arasında da rekabet vardır. Ama kadınlara göre biraz daha farklıdır. Bizim ki güzellik, kıyafet gibi şeyler onların rakip gördüğü şeyler ise maddi olanaklar, araba, para..
bence erkekler o kadar kiskanc degil erkekler arasindaki arkadaslik bagi da kizlarinkinden cok daha uzun suruyor birbirlerine guveniyorlar ama cogu kizda istemeden de olsa arada bir kiskanclik oluyo
Yorumları okudum karar verdim erkek olmak istiyorum 😂 çok daha basit bir hayat gibi görünüyor 😅 kıskançlık yok fesatlık yok
İnsanlar kıskanç varlıklardır. Bırakın dostu kimi zaman aynı kandan candan olan kardeşler bile kıskançlık yaşarlar.
Hayır.. Ve dürüst olmak gerekirse.. Bu çirkin ve kompleksli davranış kadına özgü. Tabi toplumun tamamını kapsamaz.
Erkeklerin bazısında zengin hemcinslerine gıpta etmek vardır ancak kıskanma boyutuna ulaşırmı bilmiyorum şahsen pek görmedim
"Erkekler doğaları gereği birbirine ilgisizdir fakat kadınlar doğaları gereği birbirine düşmandır". Filozof schoupenhaur
Kadınların kendi arasında anlamsız bir kıskançlık ve rekabet her zaman vardı ve var olacak. Ama erkekler de bu ikisi de yok.
Evet kıskanırlar bu insanların doğasında olan bir cinsiyetle alakalı bir şey değil
sanmıyorum... erkeklerde o denli kıskançlık olmaz...
Evet zamanında lisede vardı 4-5 tane srfsiz olmazmı tabi var.
Evet bence abim kiskaniyordu çünkü arkadaşlarını 😂
Kıskanan erkek görmüştüm. tuhaf gelmişti. Alışılmadım bir şey olduğundan herhalde :D
Kıskanmadan ziyâde, imrenme olabiliyor. Ama kadınlar gibi fesatlık seviyesine ulaşanı nadir.
Büyük ihtimalle ama saklamıyolar gibi ya en azından kadınlara oranlaaa
Aiy yılann, fesat, şeytan oluyolar bazennn
Kıskanıyorum arada sırada. Mal olupta malı mülkü çok olanı
Bence bu erkegin karakterine bagli. Baska erkegin eşini, mutlu ailesini, kariyerini kiskanan erkeklerde olabiliyor. Ya da imreniyor diyelim. Var yani ben cevremdeki erkeklerden görüyorum.
Tabi kadınlara kıyasla daha az ama var erkeklerde de boyle durumlar
Şahsıma münasınır dierek mevzuya ilieşki filan değilde rekabet her zaman vardır mö güç şimdi para artık ne aldın ne sattın kaç para kazandın mevzusu herzamn döner dönmeyen dönmüştür zaten 🤣🤣🤣🤣🤣
Olabilir insanız her erkekte olacak diye bir şey yok
Ben erkekler arasında bu duruma neredeyse hiç şahit olmadım diyebilirim
Kıskanırız bazen ama kadınlar kadar değil bir anlık kıskançlık oluyor sadece sonra geçiyor hemen ömür boyu sürmüyor
Bu arada bazıları neden görüşlerde kıskanmamak kötü bir şey miş gibi konuşmuş? Kıskanmamamızı mı kıskanıyorlar napıyorlar anlamadım bdjxjdjxjsh
Ooo hemde nasıl bizda ağar kavgalar oluyor ama ne hikmettir bilinmez bazı kavgalar dostluk kurduruyor
Kadinlar kadar kiskanclik yoktur erkeklerde. Kadinlar hemcunslerini daha cok kiskanir.
Vardır illaki ama daha az belli ediyolar içlerinde tutuyolar
Hayır ama kıskananlar vardır.
Pek olmuyor erkeklerde.
Kadınlar daha kıskanç net
Kesin kiskaniyorlardir kesiin
Oh bee günahımızı al böyle 😇
Gunahinizi almadim gercekler bunlar😏
Hayır kızlarını daha psikopatca
Hayır sanmıyorum kadınlar kadar değiller
Ben kimseyi kıskanmam, diğer erkekleri bilemem.
Kişilik meselesi ama tabiki kıskanıyorlardır...
Pek rastlamiyorun ama vardık illaki
Elbette kıskançlık var
Yok ben kıskanmadım hiç
Erkeklerde de var ama kadınlara nazaran daha az
Evet bizden daha fazla hem de.
Kıskanan tipler var..
Bence hayır ama vardır yine de
Sanmam sanmıyorum hatta eminim
yoo kıskanmayız sizin kadar
belki arada ama. çok takmayız.
Bence kadınlardaki kadar değil
Bizde öyle. seuler. yok