İyi geceler.. ailemle aynı evde yaşıyorum hiç biri benimle konuşmuyor bende konuşmuyorum bazı zoruma giden olaylar oldu kavga ettik iki aydır odamdan sadece ihtiyacım olunca çıkıyorum nasıl bir ailem var anlamıyorum hiç kızlarını düşünmüyorlar bıktım artık bir evin içinde ruh gibi dolaşmaktan 🥺🥺 bu böyle devam etmicek napmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Olay şuki sevdiğim çocuğu kabul etmiyorlar ailesinde ve ben evlenme teklifini kabul ettim neymiş kafama göre yüzüğü takip gelmişim
Niye haklılar miş ben sevdiğim bir insanla evlenmek istiyorum onların uygun gördüğünle değil yanlış karar versem bile aile dedin arkanda durur mutluluğuna köstek olmaz
Evlenme teklifi öncesinde aile ile görüşülür böyle bir durum var iş ciddi denilir. Bilgi sahibi olurlar. Sen dan diye damdan yüzük getiriyorsun. Söylediğin şey dizilerde oluyor. Hoş geldin gerçek hayata
Ya bütün konuyu bilmiyorsun ki sonuçta bu çocuk benim sevgilimdi ailemde biliyordu hata çocuğun ailesi arayıp böyle böyle haberiniz olsun diye haber yolladı ama nafile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belli ki onların adım atacağı yok, dışlansan da adımı sen atmalısın kanka
Çok zoruma gidiyor arkamda durcaklari vakit köstek oldular hiç unutmicam 😔
Git sor? Niye konuşmuyorsunuz diye? Olay ne peki?
Yani tepki vermeleri normal ama bu da fazla. Yani yıllarca besledin büyüttün, insan evladını sormaz mı ya? :D Niye kabul etmediler peki? :D
Sanki gittim nişan yaptım evlendim kaçtım gibi davranıyorlar çok zoruma gidiyor.. çocuğun ailesini kabul etmiyorlar
Ailesinde ne varmış ki? Olayı tam anlatsana, ağzından cımbız ile laf alıyorum. :D
Ya istemiyorum anlatmak zaten bunun bı çözümü yok en sonunda adama cinnet geçirtcekler istedikleri olacak
Ben sadece merakımdan sordum, hayat senin, oturmaya devam et.
Sağol
Ayrıl evden bu kadar basit
Haklılar
Niye haklılar miş ben sevdiğim bir insanla evlenmek istiyorum onların uygun gördüğünle değil yanlış karar versem bile aile dedin arkanda durur mutluluğuna köstek olmaz
Oldu. Sen kafana göre karar ver yüzüğü tak onları adam yerine bile koyma. Sonra gel destek bekle. Hadi canım hadi.
Pardon evlenme teklifi sana mı soruluyor yoksa ailene mi gittim nişan mi yaptım herife mi kaçtım?
Evlenme teklifi öncesinde aile ile görüşülür böyle bir durum var iş ciddi denilir. Bilgi sahibi olurlar. Sen dan diye damdan yüzük getiriyorsun. Söylediğin şey dizilerde oluyor. Hoş geldin gerçek hayata
Ya bütün konuyu bilmiyorsun ki sonuçta bu çocuk benim sevgilimdi ailemde biliyordu hata çocuğun ailesi arayıp böyle böyle haberiniz olsun diye haber yolladı ama nafile
Bütün konuyu bilmeyen biriyle biliyormuş gibi konuşan sensin. Tüm ayrıntıları vermezsen gökten melekler aracılığı ile öğrenemem.
Ya konu zaten bu değil konu bir aile kızını bu kadar mı dişlayabilir sevdiğinle ciddi döneme geçtiğinde
Ben de diyorum ki evet dışlayabilir ki bu onların doğal hakkıdır.
İyi bende ona göre davranırım
Yani davranışın en baştan hatalı
Hatalı olsam bile ailem bende onların kızıyım
O zaman yarın git ve ellerini öp. Arkanda olmazlarsa o evlilik de yürümez
Kendileri bilir yapacak bişi yok
Yürümezse bile ailem benim hertürlü arkamda demek isterdim
Sen bu dik kafa ile çok üzülürsün. Yolun açık ola
İnsanı tanımadan yargı dağıtın
Ha buarada isminde sana çok uymuş
Üzgünüm buradan anonim chat yapıyoruz. Tanıdığım kadarına yorum yapmak hakkım
Gerçekleri söylemek odunluk değil. Keşke farkına varabilsen
Evlen en iyisi