Erkekler demiyorum çünkü erkekler artık normallesti gözümüzde bu konuda sanırım ama kadınlar sanki biraz dikkat cekebiliyolar. Doğruluğunu yalnişlığını sormuyorum ben bu soruda. Sadce sen bi kadını yolda sigara içerken gördüğünde ne düşünüyosun?
Dışarda sigara içen kadın hakkında ne düşünüyorsun?
O hooo! O dediğin ayıplamalar dikkat çekmeler 90'lardaydı en son. Pek bir geçmişte kalmış gördüm sizi? Yıl 2021 artık sahilde şarap içip otobüs duraklarında sevgililerinin dudaklarına yapışıyorlar. Aslında bir konuda haklısın galiba erkekler kızlardan daha utangaç... :)
Merhaba, kimsenin sigara içmesine karışamam elbette ve beni de ilgilendirmez zaten ama çevremde içtiğinden beni pasif içici konumuna getirmiş olduğu için hem kendi sağlığıımı hem de benim sağlığımı tehdit ettiği için rahatsız oluyorum. Özellikle evleneceğim kadının da bu yüzden sigara kullanmasını hiç istemem.
Ben dışarıda sigara içen kadın görünce bir şey düşünmekten de sınırlanamaz derecede nefret ediyorum, Ama dışarda sigara içen erkek görsem işte ondan ebedî nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bir şey düşünmüyorum ama çakmağın var mı diye soranlar hakkında çakmağım varmış gibi mi duruyorum sorusunu sormak istediğimi düşünüyorum yoksa bu ateş konusunda çok mu çaresiz kaldıkları için bana kadar gelebilmelerinin garipliğini düşünüyorum
Yürürken sigara içebilen bir kadına istemsizce temkinli yaklaşıyorum. Kimse görmesin diye oturup sigara içen bir kadın aslında muhabbet kurarken zorlanmayacağım, fakat buna kalkışmadığım kadın diyebilirim.
Kadınların da erkekler kadar normal bir görüntü içerisinde olduğunu düşünüyorum. İstanbul o kadar kalabalık ki bazen kadın erkek ayırt edemez oluyoruz.
ben bi şey düşünmem olumlu veya olumsuz, dikkat bile etmem de zayıf ve mutsuz görüp kıllı goguslerine yatırarak şefkat göstermek isteyecek yardımsever erkek melekler dadanabilir kendilerine.
Cinsiyet olarak mı sordun bence yolda yürürken kimse sigara içmemeli ben siğara içen biri olarak bile rahatsız oluyorum ama erkekler içiyorsa kadınlarda içe bilir ama itici duruyor