Kendimi bildim bileli maddi manevi zorluklarla cebelleşiyorum. Annem sara hastasi ve psikolojik rahatsizliklari var. Kardesim oldugunde daha cok kotu olmaya basladi. Babamdan da ben kucukken fazlaca şiddet gördü. 5 yasimdan 13 yasima kadar babam basimizda yoktu hapse girmisti. Eğitim hayatim Hep maddi zorluklarla gecti. Baban ne iş yapıyor dediklerinde veya okulda maddi bir sey gerektirecek her turlu etkinlikte cok zorlanir adeta yerin dibine girerdim. Hic kimse benimle arkadaslik kurmazdi. Liseye basladigimda Babam hapisten cikti ama bu seferde annemin kazandiklarini yiyor annemle her defasinda kavga ediyordu. Lisede eskiden farksizdi. 1 hirka bir mor canta ve afedersiniz salcali bir ekmekle 4 sene gecirdim. Her sabah dolmusa binerken acaba insanlar benim hakkimda ne dusunuyorlar diye icimden gecirir utanirdim. Okulda gezi olur gidemezdim Dogum gunu yaparlardi gidemezdim. Sıramda tek basima anca not icin belki yanima gelen olurdu. Ogretmenlerimde bu durumun farkindalardi ve bana acidiklarini hissettim. Sohbet ederlerdi gezdikleri tatil yerlerini sosyal medyada paylasir sınıfta geyik yapar bende onlari izlerdim. Butun bunlar yetmezmis gibi eve gittigimde evde bir ton sıkıntı olurdu. Annem psikolojik rahatsiz oldugu icin bazen beni doverdi. Neyseki oyle boyle Lise bitti. Mezuniyete de gitmedim. İlk girişimde kazanamadim. 2. Girisimde diş hekimligi tuttu ben tıp istediğim icin bu sene hazirlaniyorum. Uzun lafin kısası hayatimin ot gibi gecip gittiğini ve asosyal cekingen bir insan oldugumun farkina vardim. Surekli her seyden eksik kalmak yalnizliga ve sevgisizlige terkedilmek 2 lafın belini kıramamak maddi sıkıntılar v. s bunları dusundukce hic bir seye motive olamiyor olmek istiyorum. Çunku ne olursam olayım uzerimdeki etiketlerden gecmisin izlerinden kurtulamicam ve hep kumarbaz dayakçi Nedimin kızı olmaktan kurtulamicak belki kimse sırf boyle bir ailem oldugu icin benimle evlenmicek. Boyle ruh gibi oldugum icin sosyal iliskilerde hep sınıfta kalıp ayaklarım uzerinde
Güncellemeler
+1 yıl
Maneviyatın ilacı nedir? Bunca yaşanmışlıklarıma rağmen hayat yüzüme güler mi?###
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer